Terug naar het overzicht

Naam: marlena
Plaats: hilversum
Leeftijd: 32
Mijn wens

geen depressie meer, en zelfvertrouwen,
en een boek schrijven
Naam: Saskia
Datum: 4 augustus, 20u46
Reactie: Lieve Marlena, het beluisteren van de geleide meditatie van de gratis te downloaden missing links van Roy Martina (even googelen) kan je misschien helpen om van je depressie af te komen en je zelfvertrouwen te vergroten. Ik had er ook nogal een handje van om negatief te denken en depressief te zijn maar als je je aan die meditatie van een half uur overgeeft dan kun je bijna niet anders dan je te ontspannen en in een feelgoodflow te komen...
Naam: Saskia
Datum: 5 augustus, 11u03
Reactie: Om mijn berichtje wat vollediger te maken is hier de link naar de site: www.thesecret4free.com De geleide meditatie is daar gratis te downloaden.
Tijdens die meditatie kun je bijvoorbeeld ook visualiseren hoe je je boek kunt schrijven en hoe dit succesvol zal worden. Succes!
Naam: marlena
Datum: 6 augustus, 01u15
Reactie: Lieve Saskia,

Bedankt voor je advies, ik ga er zeker wat mee doen.

groetjes, Marlena

ik ben in therapie, en het helpt me erg goed
Naam: Mies Hoogland bc Visionair / Life Coach
Datum: 6 augustus, 21u07
Reactie: Lieve Marlena,
Ik heb jouw wens gelezen en heb een gouden tip voor jou. ZEG nooit meer: GEEN DEPRESSIE MEER . maar ik wil weer blij en creatief zijn. Anders anker jij steeds het woord depressie in jouw onderbewust zijn. ZELFVERTROUWEN krijg je als jij weer gaat creeeren. Dus ga schrijven....Misschien kan ik jou een zetje geven? zie www.asmi-ikben.nl VILLA66 en www.pateo.nl en www.humanangel.nl Lieve STER gaan schijnen. NU!!!
Naam: marlena
Datum: 9 augustus, 00u21
Reactie: Dank jullie wel Saskia en Mies,

Met de meditatie ben ik inmiddels begonnen, en het helpt idd om prettigere,rustigere gevoelens te onwikkelen..
@Mies, bedankt voor het wijzen op mijn woordkeuze. Het is zo dat ik dat woord een soort van verankerde in mijzelf. Het lastige van de woorden; ik word weer blij, is dat ik niet anders weet dan dat ik deze gevoelens heb gehad. Ik heb echt heel veel geprobeerd, met weinig tot geen resultaat. Het is niet zo dat ik niet kan genieten, maar er is tot nu toe altijd een vreselijk gevoel aanwezig. De ene keer heftiger dan de andere keer.Ik herinner me dat ik het al op mijn derde en daarvoor had.
Ik ben nu ervoor in therapie, en ik slik antidepressiva. Het helpt me zeker wel,maar ik heb het gevoel dat reincarnatie therapie misschien meer zou kunnen helpen. Ik ben moed aan het verzamelen(en geld aan het sparen) om te kunnen gaan.
Heeft iemand ervaring met reincarnatie therapie??
nogmaals bedankt voor de reacties!
Naam: Huub Fest
Datum: 9 augustus, 14u33
Reactie: Lieve Marlena,
Jouw wens gaat in vervulling als jij er zelf helemaal achter staat. Probeer éérst die depressiviteit op te lossen zodat je wat meer energie krijgt. Probeer positief te denken, want het leven is ontzettend mooi om voor te leven. Door mijn ziekte ben ik nu veel positiever gaan denken. Ben gaan schrijven.
Heb nu al drie boeken uitgegeven, waarvan mijn eerste boek in september een zesde druk krijgt.
Zoiets geeft je kracht en moed om verder te gaan. Het is niet zo erg om je depressief te voelen als je dan ook maar weer de positieve kanten van het leven gaat zien. Door dit alles mee te maken wordt je alleen maar een fijner en sterker mens die véél meer kan dan men zelf vaak denkt. Je mag mij áltijd mailen hoor.
huipie82@hotmail.com
Of je kan eens een kijkje op mijn website nemen:
www.huubsfibromyalgiesite.nl
Ik wens je ontzettend veel liefde, energie, sterkte en kracht toe en uiteraard ontzéttend veel succes.
liefs
Huub
Ik zeg dus...Marlena,...GA ER VOOR!
Naam: Saskia
Datum: 9 augustus, 22u39
Reactie: Fijn dat je de meditatie ook als positief ervaart. Misschien kun je ipv 'ik word weer blij' je wens uiten als 'ik ben blij'. Als je dit vaak herhaalt ga je je ook anders voelen. Het heeft bij mij ook 'eeuwen' geduurd voor ik het echt geloofde maar je eigen gedachten doen zoveel met hoe je je voelt. Ik wens jouw in de nabije toekomst veel positieve gedachten (en daarmee ook positieve) gevoelens toe.
Naam: isabelle
Datum: 14 augustus, 21u06
Reactie: Beste marlena,

allereerst wens ik jou veel sterkte en doorzettings vermogheden, het is gooed dat jij therapie volg. als meditatie heb jij ook tegenwoordig mmindfullness die kan helpen, een soort zen meditatie methode. het werkt wel. iedere dag een leuke ding doen voor jezelfs van een kopje thee zetten tot een wandeling enz.... regen het piekeren kan jij proberen moment in te llassen wanneer jij het piekeren wel toelaat en de rest van de dag niet. het weer voelen is ook belanfrijk, alleen het moment in de douche waar jij de water voelt op jouw huid en verder over niets anders denk.
ik wens je onzettend veel energie en kracht toe, veel succes
liefs, isa
Naam: Gerda Maria
Datum: 16 augustus, 16u30
Reactie: Lieve Marlena,

Glimlachen, Glimlachen en nog eens GLIMLACHEN!

Je activeert er ALLE Goed-Gevoel-hormonen én DOE-Kracht-hormonen mee die jou in staat stellen om weer Positief-Creatief te gaan Denken én Werken aan hetgeen JIJ wél wil met/in Jouw leven.

Glimlachen heeft mij en vele anderen alvast op een héél ander (lees constructief) Denk- en Doe-spoor gezet.
Het vraagt aanvankelijk Bewust Consequente Inspanningen doch als je het “7 dagen” Bewust én Consequent volhoudt dan ben je voorgoed vertrokken voor een Duurzaam Goed-Gevoel Leven.

Eens je de geneugtes van Glimlach-Communicatie en Win-Win-Gedachte-Kracht BEWUST hebt ervaren én BEWUST hebt verankerd in jouw systeem dan geraak je de herinnering én de weg ernaar NOOIT meer kwijt.
Niets kan jou dan nog langer weerhouden om terug naar die Glimlach te grijpen tot je opnieuw die zalige Impact van Zuivere LIEFDE voor Jezelf, de Anderen en de Totaliteit van “Het Leven” ervaart.

Leg dit maar eens voor aan degene waar jij therapie volgt.
Wereldwijd worden er dagelijks wonderlijke successen geboekt met Glimlach-therapie.
Indien je graag een gratis exemplaar van mijn Glimlach-f-Luister-Code-Schriftje ontvangt dan kan je me mailen via oriconet@gmail.com
GLIMLACHEN én BEWUST Denken aan hetgeen je WEL wil... niets meer, niets minder.
Maak zeker gebruik van de Roy-Martina-Tip die Saskia je aanreikt. Het werkt en helpt écht om Bewust positief gefocust te blijven.
Hoe meer Bewuste Glimlachers, hoe meer Win-Win Denkers, hoe meer vreugd en deugd, toch?

Bedankt voor het plaatsen van Jouw wens.
Moge ook Jij weldra komen melden dat de GLIMLACH jouw leven en dat van jouw omgeving op eenvoudige doch efficiënte wijze heeft beïnvloed.
Moge Jouw wens nog dit jaar in vervulling gaan!

Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
www.oriconet.com
Naam: JJ
Datum: 26 augustus, 19u22
Reactie: Beste Marlena, er zijn veel manieren om je te helpen meer zelfvertrouwen te krijgen!!

Eenmaal meer zelfvertrouwen gekregen..krijg je ook minder vaak depressies. Eenmaal meer zelfvertrouwen..dan kun je niet anders doen dan doen wat werkelijk in je zit. Namelijk je mogelijkheden benutten die je talenten worden.
Naam: Susan Brown
Datum: 25 april, 10u52
Reactie: Droom jij van je eigen boek? Wil jij een spannend, mooi, ontroerend, persoonlijk of inspirerend verhaal vertellen? Loop je al lang met een idee rond? Voel je dat dit het moment is om aan de slag te gaan?

Laat je dan nu inspireren door bestsellerauteurs Geert Kimpen & Christine Pannebakker die een week lang jouw persoonlijke schrijfcoach zijn in een adembenemende omgeving in Frankrijk.

http://www.geertkimpen.com/lezing-schrijfweek.html

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: