Terug naar het overzicht

Naam: Webb
Plaats: Uithoorn
Leeftijd: 60
Mijn wens

Ik heb eigenlijk 3 grote wensen. De eerste is mijn praktijk tot bloei laten komen, dusdanig dat ik het nog aankan en leuk blijf vinden. Ik geef Reiki, drukpuntmassage en aromatherapie en voeding-leefstijl adviezen. Ik hou mijzelf kennelijk (onbewust) tegen om werkelijk tot bloei te komen.
Ten tweede wil ik een boek schrijven over mijn leven (waarin zeer veel gebeurd is), maar met de nodige humor, waardoor het prettig leesbaar zal zijn.

De derde wens: Een kinderboek schrijven, binnen een aantal jaren, zodat mijn kleinzoon (nu 4) er nog iets "aan heeft".
Heb vroeger wel kinderverhalen geschreven.

Ik weet ook dat ik zelf de nodige stappen moet zetten om dit alles te bereiken.
Ik ben een beetje "laat" misschien, maar heb nog zoveel te wensen, omdat ik mij fitter en fijner voel dan de rest van mijn leven het geval was.
Dus ondanks mijn leeftijd: Here I come!
Naam: Miek
Datum: 16 september, 16u11
Reactie: Het is nooit te laat, :-), misschien wordt je wel 100! Heb je nog 40 jaar om allerlei dingen te doen waar jij blij van wordt, een kinderboek en een biografie is toch haalbaar in dit tijdsbestek, dacht ik zo :-)
Naam: Stella Webber
Datum: 18 september, 10u06
Reactie: Miek, je hebt helemaal gelijk! Ik kom uit een "taaie" familie (moeders kant), moeder 83, redelijk fit, oma was89, moeders opa bijna 100!
Naam: Gerda Maria
Datum: 23 september, 13u56
Reactie: Lieve Webb,

Zolang een mens kan Glimlachen is die in staat om dromen te realiseren, dus daar staat geen leeftijd op.
Ik ervaar het steeds vaker als een voordeel om later dan anderen door bepaalde ervaringen heen te moeten/kunnen/mogen/durven.
Want dan heb je al vele anderen kunnen observeren en daar leer je ook uit wat de gevolgen zijn van bepaalde acties.
Aanvankelijk dacht ik dat ik ongelooflijk 'achter' was omdat ik voor mijn 45ste niet eens wist wat spiritualiteit inhield.
Vandaag ervaar ik dat als een zegen want ik hoor heel vaak verhalen van mensen die zich daardoor eenzaam en onbegrepen hebben gevoeld.
Tja, ik heb me dan weer omwille van mijn uitbundige speelsheid vaak onbegrepen en eenzaam gevoeld ;-)
Zo heeft iedereen op eigen wijze hetzelfde soort ervaringen te goed hé.

Maak je vooral geen zorgen over het zetten van de 'nodige' stappen.
Geloof me, die zet je vanzelf als JOUW moment daarvoor aangebroken is.
Dat voel je dan gewoon.
Luister gewoon naar hetgeen JOUW hele ZIJN jou aangeeft.
Met JOUW hele ZIJN bedoel ik zowel jouw fysieke lichaam, jouw emotionele lichaam en jouw psychische lichaam of gedachten-Intenties.
Leef trager en presteer toch sneller.
Het klinkt contradictorisch maar door Bewust trager te leven ga je jouw innerlijk Kind weer wakker maken en dan ga je weer vol bewondering en verwondering naar elk detail van jezelf en alles buiten jezelf kijken.

Ik hanteer de Glimlach als mijn barometer.
Als ik te lang zonder Glimlach rondloop dan gaat mijn lichaam protesteren, dan voel ik me zowel emotioneel, fysisch als psychisch niet in balans of niet fit.
Dan neem ik Bewust gas terug en ga ik op eender welk tijdstip liggen indien die kans zich voordoet.
Dan ga ik Bewust mijn mondhoeken optrekken, al dan niet met de Intentie van een welgemeende Glimlach.
Het optrekken van de mondhoeken volstaat om het soort hormonen te activeren die ons in staat stellen om ons goed te voelen in eender welke situatie.
En wie zich goed voelt die luistert automatisch beter naar zichzelf en de anderen.
Zo merk je vanzelf welke zaken of welke methodes jou het meeste deugd doen of net niet.

Bekijk “Het Leven” als een “Wat-Als”-experiment waarin je allerlei zaken mag/kan/moet uittesten en als we zogenaamd 'Dood' zijn dan kunnen we met deze kennis verder naar een volgend LeveL van “Het Leven”
Bekijk het een beetje zoals dat ene kookprogramma op TV, kandidaten mogen uit een heel assortiment ingrediënten een x-aantal ingrediënten kiezen en daarmee moeten/mogen ze dan een origineel gerecht maken.
Wij maken dus ook onze eigen soep/soap door keuzes te maken in dit immense Grote-Mensen-Ping-Pong-Ballen-Bad ;-)

Bedankt om mij te inspireren door de inhoud van Jouw wens.
Ik wens Jou héél véél plezier tijdens het spelenderwijs uittesten van de mogelijkheden die jou geboden worden.
Er is geen goede of slechte manier om hiermee om te gaan.
Er is de manier die begrepen wordt en de manier die 'nog' niet begrepen wordt.
Er is de manier die je vreugde schenkt en jou naar 'nog' doet hunkeren en er is de manier die jou tijdelijk uit jouw comfort-zone haalt en dan vergeet je te Glimlachen.

Dan zet je gewoon die Glimlach weer op en je lacht eens naar één van de vele Verborgen Camera's die het Universeel Win-Win-Speel-Veld Rijk is.
Er zijn Eindeloze kansen en herkansingen voorzien voor IEDEREEN, Vertrouw daar elk moment opnieuw op en koppel dat Vertrouwen aan de Glimlach... je gaat jouw vreugde niet opkunnen.
Voel je dus nog fitter met de Actieve Glimlach als trouwe bondgenoot en non-stop energie-leverancier ;-)

Succes ermee lieve Webb, ik geniet vanop Glimlach-afstand met jou mee!

Liefs en Big Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
&
Glimlach-Gedachte-Reflexologe
www.oriconet.com
Naam: Webb
Datum: 25 september, 10u55
Reactie: Dank je wel lieve Gerda, voor jouw mooie beschouwing en insteek. Die Glimlach hou ik er in. Ik wist dit natuurlijk wel (ben al heel lang met spirituele zaken bezig), maar je vergeet het soms. Ik voelde meteen hoe het werkt, toen ik tijdens het lezen mijn mondhoeken omhoog deed!
Ik ga nog beter naar mijn innerlijk luisteren en daardoor kan ik de "juiste momenten" voelen/ervaren om stappen te zetten om mijn "doelen" te bereiken.

Het is een prachtige reis, waar ik ten volle van wil genieten.

Dus ook voor jou wens ik dat je ten volle ervan kunt genieten en blijven glimlachen.
Mooie reis gwenst!

Lieve groet,
Stella Webber,
Krachtbron.
Naam: Susan Brown
Datum: 26 april, 08u55
Reactie: Droom jij van je eigen boek? Wil jij een spannend, mooi, ontroerend, persoonlijk of inspirerend verhaal vertellen? Loop je al lang met een idee rond? Voel je dat dit het moment is om aan de slag te gaan?

Laat je dan nu inspireren door bestsellerauteurs Geert Kimpen & Christine Pannebakker die een week lang jouw persoonlijke schrijfcoach zijn in een adembenemende omgeving in Frankrijk.

http://www.geertkimpen.com/lezing-schrijfweek.html
Naam: Stella Webber
Datum: 27 april, 13u44
Reactie: Susan Brown, damk je voor je reactie en dat je mij hier op wijst. Dit is echter niet het moment voor mij om hier mee bezig te zijn, zo voel ik. Het komt zeker later wel. Ik geloof erg in zowel Geert als Christine en hun inspiratie. Lieve groet van
Stella

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: