Terug naar het overzicht

Naam: Inez
Mijn wens

Mijn enige wens is te genezen van kanker. Zo eenvoudig is het.
Naam: Sonja Catharina de Heer
Datum: 10 augustus, 14u29
Reactie: Lieve Inez, hoe gaat het met jou? Hoe voel je je? Het kwam plotseling bij mij binnen en ik wil het je vragen na zo'n tijd. liefs en dikke knuffel, Sonja de Heer
Naam: Saskia
Datum: 2 september, 10u21
Reactie: Het is geen wetenschappelijk onderzoek wat ik heb gedaan maar ik ken twee vrouwen die beweren met hun humor en (glim)lachen de ziekte kanker te hebben overwonnen. Ik wens met je mee dat jij het ook voor elkaar krijgt.
Naam: Anneke Dekkers
Datum: 2 september, 16u52
Reactie: Lieve Inez ik denk aan je en wens dit met je mee. Kom in de positieve stroom van het leven heel, compleet en met liefde.

Harte groet en warme knuffel,
Anneke
www.mimaro.nu
Naam: Sonja de Heer
Datum: 4 september, 14u41
Reactie: Lieve Inez, allereerst wil ik je zeggen dat ik je bewonder en je een moedig mooi mens vind. Ik zal voor je bidden en je mijn positieve vibes van liefde en warmte sturen. Dat verdien je. Voel je niet alleen. Hopelijk kun je vriendjes met jezelf worden. Het beste boek dat ik je kan aanbevelen is van mensen die dit zelf hebben doorgemaakt en wat er aan ten grondslag zou kunnen liggen. Sta je open dan schrijf ik je : Waar vind je jezelf nog niet goed genoeg? Welk deel van jezelf had en heb je moeite mee? Waar houd je nog niet van jezelf? Dat is volgens Louise Hayse de basis van het vastzetten van emoties. Het boek je kunt je leven helen is wonderlijk. Er staan ook oefeningen in om jezelf te kunnen helen. Het lijkt natuurlijk allemaal bla bla. Maar louise Hayse had zelf kanker en genas, door een simpel besluit te nemen. Zichzelf centraal zetten, goed voor jezelf nu zorgen, van jezelf leren houden ook al lijkt het gek. , en werken met helende affirmatie je brein, denken is een gek ding. Het houdt ons voor de mal en stuurt nu eenmaal onze gevoelens aan. Sluit maar even je ogen en denk aan iets wat je angst inzaait...dat is nu niet moeilijk, wat doet dat met je lichaam, je gevoel. Het levert je een rot gevoel op. Maar wegdrukken helpt niet. Wel een andere gedachten steeds weer kiezen: ik hou van mijzelf , ik waardeer mijzelf, ik ben niet de kanker, ik ben goed genoeg. Keur jezelf goed. Met andere woorden je bent het waard dat je geneest omdat je nog zoveel mensen met jouw talent en liefde kunt aanraken , met jouw positieve krachten die je ook in je hebt...dus je moet wel genezen. eerst jezelf nu dan pas de anderen. Ik ben het met Huub hierboven eens. Focus op de dankbaarheid. Wat ervaar je nu? Welk geschenk brengt dit je ( hoe gek en raar het ook mag klinken). Lekker kletsen voor mensen die het niet hebben. Maarrrr: vraag het jezelf. heeft het je liefde gebracht., had je misschien altijd het gevoel dat je alles voor een ander deed maar dat er nu nooit eens iemand aan jou denkt? Of dat er niemand van je houdt? En merk je nu< wat op je pad komt, wensenboek en al die mensen die om jou geven, diep van binnen om wie jij bent om jouw mooie ziel. Er is zoveel liefde om je heen. Je bent niet alleen. Laat het doordringen in elke vezel....dat jij zelf liefde bent en dat wij je zullen steunen...neem een besluit dat je deze liefde ontvangen kunt en toelaat en deze kankercellen met jouw liefde en onze liefde laat smelten...alles keur je goed.....van jezelf..alles zoals je nu bent. de liefde kan alles laten smelten ...visualiseer het...en breng het naar de plaats in jezelf..diep van binnen.....en wees dankbaar voor de liefde die je ontvangt. bidden helpt. Vraag om kracht. Ik deed het ook en het kwam. hele dikke lieve knuffel. With all my love for you. Sonja de Heer Amstelveen
Naam: Huub Fest
Datum: 2 september, 21u44
Reactie: Lieve Inez,
Het is een héle mooie wens die hopelijk in vervulling kan en mag gaan. Probeer positief te denken en zeg diverse keren per dag:
'Ik genees van kanker!' Wees elke dag dankbaar en je zult verbaasd staan wat er gaat gebeuren.
Heel veel liefs en sterkte
Huub
www.huubsfibromyalgiesite.nl
Naam: Inez
Datum: 4 september, 15u36
Reactie: Wat kan ik zeggen? Wat een lieve en mooie reacties. Hoe moet ik jullie bedanken? Ieder woord raakt de juiste snaar en ieder woord komt binnen. En alles wat julllie schrijven komt weer overeen met iets wat ik de laatste dagen gedacht en gevoeld heb, als een extra bevestiging dat ik op het juiste spoor zit.
Ik vind het echt ongelooflijk dat jullie de moeite nemen mij te schrijven, terwijl jullie mij niet kennen. Dat raakt me diep. Dank jullie wel. Ik neem al jullie tios ter harte en weet zeker dat ik ze ga toepassen. X
Naam: Gerda Maria
Datum: 5 september, 22u45
Reactie: Lieve Inez,

Ik ben 1 van die 2 vrouwen waarover Saskia het heeft.
Ooit heb ik het Moerman-dieet gevolgd en toenertijd heeft me dat heel veel positiefs gebracht.
Ik had het gevoel dat ik zelf iets deed om mijn leven te verbeteren.
Als ik aan chemo dacht dan voelde ik me onmiddellijk zwakker worden.
De dokter gaf ook toe dat chemo mij niet zou helpen als IK er niet in geloofde.

Pas vele jaren later, na de zoveelste terugval en tevens na mijn zwaarste operatie, kwam ik tot de ontdekking dat niet het Moerman-dieet maar mijn GELOOF in mijn beterschap mij genezen heeft.

Vandaag de dag ben ik er héél zeker van dit ik nooit meer kanker krijg omdat IK dat heb beslist.
Ik ben van alle fysieke fenomenen bevrijd waar Ik last van ondervond.
Dat klinkt wellicht heel gek als ik dit schrijf maar toen ik eens héél goed ging nadenken dan ben IK voor 90% degene geweest die een juiste diagnose over mijn eigen lichaam heeft gesteld.

Een paar voorbeelden uit de lange rij:

Toen ik op een dag thuis bleef van mijn werk omdat het goed weer was kreeg mijn baas hier lucht van en liet hij via mijn collega weten dat er ontslag dreigde. Dat zou toen heel ongelegen gekomen zijn en ik liet weten dat ik last had van mijn darmen. Ik ging naar de dokter doch hij weigerde mij een voorschrift te geven dat mijn afwezigheid rechtvaardigde. Hij verklaarde mij kerngezond. Die avond werd ik in allerijl opgenomen in het ziekenhuis en werd nog dezelfde dag geopereerd aan mijn darmen. Er werd toen voor de 1e keer kanker geconstateerd. Ik schreef het voorval af als een gelukkig toeval.

Toen de dokter zei dat ik slechts griep in de darmen had toen sprak ik mijn vermoeden uit over een tumor op mijn baarmoeder of eierstok.
Na onderzoek bleek ik gelijk te hebben en werd een vrij grote tumor op mijn eierstokken ontdekt.

Toen ik twee jaar voor deze operatie, vanwege herhaalde complicaties vroeg om mijn baarmoeder er uit te halen omdat ik voelde aankomen dat het een broeihaard van kankergezwellen was toen zei de dokter dat ik veel te jong was om dit te laten doen en er waren volgens de meetapparaten van dat moment ook geen directe aanwijzingen dat ik gelijk had.
Amper 2 jaar later werd ik in allerijl geopereerd vanwege kankergezwellen en uitwassen die ik destijds had aangekondigd, deze werden geconstateerd tijdens het wegnemen van de tumor op de eierstok.

Sinds ik begrepen heb dat Gedachten de voorbode van de Manifestatie zijn ben ik mij héél bewust gaan focussen op alle leuke dingen die ik Wel wil en niet langer op hetgeen ik in wezen niet wil.
Want ook Denken aan hetgeen je niet wil is de voorbode van hetgeen je WEL krijgt.
Begrijp je?
De Gedachte activeert de onzichtbare (non-fysieke) electro-magnetische contactpunten ter Manifestatie in de fysieke werkelijkheid.

Reeds enkele jaren experimenteer ik heel bewust met de Glimlach-Gedachte of Universele Win-Win-Gedachte.
Dat wil zeggen dat zowel hetgeen wij als negatief benoemen of ervaren als hetgeen we als positief benoemen of ervaren een 100% Gelijke waarde krijgen in mijn benadering.
Elk element van de Schepping heeft een 100% Gelijkwaardig én bovendien 100% Constructief NUT.

Dus OOK Kanker.
Kanker is GEEN ziekte.
Het is een Wek-Signaal.
Het is een Geschenk voor hen die er het Geschenk willen/kunnen/durven in zien.
Het is een alarmsignaal om anders om te gaan met jezelf en de totaliteit van “Het Leven”
Soms hebben we extreem veel wek-signalen in de meest uiteenlopende vormen nodig om te bevatten WAAROM alles verloopt zoals het verloopt.
En geloof me, Alles verloopt Perfect zoals het verloopt.
Daar ben IK, na vele kankers en andere 'fysische valkuilen' te hebben overwonnen, meer dan ooit zeker van.

Indien je graag een Gratis exemplaar van mijn Glimlach-experimenteer-boekje ontvangt dan kan/mag je mailen naar oriconet@gmail.com

Bedankt om jouw wens met ons te delen.
Besef dat doodgaan 'slechts' een overgang is naar een volgende experimenteer-fase en dat we elkaar ook daar weer ontmoeten ter uitwisseling van onze ervaringen.
Er is dus NIETS maar dan ook niets om bang voor te zijn.
Het komt ALTIJD goed voor IEDEREEN!

En JA het IS wetenschappelijk reeds meermaals bewezen dat GLIMLACHEN onze Gezondheid over héél de lijn bevordert én bestendigt. Vandaar dat er wereldwijd meer en meer Campagnes rond worden gevoerd. Je moet enkel zélf de moeite doen om via Google of andere zoekmachines, Jouw eigen weg te vinden in het experimenteel doolhof dat heus niet toevallig “Het Leven” noemt.
Door jouw wens hier te plaatsen heb je jezelf laten vinden en krijg je dus automatisch info waarmee JIJ nu zelf verder kan gaan experimenteren. Alle oplossingen liggen non-stop klaar voor Elk van ons, dus ook voor Jou. Maak er kwistig gebruik van lieve Inez.

Het is ook Jou van Harte gegund dat Jij nog dit Jaar wonderlijke ervaringen mag opdoen die jou bevestiging geven van hetgeen ik verkondig.
Laat de helende Hormonen, die volop vrijkomen Dankzij de Glimlach en de daaruit vloeiende Win-Win-Gedachten, ook Jouw redders in eender welke nood zijn waardoor de ZUIVERE energie-vorm LIEFDE weer Volop en Vrijuit door Jouw aderen en Elk detail van Jouw lichaam mag stromen.

Go with the Smile-Flow en fabriceer Jouw Eigen Win-Win-Show ;-)


Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
&
Glimlach-Gedachte-Reflexologe

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: