Terug naar het overzicht

Iza Naam: Iza
Plaats: Den Bosch
Leeftijd: 50
Mijn wens

Mijn wens is een hotel waar men kan genieten van al het goede en luxe wat de wereld te bieden heeft. Waar men energie kan opdoen, tot rust komen van alle dagelijkse beslommeringen. We kunnen zelfs zorg op maat leveren. Een hotel met een heerlijk grote tuin. Ruimte voor wellness, ontspanning workshops en trainingen in de breedste zin van het woord. Er is maar één regel: "De mens centraal en het mogen zijn".
Commentaar

Het heeft even geduurd voordat ik mijn wens kon opschrijven. Ik ben een mens van uiterste en dat was lastig om samen te brengen.
Naaldhakken naast buitenlaarzen
Etentjes met damast en kaarslicht naast eenpansmaatlijd op de camping in het gras.
Literatuur naast chicklit.
Glitter en glamour naast jeans en trui.
Opera naast volksmuziek.
Kralen armbandje van mij dochter naast een Otazu.
Alternatieve geneeskunst naast een baan in de reguliere gezondheidszorg.
Zo kan ik nog even doorgaan. Ik ben nu in balans en tevreden met mezelf. Kiezen hoeft niet, het mag allemaal. Wat een heerlijk gevoel :-)
M'n wens heb ik geplant en ga ik koesteren, voorzien van liefde en aandacht. Wie weet ontmoeten we elkaar in de nabije toekomst in mijn verwenhotel?
Naam: ida
Datum: 14 oktober, 20u11
Reactie: Hoi Iza,
Lekker toch, al die uitersten naast elkaar! Heerlijk als je het allemaal in je hebt en er nog van kunt genieten ook. Ik zou niet anders willen, dat lijkt me maar saai. Laat je even weten als je hotel open gaat, ik kom graag een keer langs!
Groetjes Ida
Naam: Gerda Maria
Datum: 19 oktober, 18u59
Reactie: Lieve Iza,

Dat je lang niet de enige bent met zo'n fantastische Win-Win-Wens zal ook jou wellicht al duidelijk zijn geworden.
Haast overal ter wereld tref je dit soort hotels in diverse maten en prijs-categorieën aan.
In Florida, Thailand, Indonesië heb ik er kortstondig gebruik van gemaakt en die ervaringen hebben blijvende indruk nagelaten.
Vandaar wellicht dat ook bij mij geruime tijd die droom sluimerde om hier in Fuerteventura een soortgelijk hotel te openen.
Echter, sinds ik de wereld rondtrek met mijn Glimlach-Workshops maak ik gewoon gebruik van anderen hun locaties om als freelancer mee te werken aan anderen hun droom en tegelijk ook aan mijn droom.
Ik hoef geen zware investeringen te doen en ervaar toch dezelfde geneugten (en wellicht nog intenser) dan wanneer ik wel de volle verantwoordelijkheid voor de hele opzet zou genomen hebben.
Er bestaan immers al zovele perfecte locaties, met onderbezetting aan personeel, waar freelancers met hun specifieke talenten (energie) 'nieuw' leven in de zaak kunnen blazen.

Hier in Fuerteventura (mijn aards Paradijs) baat de Belgische Jenny reeds vele jaren een kleinschalig variant-concept van jouw wens uit:
http://www.centro-mirak.com/
Je kan er gevarieerde arrangementen boeken, al dan niet met overnachtingen, al dan niet met ontbijt of maaltijden. Er is plaats zat voor diverse workshops. Er is ook het sauna-gedeelte waar mensen zichzelf in een ontspannen kader zowel letterlijk als figuurlijk bloot kunnen geven. Zelf heb ik de plaats als heel bijzonder en heerlijk rustgevend ervaren. En ja hoor, er waren de vrouwen met naaldhakken naast mannen en vrouwen met slippers, de man met de stropdas naast de vrouw met de bikini.... laarzen heb je hier uiteraard niet nodig bij temperaturen die gemakkelijk boven de 30 graden uitstijgen. Ik vind het zelfs nog steeds een raadsel hoe vrouwen het hier klaarspelen om nylon kousen te verdragen bij zo'n temperaturen, idem dito voor mannen in maatpak ;-)

Hoe dan ook.
Steeds meer hotel-uitbaters staan er wereldwijd voor open om hun bestaand concept aan te passen aan de de variabele mix die jij hier beschrijft.
Ik weet niet welk land jij als basis voor jouw wens in gedachten hebt maar volgens mij zijn er plaatsen zat waar jij terecht kan voor de realisatie van jouw wens.

Bedankt om Jouw wens met ons te delen via dit Wensenboek.
Ik heb hierdoor met veel plezier kunnen terug denken aan mijn experimentele zoektocht naar een Win-Win-Concept dat helemaal bij mijn avontuurlijk karakter past.
Moge ook Jij er spelenderwijs in slagen om Jouw wens naar Jouw normen te laten heropleven.
Oh ja....
Ik stel me ook kandidaat om zowel één van jouw tevreden gasten als één van jouw Vrolijke freelance-medewerkers te mogen zijn, dus laat gerust een mailtje mijn richting uitkomen als je over jouw wens van gedachten wenst te wisselen. Maak gerust gebruik van het Glimlach-f-Luister-Stappenplan dat je via deze link kan inlezen:
http://www.oriconet.be/?glimlach-f-luister-stappenplan,43

Ik durf te zeggen dat ik zowat al mijn kinderdromen heb gerealiseerd, dus het werkt écht effectief om er spelenderwijs en Bewust Glimlachend mee aan de slag te gaan.
Je mag me ook altijd mailen via oriconet@gmail.com voor een Gratis versie van het Glimlach-f-Luister-Code-Schriftje.
Je zal er altijd iets uit halen wat Jou levenslang bij blijft.

Moge Jouw Droom nog mooier tot leven komen dan Jij je nu kan voorstellen en moge ook Jouw Hotel-Droom Jou onvergetelijke momenten bezorgen.
Bedenk dat je het jezelf stukken makkelijker maakt als je op weg naar de realisatie van jouw droom ook zelf bewust blijft genieten van alles wat andere wensers/dromers hebben aan te bieden. Ze hebben namelijk allen een missing link voor jouw droom-realisatie op zak. Ze lossen die informatie of centen sneller als ook Jij Vrolijk en open-Minded door het leven blijft gaan/reizen.

Onderschat de Win-Win-Power van de Glimlach niet want die brengt de realisatie van jouw wens op de meest Comfortabele wijze in het verschiet ;-)

Succes x 2 tot in het Oneindige!!!

Liefs en Big Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
&
Glimlach-Gedachte-Reflexologe
www.oriconet.com
Naam: IZA
Datum: 21 oktober, 20u59
Reactie: Hallo Gerda Maria,

Wat een leuke en uitgebreide reactie... Dank daarvoor. Er zijn inderdaad erg veel initiatieven van verwenhotels en varianten. Gelukkig maar. Inmiddels heb ik de gelegenheid gekregen om via een master bedrijfskunde kennis op te gaan doen. Echt een kado wat volledig onverwacht kwam, zo super. In mijn huidige werk ben ik manager over een team leuke medewerkers. Een van mijn passies is om mensen het beste uit zichzelf naar boven te halen en hen daarin te stimuleren en te coachen. Bedrijfsvoering en management zijn een uitdaging voor mij. Ik krijg er energie van. Op je vraag waar mijn Verwenhotel komt te staan kan ik je geen antwoord geven. Hier komt op het juiste moment een mogelijkheid voor. Feit is dat het in de beurt zal zijn van heuvels/ bergen en water (beek of meer). Als ik mijn ogen sluit dan zie ik het haarscherp voor mij. Het zal niet meer dan 12 kamers hebben. Overigens ben ik een kind van restaurateurs. Zowel mijn vader en mijn moeder waren ras ondernemers. Ik weet denk ik redelijk goed waar ik aan begin. De wijze waarop ik mijn Verwenhotel ga vorm geven en invullen is totaal anders dan dat mijn ouders dit deden. Toen ik op jouw site keek kreeg ik spontaan een lach op mijn gezicht. Het praten over lachen en glimlachen zorgt vanzelf al voor een ontspannen gezicht. Jouw citaten zijn spreken ook erg aan. Erg goed. Compliment. Ik wens je veel succes hiermee. Ook je stappenplan ga ik met een glimlach :-) gebruiken. Geweldig deze extra kado'tjes. Ik ben er blij mee en dankbaar voor. Voor jou wens ik je veel geluk en de mogelijkheid om jouw "glimlach" te verspreiden zodat veel mensen dit mogen ervaren.

Alle goeds,

IZA

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: