Terug naar het overzicht

Naam: ida
Mijn wens

Mijn wens is een vaste relatie met een ontzettend leuke man, die precies goed voor mij is. Die mij de warmte en veiligheid biedt die ik nodig heb. Met wie ik mij kan verbinden en die ik op mijn beurt kan omhullen met alle liefde die ik in mij heb.
Zodat wij beiden als individuen kunnen groeien en bloeien, wat vruchten zal afwerpen waar wij beiden samen van profiteren en die ook ten goede komen aan alle mensen om ons heen en daarmee uiteindelijk aan het hele 'universum'..
Commentaar

Ik heb mijn wens geformuleerd aan de hand van het boek 'Een wens kan je leven veranderen' van Sasson en Weinstein, geïnspireerd door de boeken van Geert (dank je wel) en gebruik ook oefeningen uit zijn boek 'Stap voor stap'. De boom is geplant, een vijgje. Een dag later hoorde ik dat uitgerekend de enorme vijg bij de buurvrouw werd gekapt.
Naast de wens voor mijzelf, wens ik dat ieders wens mag uitkomen, maar ja, je kunt niet voor een ander wensen ;)
Naam: ulco
Datum: 6 oktober, 04u39
Reactie: Mijn hart verlangt er naar om mijn liefde en overvloed in alle openheid aan je te delen. Mijn wens is dat onze liefde voor het leven, voor elkaar en onze kinderen, zich bundelt. Voor me zie ik twee onverwoestbare levensbomen, die beide stevig in hun eigen grond verankerd staan. Onze bomen: een inspiratiebron en vruchtbare blijvende voedingsbodem voor een nieuwe generatie van vrij expressieve podium artiesten, die mensen waar dan ook ter wereld uitnodigen hun bewegingsvrijheid te vergroten.
Naam: ida
Datum: 6 oktober, 11u41
Reactie: mooi ;)
Naam: Gerda Maria
Datum: 11 oktober, 17u10
Reactie: Lieve ida,

Jij wenst jezelf dus de Superman van jouw leven ;-)
En stel nu dat die man er altijd al was maar dat jij het te druk had met andere zaken waardoor je hem niet opmerkte?
Zou kunnen hé – haha.

Maar goed... het komt allemaal wel kant en klaar zoals jij het wenst.... en volgens mij komt het zelfs nog mooier voor elkaar dan jij je nu kan inbeelden.

Blijf dus maar Glimlachend herkenbare tekenen van Allesomvattende Liefde naar Elk facet van het Universum sturen, zo breng je eender welke droom sneller, en mooier dan nu voorstelbaar, tot leven in JOUW werkelijkheid.

Bedankt om deze Intense, Liefde-Volle wens met ons te delen.
Mogen ook Jouw dromen nog dit jaar in een supersnelle transformatie-flow terecht komen.
Het is Jou en allen in Jouw Leefwereld, van harte gegund.
Ik geniet alvast vanop Glimlach-afstand met Jou/Jullie mee ;-)

Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
&
Glimlach-Gedachte-Reflexologe
www.oriconet.com
Naam: ida
Datum: 12 oktober, 10u34
Reactie: Lieve Gerda,

Ik ben niet zo druk hoor ;) en soms zijn de dingen niet wat ze lijken...
Dat maakt het verwarrend maar hoort waarschijnlijk bij de zoektocht naar mijzelf, mijn wens en mijn 'superman'...

Wat is een superman? Ik ben inmiddels een week verder en begin een steeds beter beeld te krijgen van wat voor mij super is. En dat kan 'm in heel gewone, kleine dingetjes zitten.
Verder heb ik geen haast, hoewel, ik word wel heel blij als ik eraan denk hoe het eruit ziet als m'n wens is uitgekomen ;)

Ik zie dat jij veel reageert op deze site, top.
Liefs terug en dat ook jouw wensen en dromen maar mogen uitkomen,
Ida
Naam: ida
Datum: 13 oktober, 09u30
Reactie: Lieve Ulco,
het is heel erg mooi wat je me op dit moment aanreikt en daar ben ik je dankbaarder voor dan je je kunt voorstellen en ja, daar zou ik niets liever dan volmondig ja tegen willen zeggen, want ja dat is waar ik met hart en ziel naar verlang, dan zie ik ons samen, zoals afgelopen weekeind en dat kan ik ook in de toekomst zien uitgroeien tot iets heel moois.
daarnaast is er een kant in onze relatie die me zo verdomd naar doet voelen dat ik daar uit zelfbehoud alleen maar nee tegen kan zeggen. ik weet waar de woede en frustratie bij je vandaan komt, dat wil niet zeggen dat ik er tegen bestand ben dat met regelmaat over me heen te krijgen. en er is de communicatie tussen ons die zo vaak mis gaat, die mij zo vaak zo verschrikkelijk frustreert.
dus je kunt op z'n minst zeggen dat ik me nogal verscheurd voel.

ik besef dat dit nog geen duidelijk antwoord is en ik begrijp ook dat dat voor jou niet langer te doen is dat ik geen beslissing neem. sorry. maar dit is wat er nu en al veel langer in me speelt. tot voor kort kon ik steeds alleen of het mooie of het nare zien. nu beiden.

zondag en maandag heb ik alles goed doorvoeld, en feitelijk afscheid genomen van de relatie en je in stilte bedankt voor alles wat je me hebt gegeven. omdat ik dacht dat dat moest, omdat je had aangegeven dat je me toch niet die veiligheid kon geven die ik mezelf wens en je niet de man van mijn wens bent, niet sterk genoeg, of waarom dan ook niet. zo stap jij ook telkens voor- of juist achteruit als ik toenadering zoek!

dit is wat ik nu voel.
als het leven me vraagt nu een beslissing te nemen, zoals zondag, dan kan ik niet anders dan je nu loslaten. met daarbij het gevoel dat ik dan misschien wel iets loslaat dat ik niet meer terugvind.

Ik wens je alle liefs in de wereld, Ida
Naam: ulco
Datum: 15 oktober, 01u18
Reactie: zo hier is tie op z'n plaats.

Ik bewonder je moed en je openheid om wat er tussen ons leeft hier vrij te geven. Iedere keer als ween van ons probeert vast teleggen in woorden wat er tussen ons is, lijkt het leven ons een andere richting te wijzen, of het lost gewoon op.

Ida ik wens niet anders, dan je te inspireren je eigen levensvervulling waar te maken en ervaar keer op keer hoe onbaatzuchtig je mij inspireert mijn eigen pad te volgen en waar te maken. Ook al zou dat kunnen betekenen dat we elkaar niet terugvinden. Brrrr….raar koud gevoel is dat zeg. Vreemd toch dat die tegenstelling zo diepgeworteld in me leeft, of tussen ons leeft. Het laat zich niet vangen, opsluiten, verdrukken, de mond snoeren, het wil radicaal expressief geleefd worden, en dansexpressie is waar mijn innerlijke en uiterlijke wereld elkaar ontmoeten… en daar, ergens, ben je weer, tot dan ;x
Naam: Gerda Maria
Datum: 15 oktober, 13u48
Reactie: Lieve ida,

Inderdaad wordt elke fenomeen zoals 'super' door iedereen anders aangevoeld of ingevuld.

En ja hoor, mijn wensen gaan steeds vaker, sneller en veelvuldiger in vervulling sinds ik me Bewust ben van mijn Glimlach- en Win-Win-Gedachte-Kracht.
Mijn visie op het Perfect Ko(s)misch Plan van "Het Leven" klopt en onder andere via dit Wensenboek heb ik op krte tijd héél véél bruikbare Inzichten en Contacten verworven die de realisatie van mijn Ultieme Droom bevorderen en bespoedigen.

Ik ben uiterst tevreden met mezelf in mezelf en dat komt het in ongedwongen vrijheid samen zijn met anderen optimaal ten goede.

Ik ben dus de uiterst tevreden vrouw van mijn dromen geworden die er steeds beter in slaagt om ook de man te laten wennen aan zijn veranderde status in de huidige maatschappelijke structuur waarin de vrouw 'gedwongen' wordt om haar eigen kracht te vertrouwen ipv uit eigen onvermogen dat van de man op te eisen. En va zodra mannen merken dat wij onszelf Liefde-Vol vervrouwen met onszelf kunnen zij ook weer vertrouwen op een relatie die gebaseerd is op gelijkheid, toch?

Je hoeft het uiteraard niet met mij eens te zijn, doch de steeds weerkerende ervaringen 'dwingen' ons tot zelfreflectie en Glimlachend toegeven dat wij vanuit een gevoel van Overvloed moeten leren verbinden ipv uit een gevoel van gemis.

De Glimlach activeert ons vermogen om het Maximum uit onszelf te halen en vanuit die positie voluit te geven zonder er iets voor terug te verwachten. Gewoon geven omwille van het zaligmakende gevoel va het geven zonder meer.
En dit gevoel wil ik graag delen... onder andere via een welgemeende reactie op ELKE wens in dit Magische "Feed-Back" Wensenboek met eindeloos Boemerang-Effect ;-)


Liefs en Big Big Smile van me

Gerda Maria
Naam: ida
Datum: 15 oktober, 17u45
Reactie: Ulco, dank je dat je me steeds weer de goede kant op stuurt.
Het was de bedoeling dat ik deze week, die nog maar tot vandaag duurt, een 'wijze' zou opzoeken en ik wist echt niet hoe. Je stelde voor dat ik naar de synagoge zou lopen, dat deed ik en daar ontmoette ik een oudere vrouw die naar mij toe kwam om juist mij wat te vragen (over een kunstenaar en een concentratiekamp). Zo raakten we in gesprek en toen durfde ik haar ook wel een persoonlijke vraag te stellen in het kader van mijn wens. Haar antwoord was kort gezegd: 'Het gaat om zielsverwantschap, samen genieten en voor elkaar zorgen en niet om seksualiteit." Zij was inmiddels weduwe maar had het wel gekend en duimt nu voor me dat mijn wens ook uit mag komen, omdat het me is gegund, zei ze.
Wonderbaarlijk en zonder jou was ik daar niet geweest..
Daarna kwam ik op de Varkensmarkt in een vreedzame meditatiedemonstratie terecht. Chinezen die in China worden vervolgd. Ik hoorde een oudere grijze vrouw naast me zeggen: 'Dat is toch erg, net als vroeger hier met de heksenvervolging, dat je altijd op je hoede moet zijn omdat je verraden kunt worden'. Nou, jij begrijpt wel wat zo'n zinnetje voor mij betekent ;)
Zielsverwantschap, veiligheid, vrijheid..
Ik heb wel wat om dankbaar voor te zijn.
Xda
Naam: ida
Datum: 16 oktober, 12u16
Reactie: Lieve Gerda,

Dank je voor je reactie, ik ga 'm even goed lezen - met een glimlach ;) want er staat nogal wat...
Ja, verbinden uit gevoel van overvloed ipv gemis, daar sla je de spijker op z'n kop natuurlijk en het zou fijn zijn te vertrouwen op een relatie gebaseerd op gelijkheid.. Vertrouwen (en aan de andere kant dus verraad) is nogal een issue voor mij. De gedachte aan vertrouwen doet bij mij een zonnetje schijnen van binnen.. :) *insert smile*
Ida
Naam: ida
Datum: 11 augustus, 01u27
Reactie: Het waren wijze woorden destijds in oktober van de vrouw bij de synagoge. Ik leef inmiddels mijn wens zoals hier onder geformuleerd - reizen, theater, schrijven - en hoepla... een fijne man in mijn leven en ik hoef niet meer op mijn hoede te zijn, in alle vrijheid en toch verbonden, veilig. Wie weet komt er nog een tijd dat ik een nieuwe wens ontdek om te formuleren, maar voorlopig is het erg goed zo ;)
Ida
Naam: A a Woortman pasveer
Datum: 29 mei, 19u55
Reactie: Ik wens dat die wensen uit komen 1 tip om eerder je wens te laten verwezenlijken 3x dags iemand anders zijn wensen uit laten wensen en altyd op het einde zeggen dankjuwel ga je gang ?

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: