Terug naar het overzicht

Naam: my wish
Plaats: Nederland
Leeftijd: 40
Mijn wens

Mijn wens is mensen te helpen met hun emoties pijn en onzekerheden, zodat de mensen die ik geholpen heb weer anderen kunnen helpen.
Naam: Alyda
Datum: 12 oktober, 10u09
Reactie: Hallo My wish.

Ik wil je even bedanken voor je reactie bij mij.
Ik ben nu inderdaad al (bijna)iedere dag aan het mediteren.
En ik voel me hierdoor zeker beter.

Warme groet,
Alyda
Naam: my wish
Datum: 13 oktober, 14u54
Reactie: Hoi Alyda
Wat fijn om te horen, ik ben erg blij dat ik je daarmee geholpen heb!!
Warme groet,
My wish
Naam: Gerda Maria
Datum: 19 oktober, 16u55
Reactie: Lieve my wish,

Elke Bewuste wens om anderen te helpen is een Onbewuste wens om jezelf te helpen.
Anderen zijn immers een uitvergrote weerspiegeling van deel-facetten van onszelf.
Omdat die deel-facetten uit-de-context geprojecteerd worden ervaren we ze niet langer als een evenwaardig onderdeel van onszelf.

Wie volledig in balans is met zichzelf en het Universum herontdekt dat ELK van ons, zonder enige uitzondering, Automatisch geholpen wordt door het Universeel Centraal Systeem van (G)elijktijdig (O)ntvangen & (D)elen.
Van zodra dit Inzicht volledig tot ons doordringt zijn we in staat om weer voluit te Glimlachen van opluchting en Vertrouwen omdat het allemaal zoveel eenvoudiger was/is en zal blijven, dan we vanuit dualistisch standpunt konden bevatten.

Het is zo bedoeld dat we zouden ervaren we ervaren.
Het is zo bedoeld dat een x-aantal deelnemers zou 'dwalen' en het is zo bedoeld dat een x-aantal deelnemers zou geloven dat we anderen moeten helpen omdat het anders verkeerd afloopt.
Het is zo bedoeld dat we onszelf en/of anderen de ene keer wel voluit in balans kunnen/mogen/zullen ervaren of waarnemen en de andere keer niet.
Het is zo bedoeld dat we de ene keer direct begrijpen waar anderen het over hebben en dat we de andere keer nog x-aantal ervaringen nodig hebben om de theorie te verankeren in ons persoonlijk interactie-systeem.

Voor mij is de Glimlach een versnelde, efficiënte vorm van meditatie geworden via dewelke ik mezelf zowel psychisch, fysisch als emotioneel op dezelfde golflengte/frequentie/Flow te brengen als Alles wat ik buiten mezelf ervaar.
Van zodra ik langere tijd uit die Glimlach-status stap verval ook ik weer in rationeel denken wat automatisch leidt (lijdt ook) tot dualistisch denken en dan blijf ook ik hangen in de onvolledige/beperkte waarheid van de materie.

De Glimlach verschaft ons dus het Equivalent van het Natuurlijk Orde-Scheppend Vermogen waarover ook onze Oer-Bron beschikt.
Deze Natuurlijke en bovendien Gratische Oplossing voor ALLE menselijk conflicten lag/ligt dus PAL onder onze neus.
Het soort hormonen die we via een langdurige en intense Glimlach activeren brengt ons in sneltempo in een staat van Bewustzijn waar tijd, ruimte en afstand versmelten met “Alles wat is zoals het Is” en daardoor zijn we in staat om vanuit het fenomeen mens wel degelijk Onvoorwaardelijke Liefde op te brengen voor ELK facet van de Schepping.
Want ELK facet, hoe bizar of overbodig het soms ook lijkt, heeft een 100% Gelijkwaardig NUT en of 100% Gelijkwaardige CONSTRUCTIEVE Noodzaak in het geheel.
Hoe vaker en langduriger ik me in de positie van “Bewust Observerende Glimlach-Leerling” plaats des te duidelijker dit alles wordt en blijft.
Hoe vaker we ons Glimlachend afstemmen op elkaars Golflengte des te makkelijker het wordt om elkaars fratsen onbevangen/onbevreesd en dus Liefde-Vol te aanschouwen omdat we dan van Glimlachen weer de weg van de minste weerstand hebben gemaakt... de weg der gewoonte of Automatisme.

Iedereen kan Glimlachen.
Iedereen kan Ademen.
Dus Iedereen kan via Intensieve en Langdurige Glimlach-momenten op één lijn komen met “Alles wat is zoals het Is” zonder ook maar één planning in diens agenda te hoeven wijzigen.
Op deze wijze leef je trager en toch presteer je sneller waardoor er x-aantal uren vrijkomen in de thans overvolle agenda's.
Veelvuldig Glimlachen staat dus garant voor Quality Time en Quality Life-Style.
Eenvoudiger kan het niet, toch?

Indien jij toch een nog eenvoudiger manier hebt gevonden om spelenderwijs én Gratis het Maximum uit jezelf én de anderen te halen dan neem ik het eerste het beste vliegtuig om aan jouw lippen te hangen ;-)

Bedankt om jouw mooie Intenties en innige wens met ons te delen, je hebt me hierdoor zeer zeker extra geïnspireerd en nog sterker gemotiveerd dan voorheen.
Moge de Glimlach ook Jouw reeds krachtige energie-veld nog versterken!
Mogen ook Jouw wensen/dromen nog mooier tot leven komen dan jij nu voor mogelijk houdt.
Het is ook Jou van Harte Gegund!

Liefs en Big Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
&
Glimlach-Gedachte-Reflexologe
www.oriconet.com
Naam: my wish
Datum: 20 oktober, 14u13
Reactie: Lieve Gerda Maria, Ontzettend bedankt voor je positieve reactie!
Ik ben van mijzelf ook een echte glimlacher, heel veel mensen die het ook tegen me zeggen, als kind deed ik dat al.
Nu klopt de buitenkant niet altijd met wat ik voel, maar ik blijf lachen ;.)

Liefs en ook een big smile van mij!!

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: