Terug naar het overzicht

Naam: Paulette
Plaats: Oterleek
Leeftijd: 45
Mijn wens

Ik wil mijn geld verdienen met kaartleggen en begeleiden van mensen met problemen.
Naam: Gerda Maria
Datum: 18 oktober, 20u30
Reactie: Lieve Paulette,

Ik las zonet 'toevallig' dat men nog freelance medewerkers zoekt via deze site:
http://www.helderzienden.net/Vacatures/Solliciteren

Misschien lijkt het jou wat om dit team te verrijken?
Je kan op deze pagina zien wie er reeds meewerkt en wat ze aanreiken:
http://www.helderzienden.net/

Anderzijds wilde ik jou vragen of jij er reeds bewust van bent dat anderen exact uitbeelden wat binnen in onszelf leeft?
Met andere woorden, dat elk vermeend probleem een reflectie is van iets waar we zelf nog mee worstelen?
Een probleem dat we bij anderen waarnemen is dus niet echt hun probleem maar een weerspiegeling van het jouwe/onze/mijne.
Begrijp je dit?

In wezen zijn er dus geen problemen.
Enkel als wij dat er vanuit onwetendheid van maken.
Vandaar mijn promotie voor de Glimlach... hoe vaker we Glimlachen hoe meer hormonen we produceren die ons de mogelijkheid verschaffen om een ruimer en duidelijker beeld over onszelf, de anderen en de IMMER Perfecte Totaliteit van “Het Leven” te vormen.
Dit soort hormonen zou je als 'waarheid-serum' kunnen omschrijven.

Alles verloopt op eender welk moment Perfect volgens Ko(s)misch Plan en van zodra we fouten, beperkingen, problemen, onrechtmatigheden of wat dan ook menen waar te nemen dan lijden wij letterlijk en figuurlijk aan gezichtsverlies. Dan nemen wij een wir-war van uit-de-context getrokken fenomenen waar en vanwege een tekort aan 'waarheid-serum' gaan we die 'onvolledige waarheden' als pure werkelijkheid ervaren en benoemen.

Alles verloopt dus prima zoals voorbestemd.
Dus...
het is dus ook zo bedoeld dat onze fysieke wegen zich via dit Wensenboek kruisen waardoor jij en ik en mogelijke lezers zich Glimlachend kunnen afstemmen op een Gezamenlijke Frequentie waarin wij kunnen/mogen/zullen ervaren dat alles prima is zoals het is.

Wie Glimlacht ervaart de Perfectie op uiteenlopende wijze.
Wie de Perfectie (h)erkent die heeft het volste Vertrouwen in het Automatisch Orde-Scheppend Vermogen van zowel de Glimlach-Hormonen als het Automatisch Orde-Scheppend Vermogen van het Universeel Interactie-Systeem van (G)elijktijdig (O)ntvangen en (D)elen.
Wie Vertrouwen heeft die Glimlacht Automatisch en op deze eenvoudige doch zeer efficiënte wijze zijn wij als mens in staat om onszelf in de Win-Win-Flow van “Het Leven” te begeven en te blijven.

Bedankt om via jouw wens (wellicht onbewust?) extra Inzichten mee te sturen ter herinnering en als aanvulling op mijn Win-Win-Visie op “Het Leven”
Moge ook Jij steeds Bewuster Glimlachend door “Het Leven” reizen opdat ook Jij vaker en Intenser in de Goed-Gevoel-Flow kan vertoeven, waardoor ook voor Jou de Perfectie van ons aller Win-Win-Experiment en/of Universeel, Interactief Ervarings-Project “Het Leven”duidelijker wordt en blijft.

Veel succes met Jouw wens en moge jouw voorspellingen via de kaarten vele mensen naar het Win-Win-Pad des levens loodsen.
Gedachte zijn immers electro-magnetische krachten en de weg die jij hen aanreikt is de weg die jullie samen activeren.
Laat het voortaan dus heel Bewust de Glimlach-Weg zijn alwaar Alle vermeende problemen spelenderwijs transformeren in oplossingen, uitdagingen en wonderlijke manifestaties die de verbeeldingskracht van velen overtreft.

Geniet van het wonderlijke gegeven dat ALLES, tot in het kleinste detail, een CONSTRUCTIEVE reden van bestaan heeft en dus een 100% Gelijke Waarde heeft.
Bedankt voor Jouw 100% Gelijkwaardigheid op mij/ons Glimlach-Pad... ik weet zeker dat ik na het plaatsen van deze wens nog meer bruikbare Inzichten zal doorkrijgen die mijn/onze Win-Win-Missie kunnen/zullen vergemakkelijken... dus daarvoor dank bij voorbaat ;-)

Succes lieve Paulette, héél véél Succes en (her)Ontdekkings-Vreugde wens ik Jou toe!!!

Liefs en Big Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
&
Glimlach-Gedachte-Reflexologe
www.oriconet.com

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: