Terug naar het overzicht

Geertje Paaij Naam: Geertje Paaij
Plaats: Hoorn
Leeftijd: 58
Mijn wens

Een Nederland waarop ik, als ingezetene, weer trots kan zijn vanwege solidariteit met mensen die het tempo in deze maatschappij niet kunnen bijbenen vanwege hun (psychiatrische) beperkingen. Niet bezuinigen over hun ruggen, maar juist middelen beschikbaar stellen voor een menswaardig bestaan.
Zolang dat niet gebeurt, maak ik korte metten met bijvoorbeeld uitspraken van Edith Schippers, die vindt dat mensen hun problemen maar moeten uitvogelen in hun eigen sociale kring.
Ik hoop dan ook dat mijn boek in wording bijdraagt tot maatschappelijke bewustwording. De meeste psychiatrische patiënten zijn eerder slachtoffer van een (gewelds)misdrijf dan dader. Heeft u weleens zo'n 'gestoorde' bezocht die met de nek wordt aangekeken door de buurt?
Naam: Saskia
Datum: 30 augustus, 00u45
Reactie: Als ingezetene van Nederland en als psychiatrisch patient wil ik u zeggen dat ik juist trots ben op de proffesionele hulpverlening en de verzorgingssaat van Nederland. Er zijn weinig andere landen waar je met een uitkering aan jezelf mag gaan werken. En ik heb de afgelopen twaalf jaar (sinds mijn eerste psychose) goede hulp en begrip gekregen en krijg dat nog steeds. Ik hoop ook dat de zorg verbeterd wordt (omdat dat altijd kan) en 'uitvogelen binnen de eigen sociale kring' klinkt negatief maar dat is m.i. juist wel waar
de schoen wringt... er mag wat mij betreft ook meer opgepakt en gepraat worden binnen de eigen omgeving want veel van de problematieken zijn juist daar ontstaan. Misschien kunt u dat ook overwegen mee te nemen in uw boek? Ondanks het verschil van mening... veel succes met het schrijven...
Naam: Geertje Paaij
Datum: 30 augustus, 18u36
Reactie: Beste Saskia,

Zoals altijd kleeft er aan een verhaal een keerzijde. Ik ben voor jou blij dat je in de wereld van de sociale psychiatrie goed wordt geholpen. Ik ken daar ook veel mensen die de poten onder hun gat rennen en zeer betrokken zijn bij het wel en wee van patiënten. Ik heb daarvoor ook veel bewondering. Met de casemanager van mijn dochter vormde ik ook een tandem. In mijn optiek is er veel onwetenheid over psychiatrische ziektebeelden, te beginnen bij huisartsen en leerkrachten. De beeldvorming in de media slaat tever door als bijvoorbeeld onlangs een politicoloog in de Volkskrant zegt dat op het schoolplein ouders vragen wat zijn dochter mankeert. 'Het DNK-syndroom,' ofwel Dood Normaal Kind omdat ieder kind tegenwoordig afwijkt van de norm. Ik erger me daar groen en geel aan.
Ik heb me destijds tot iedere instantie gewend en werd nooit serieus genomen. Ik was de moeder die geen gezag had en moest maar in een training mijn grenzen zien te bewaken.
Ik weet dat er vele ouders met mij nog steeds tegen dezelfde vooroordelen aanlopen en zich schamen als hun kind (bijvoorbeeld met ADHD) in de criminaliteit verzeild raakt.
Mijn dochters hebben geen flauw benul wat ze boven het hoofd hangt door alle bezuinigingen. Ik kan het ze niet kwalijk nemen. Laat ik hun stem zijn op weg naar een betere wereld met meer solidariteit en compassie. Ik hoop dat mijn boek daaraan bijdraagt. Ik ben nog lang niet uitgeschreven. Overigens is mijn pen niet in azijn gedrenkt ;-)
Naam: Gerda Maria
Datum: 1 september, 14u22
Reactie: Lieve Geertje,

Saskia heeft al een deel van mijn eerste gedachten na het lezen van jouw wens verwoord.
ALLE middelen/oplossingen voor een evenwichtige maatschappij ZIJN er!
Ze zijn er ALTIJD geweest en ze zullen er ALTIJD zijn.

Wie zich ergert in eender wat die ZIET de overvloed middelen of massale oplossingen niet of slechts gedeeltelijk.
Wie zich vanuit Liefde-Vol Vertrouwen, in de Tover-Krachten van het Universum, door “Het Leven” begeeft die ervaart ELKE stap als een uniek gebeuren, die ontvangt ELKE ervaring als een waardevol geschenk, die verwerkt ELKE reactie tot een Liefde-Vol Boek waarin ELKE 'kruipende misnoegde rups' een Kanjer van een Welgezinde Vlinder wordt.

Met andere woorden, wie “Het Leven” in zijn totaliteit niet als een Gouden Geschenk kan/durft/wil aanvaarden die loopt non-stop tegen zichzelf aan want... elke waarneming buiten jezelf is een exacte reflexie van je innerlijke staat van zijn.
En onze innerlijke staat van zijn wordt geregeerd door onze Geachte-Intenties.
Hoe meer we ons dik maken in eender wat hoe meer chaos we rondom ons creëren.
Hoe meer kritiek we uiten naar anderen toe, hoe meer die anderen zich afsluiten voor ons.
Hoe meer we onze bereidheid tonen om te luisteren en onze wil om eerst even te wikken en te wegen of onze overtuiging wel met ALLE betrokken factoren/partijen rekening heeft gehouden, hoe duidelijker het ons wordt dat wij ons INDERDAAD tot onze EIGEN Sociale kring moeten/mogen wenden om onze conflicten op te lossen.

En die EIGEN Sociale Kring lieve Geertje die bevindt zich MIDDEN in ons Eigenste Zelf!!!
Verder moeten we het heus niet langer gaan zoeken.
WIJZELF en Niemand anders zijn verantwoordelijk voor ONZE Gedachte-Intenties en laat nu net die Gedachte-Intenties verantwoordelijk zijn voor het activeren van de manifestaties rondom ons.

De Bond Zonder Naam had ooit die bekende spreuk van “Verbeter de Wereld begin met jezelf”
Als kind begreep ik dat verstandelijk wel doch de laatste jaren is mij heel erg duidelijk geworden hoe DIEP die waarheid wel gaat.
Héél diep in onze Eigen kern lieve Geertje.
Dieper dan we ooit hadden kunnen vermoeden.

Sinds ik dat begrepen heb ben ik héél Bewust aan een Liefde-Volle verstandhouding met mezelf gaan werken.
Ik ben na veel en soms moeizaam speurwerk op het Pad van de Glimlach, Humor & Relativeren terecht gekomen en daar vond ik DE LIEFDE in zijn meest pure vorm.
Daar vond ik de Win-Win-antwoorden op AL mijn vragen, daar leerde ik Luisteren en Begrijpen dat ALLES maar dan ook ALLES een constructieve reden van bestaan heeft.
Daar leerde ik dat ELK van ons een doorgeefluik van het Universeel Centraal Systeem is.
Anderen beelden enkel datgene uit wat zich diep van binnen in onszelf afspeelt.
Sinds ik dat begrepen had ben ik gas gaan terug nemen want.... ook ik was vroeger de tunnelvisioniste die het eens zou gaan verkondigen hoe verkeerd al die anderen wel bezig waren.
Ook ik kreeg lik op stuk via frustratie en gesloten mensen en deuren.
Dat hoort echter bij de X-Aantal Noodzakelijke ervaringen die ons helpen om opnieuw de meest Liefde-Volle versie van onszelf te Ont-Dekken. En dot zowel in de letterlijke als de figuurlijke zin.

Je vraagt:
“Heeft u weleens zo'n 'gestoorde' bezocht die met de nek wordt aangekeken door de buurt?”
Mijn antwoord is JA!
En weet je wat het mij heeft opgeleverd?
Dat ik erover begon na te denken en dat ik toen aan mijn manuscript begon te werken met als titel “Focus je Bewust op Win-Win-Situaties en maak je realiteit Mooier dan je Dromen”
Ik kon toen heus niet vermoeden hoeveel Win-Win er daardoor op mijn pad zou komen maar ik kan je verzekeren dat sindsdien ALLE deuren, ramen en mensen-harten zich razendsnel zijn gaan openen voor mij.
Enkel wanneer ik 'toevallig' nog eens op mijn oude dualistische doem-denk-wijze ga functioneren dan stapelen zich opnieuw het soort manifestaties en ervaringen op waar ik net als jij tegenop wil boksen omdat ik ze ooooh zo onrechtvaardig vind.
Gelukkig heb ik destijds in de GLIMLACH een bondgenoot gevonden die mij in No-time weer op het Win-Win-Gedachte-spoor zet en dan kan ik weer relativeren vanwege het Begrijpen van een duidelijke NOODZAAK van “Alles wat is zoals het Is”

Dus ook jouw eenzijdige kijk op het fenomeen psychiatrische patiënten want ik zie in deze mensen geen slachtoffers of zieken, ik zie hen als de voorlopers van het Nieuwe Tijdperk. Ze zijn hun tijd vooruit en wij begrijpen hen vanuit ons trage rationalistisch denken niet.
Let maar eens heel goed op wat er straks gebeurt als wij hen niet langer als abnormaal behandelen.
Zoals Saskia bijvoorbeeld.
Zij is het meest normale mens dat ik ooit op mijn pad mocht ontmoeten en toch liet ze zich vanuit onwetendheid door een al even onwetende maatschappij in een keurslijf wringen.
Ik ben ooit op het nippertje aan dat keurslijf met bijhorende stempel ontsnapt dus ik begrijp héél goed hoe mensen enerzijds in zo'n situatie terecht komen en ik begrijp anderzijds ook mensen zoals jij die denken dat ze eender welk systeem moeten aanklagen.

Geloof me...
Het Universeel Centraal Systeem (= Interactief systeem van Gelijktijdig Ontvangen en Delen = GOD) regelt het wel voor ons terwijl wij met zijn allen lekker gaan genieten van “Ons Eigen Kortzichtig-Heden”

Bedankt om mij beelden uit het verleden in herinnering te brengen.
Ik voel me opgelucht dat ik jouw rol niet meer zelf dien uit te beelden.
Ik koester echter de wijze Inzichten die aan jouw Wensen en Intenties verbonden zijn.
Je bedoelt het goed en dat is nobel, doch je haalt jezelf onnodige extra lood op je hals en in je hart waardoor Jouw Gouden hart minder gaat blinken, waardoor Jouw Goud-waarde en tegelijk ook jouw Goed-Gevoel en Doe-Kracht Energie-peil gaat slinken en dat kan toch niet de bedoeling zijn, toch?
Moest ik op dit moment in jouw schoenen staan dan zou ik mezelf de volgende raad geven:
Schrijf eerst de frustratie van je af. Verscheur of verbrand dan je hele manuscript. Leef als God-in Frank & Rijk Vrij-Moedig de Hand naar allen die het even goed menen als jijzelf. Luister eens écht naar wat anderen vertellen en stel vragen als je hun bedoelingen niet direct begrijpt. Neem de tijd om die antwoorden in een Win-Win-kader te plaatsen en als ze niet direct passen laat ze dan Vrij op een Liefde-Volle maner. Op die wijze komt er Automatisch een duidelijker en direct bruikbaar antwoord in de plaats. Toon Begrip voor het anders zijn van anderen en Vertrouw er op dat ELK van ons een 100% Gelijkwaardig én Noodzakelijk NUT heeft in de Schepping. Het is een grote opgave doch ook een grote Kunst om het 100% Nut te her-ontdekken in ELK element van de Schepping. Toch loont het de moeite om hiervoor dagelijks Bewust Tijd voor vrij te maken. Laat alles wat jou belast bezinken tot op de bodem en maak ruimte en tijd vrij om de Kracht van Zuivere onbezoedelde LIEFDE voor “Alles wat is zoals het Is” door jouw aderen te laten stromen. Trek hier minstens 6 maanden voor uit. 6 maanden is NIETS in de totale Geschiedenis. Als je daarna nog de neiging voelt om dat Bewustmakings-boek te schrijven, maak er dan een Cocktail waar écht IEDEREEN zich aan wil bezatten ;-)

Tot zover mijn preek van de Dag die geschreven is met een schalkse Lach.
Lees ALLES wat ik waar dan ook schrijf met een Intense Glimlach en garandeer Jou Gouden tijden in ons 'opzettelijk vermomde' Paradijs op Aarde.
Wij worden immers ELK moment getest op ons vermogen om te Vertrouwen in de Universele Perfectie en ons vermogen om te Glimlachen in eender welke situatie, op eender welke locatie, op eender welk moment.
Wij zijn vanuit het herkenbare Paradijs de uitdaging aangegaan om voor Eeuwig te “Blijven Houden Van”
De Ko(s)mische camera's draaien non-stop en registreren (Akasha-Archief) ELK detail van onze Gedachten, Woorden en Daden. Tijdens de Dood-fase krijgen we inzage in deze beelden en ik hoop dat ook jij tegen die tijd klaar bent om de confrontatie met het Universeel verborgen Camera-team Schater-Lachend aan te gaan ;-)

Verander je visie op dezelfde Wereld en de Wereld verandert met Jou mee.
Zo eenvoudig IS het, was het en zal het ALTIJD zijn!

Lieve Geertje,

Ik hoop Jou via deze weg heel wat Win-Win Wek-Signalen te hebben meegegeven want het is ook Jou van harte gegund om nog dit jaar jouw mooiste wensen in vervulling te zien gaan.


Liefs en Big Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
&
Glimlach-Gedachte-Reflexologe
www.oriconet.com
Naam: Geertje Paaij
Datum: 1 september, 19u12
Reactie: Beste Gerda Maria,

Hartelijk dank voor jouw reactie. Ik waardeer de tijd de je erin hebt gestoken. Ieder mens is uniek en dat geldt dus voor ons allemaal. Er is echter geen planeet Utopia. We hebben te maken met het Hier en het Nu, ofwel de planeet van kabinet-Rutte die er bepaalde normen op nahoudt hoe onze doorsnee samenleving eruit moet zien. In die samenleving is nauwelijks tot niet plaats voor paradijsvogels zoals mijn dochter(s).
Zonder antipsychotica is met name mijn oudste dochter een weerloos schepsel die blootstaat aan allerlei gevaren. De mensenjungle. Die maakt genadeloos misbruik van haar met gevaar voor eigen leven. Ik zie haar niet als verlicht. Wel als een mens die bepaalde eigenschappen heeft die wij slechts in onze prille kinderjaren hadden en we weggestopt hebben, geconditioneerd als we zijn.
Ik vind het jammer dat je me neersabelt als een eenzijdige denkster. Daarmee plaats je jezelf ver verheven boven mij. Iedereen is gelijk. Verlicht of niet verlicht. Het zal me om het even zijn. Als je in de kern maar een goed mens bent. Daarbij wil ik het laten.

Hartelijke groet,

Geertje
Naam: Gerda Maria
Datum: 3 september, 12u56
Reactie: Lieve Geertje,

Bedankt voor jouw reactie op mijn reactie.

Voor alle duidelijkheid:
Ik geef héél bewust aan ELK element van de Schepping een 100% Gelijke Waarde.
Ik Plaats mezelf Elke Dag opnieuw héél Bewust in MIJN 100% Gelijkwaardige positie in het geheel.
Enkel vanuit dit 'neutrale' standpunt van Bewust LIEFDE-VOL zijn kan ik termen als onrechtvaardigheid of frustratie een Win-Win-plaats (100% Gelijkwaardige plaats ten opzichte van Alle andere fenomenen in “Het Leven”) geven in het Universeel Win-Win-geheel.

Ik verdeel dus het soortelijke gewicht van ALLE elementen van de Schepping zodat ze Allen even zwaar of even Licht gaan wegen.
Doe ik dat niet op deze wijze dan maak ik bepaalde zaken zwaarder dan mijn Win-Win-positie aankan en dan haal ik mezelf naar beneden.

Dus IK persoonlijk ben verantwoordelijk voor MIJN 100% gelijkwaardigheids-positie en NIEMAND anders.
Als wie dan ook mij uit mijn lood geslagen krijgt dan heb ik mezelf niet aan mijn Glimlach-Gedachte-visie gehouden.
Zo simpel is dat lieve Geertje.

Deze Universele Wetten van de Aantrekkingskracht gaan voor IEDEREEN gelijktijdig op.
Dat is geen echte “Secret” dat is een non-stop FEIT!
Dus ook voor Jou.

Het verschil tussen jou en mij is dat ik in de Universele Perfectie of Universele Balans Geloof en daar ook op Vertrouw en dat Jij in onrechtvaardigheid Gelooft en dus niet Vertrouwt op die Universele Perfectie.

Ik trek via mijn Gedachte-INTENTIES dus Alle mogelijke middelen, informatie en ervaringen aan om mezelf Psychisch, Fysisch en Emotioneel te bestendigen in die 100% Gelijkwaardigheids-positie of Win-Win-Positie.
Een welgemeende Liefde-Volle positie tegenover Alles & Iedereen dus OOK tegenover Jou.

Jij trekt vanuit Jouw Gedachte-INTENTIES alle mogelijke ervaringen, middelen en informatie aan om JOUW Geloof in de imperfectie te bestendigen. Jij ervaart die positie uiteraard ook als levensecht omdat je vanuit dit soort positie/standpunt geen doorslaggevende middelen aantrekt die jou van het tegendeel kunnen overtuigen. Ik begrijp dat zeer goed hoor, beter dan je denkt want OOIT speelde ik jouw rol in dit geheel. OOIT was ik de ongelovige Tomasina ;-)

Ik heb Geduld, Ik heb Vertrouwen, ik ben er gerust in dat ook Jij op een dag wakker wordt en zegt:
“Wauw, wat is het leven op Aarde wondermooi als je in staat bent om het GROTE geheel te bevatten'”
En dan lieve Geertje ga jij terugdenken aan deze mail en jouw reactie.
Dan ga jij net als ik Schaterlachen omwille van de ongelooflijke Wonderen die er zich ook in Jouw leven zullen afspelen.
Het is geen kwestie OF dit zal gebeuren, het is een kwestie WANNEER zich dit ook aan Jou zal manifesteren.

Ik bied jou nog steeds mijn Gratis boekje aan zodat ook jij een Win-Win-kijk zou kunnen bekomen op mij en de Totaliteit van “Het Leven”

LIEFDE is de bron van ALLES
&
ALLES is vervuld met LIEFDE!

DURF daarin te geloven en zeg DANK U Kabinet Rutte om mij op weg te zetten naar het “Blijven Houden Van” mezelf en alle anderen in dit oooh zo vernuftige energie-spel “Het Leven” waarin alleen maar winnaars op zoektocht zijn naar hun missing links die hen weer een Open Mind en Liefde-Volle blik op ons Aards Paradijs kunnen geven.

Ik leef met beide voeten stevig op de grond
en mijn hoofd Glimlachend in het Paradijs
zo hou ik mezelf en mijn leefwereld gezond
dat vergemakkelijkt eenieders experimentele doorreis
door een tijdzone waarin voorbestemde chaos heerst
wij worden op deze wijze extreem getest
op de kracht van onze persoonlijke Gedachte/Geest
Wie Vertrouwt op de Win-Win-kracht van de Glimlacht voelt zich nooit gepest!

Dus lieve Geertje,

Maak kwistig gebruik van de Glimlach om jezelf in JOUW 100% Gelijkwaardigheids-Positie of Universele Win-Win-Positie te plaatsen en te houden. Het zal ook jou héél véél Vreugde en Bruikbare Win-Win-Inzichten opleveren.
Lees en herlees vanuit die Win-Win-positie alles wat ik schrijf en je zal er een héél warm gevoel bij krijgen ;-)
Leef en herleef jouw leven vanuit die Liefde-Volle positie en je zal sneller tot oplossingen komen dan jij nu kan/durft te vermoeden.

Ik heb niet de intentie gehad om jou neer te sabelen.
Dat heb jij jezelf toebedeeld door NIET Bewust vanuit Jouw Hart Van Liefde te functioneren.
Ik ga mijn woorden dus niet terug trekken want...
Zachte heelmeesters maken stinkende wonden.
Soms is het nodig om héél kordaat te durven zeggen waar het op staat.
ELK conflict is immers de voorbode van een welgekomen ommekeer die de poort naar Eindeloze gelijkwaardige Inzichten & Eindeloze herkansingen wagenwijd openzet.
Wij zullen elkaar OOIT weer ontmoeten... mij zal je steevast herkennen aan mijn Glimlach als teken van Eindeloze Dankbaarheid en Begrip voor Alles wat is zoals het IS.
Dus ook voor jou lieve Geertje.


Wat voor jou planeet Utopia is dat is voor mij en vele anderen reeds realiteit.
Jouw realiteit is voor mij een soort Utopia geworden.

Ach alles zo relatief... Ach mens wat heb ik Jou en Het Leven zo Lief!
Bedankt om mijn vermogen tot Onvoorwaardelijk “Blijven Houden Van” extra aan te wakkeren.
Het is je van Harte gegund dat jij daar elke Dag wat Bewuster kan van meegenieten want ook Jij bent een 100% Gelijkwaardig Wonderlijk Wezen in mijn Win-Win-scenario ;-)

Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
&
Glimlach-Gedachte-Reflexologe
www.oriconet.com
Naam: Gerda Maria
Datum: 3 september, 13u32
Reactie: Lieve Geertje,

Een korte aanvulling op mijn vorig epistel ;-)

Ik sluit mijn ogen niet voor Jouw realiteit.
Ik plaats ze enkel in een ruimer kader waarin OOK plaats is voor Utopia en alle andere droom-realisatie-variaties.

Ik zou het gewoon fijn vinden indien jij eens 1 dag (1 uur zou ook al mooi zijn) de moeite zou willen doen om jezelf te verdiepen in mijn Win-Win-Realiteit.
Net zoals ik de moeite heb gedaan om jouw realiteit de Liefde-Volle aandacht te geven die ze verdient.

Bedankt voor jouw wek-signalen op mijn Glimlach-Pad!
Moge Jouw bloedend Hart zich snel transformeren tot een non-stop Glim-Lachend Hart. ;-)

Liefs en Big Big Smile van me

Gerda Maria
Naam: Piet P.
Datum: 3 september, 16u01
Reactie: Geachte Geertje Paaij

U heeft het in uw reactie naar Gerda Maria toe over het Hier en Nu.
Wat ik vooral dankzij Gerda Maria heb geleerd is dat er een verschil bestaat in de praktijk-ervaring van het “Hier en Nu”
Ik citeer hierbij de woorden die ik destijds mocht ontvangen, woorden die ik heel bewust ben gaan lezen, herlezen, beleven, doorleven en verankeren. Ik hoop met mijn reactie een bijdrage te kunnen leveren aan uw bevrijdingsproces. Net zoals deze reactie mij en vele anderen reeds uit vele vastgeroeste fysieke “Hier en Nu” belevingen heeft bevrijd.

Er is het Fysieke Hier en Nu, Het Geestelijke Hier en Nu en het Spirituele Hier en Nu.

Het Fysieke Hier en Nu:
Is het overwegend fysiek ervaren van wat zich in termen van fysieke mogelijkheden en belemmeringen afspeelt. Zonder stil te staan bij de geestelijke en emotionele impact in de aaneenrijging van fysieke nu-momenten.
Het louter afgaan en reageren op de zichtbare feiten van dat moment.

Het Geestelijke Hier en Nu:
Het in gedachten rekening houden met meerdere gelijkwaardige, aanvullende waarheden en het in gedachten aanvaarden dat we deel uitmaken van een Universeel Perfect Harmonisch geheel.
Het in gedachten aanvaarden dat er een logische en constructieve reden bestaat voor alles wat zich manifesteert zoals het zich manifesteert.
Het in gedachten kunnen/willen/durven aanvaarden dat er meer is dan hetgeen we vanuit louter rationeel denkvermogen kunnen bevatten.
Het in gedachten vertrouwen op de constructieve noodzaak van elke fysieke of non-fysieke manifestatie, hoe bizar ze aanvankelijk ook overkomt.

Het Spirituele Hier en Nu:
Het gelijktijdig aanschouwen, doorleven en aanvaarden van zowel het fysieke, emotionele als geestelijke “Hier en Nu”
Het gelijktijdig allesomvattend waarnemen én het gelijktijdig intens ervaren van elk detail van de Schepping, het zich gelijktijdig allesomvattend, vredig één voelen met elk element van de schepping.

Ergens op haar website beschrijft Gerda Maria dit to the point als:
Multra-Dimensioneel Bewustzijn.
Deze Allesomvattende Levensvorm kan je onmogelijk bevatten vanuit louter rationeel standpunt. Hiervoor dien je bereid te zijn om met je hart te denken en je hersenen te voelen. Of met andere woorden, hiervoor dien je bereid te zijn om je met hart en ziel open te stellen voor hetgeen ervaringsdeskundigen (zoals Gerda Maria en vele anderen in dit Wensenboek) hierover prijs geven.

De keuze is aan jou.
Verder vastroesten in het fysieke “Hier en Nu” of durven experimenteren met de gratis Eye-opener-drug die Glimlach en Liefde heet.
Love is a drug.
Laugh (smile) is a drug.
Ik hoop dat je deze gouden kans met beide handen, voeten, mond, ogen, oren, hart en ziel grijpt want het is een unieke kans zonder weerga.
Bedenk eens wat dit zou kunnen opleveren voor jouw huidige fysieke “Hier en Nu” drugstrijd in Noord-Holland.
Je hebt een pracht alternatief om met de natuurlijk drug “Glimlach” aan de slag te gaan.
Heel Nederland kan hier nu lezen wat jou aan unieke kansen wordt aangeboden.
Wees er als eerste bij Geertje Paaij en maak jezelf en jouw leefwereld lekker High zonder ook maar één strafbaar feit te plegen. Mooier kan niet dacht ik zo.

Moge mijn bijdrage ook jou tot extreme nieuwsgierigheid aanzetten want je doet er jezelf, jouw dochter en jouw hele leefomgeving een ontzettend groot plezier mee.
Anderen zijn de spiegel van onze ziel.
Wie zichzelve wast en zalft met de Glimlach der Liefde die houdt ook alle buitenspiegels zuiver en rein.
Dat zou een pak schelen op de hoge-druk-portefeuille van verkeersveiligheid en daar zal ook de politie van Noord-Holland én het Kabinet Rutte wel open oren naar hebben. Wat denk jij?

Het is absoluut geen zweverige theorie die glimlach-visie van Gerda Maria.
Elke glimlach-test overtuigt zichzelf door zichzelf steeds weer te overtreffen naar de wetten van synergie.
Besef ook dat elke wijzende vinger naar anderen of elke kritiek naar anderen zich als een monsterachtige boemernag terug naar jou toe keert. En niet altijd via de weg als jij hem hebt uitgestoken Geertje. Vraag het maar aan Geert Kimpen, zo zit dat niet in elkaar. Je moet op elk moment bereid zijn om vervuld van Liefde met elkaar om te gaan.

Doe wel en kijk niet om.
Wijs je met de vinger dan loop je weldra krom van de vele lasten die één lijf niet dragen kon.

Indien je nog meer overtuigende argumenten wenst dan kan je mij vinden via het glimlach-netwerk van Gerda Maria.
Wij delen één win-win-spirit, één win-win-doel, één Allesomvattend “Hier en Nu”

Namasté
Naam: Susan Brown
Datum: 25 april, 10u21
Reactie: Droom jij van je eigen boek? Wil jij een spannend, mooi, ontroerend, persoonlijk of inspirerend verhaal vertellen? Loop je al lang met een idee rond? Voel je dat dit het moment is om aan de slag te gaan?

Laat je dan nu inspireren door bestsellerauteurs Geert Kimpen & Christine Pannebakker die een week lang jouw persoonlijke schrijfcoach zijn in een adembenemende omgeving in Frankrijk.

http://www.geertkimpen.com/lezing-schrijfweek.html
Naam: Rika
Datum: 25 oktober, 22u21
Reactie: Hier in Praag kun je de Codex Gigas bewonderen, ik weet niet op welke maenir en hoeveel glas ertussen zit, maar toch Ik ga een dezer dagen (ik woon in Praag) dat boekie toch maar eens bekijken

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: