Terug naar het overzicht

dickboer Naam: dickboer
Plaats: Haastrecht
Leeftijd: 50
Mijn wens

De mensen in 'ontwikkelingslanden' te laten zien en ervaren dat we niet afhankelijk zijn van kapitalisten, de graaiers onder ons. Liefde en gemeenschapszin is al wat ons drijft. Niet Ahriman. Vertaal het woord God of Allah in de boeken in LIEFDE, en die boeken krijgen eindelijk de betekenis waarvoor ze bedoelt waren. LOVE IS ALL WE NEED.
Naam: Saskia
Datum: 19 oktober, 19u39
Reactie: Mijn vraag is: wie zijn we?
En wie is Ahriman?
Dit om je wens beter te kunnen vatten... love is all we need snap ik wel!
Naam: Dick
Datum: 20 oktober, 17u50
Reactie: Waarschijnlijk dezelfde 'ze' en 'makke schapen' waar jij het over hebt.Niet iedereen snapt love is all you need.
Naam: Gerda Maria
Datum: 21 oktober, 19u42
Reactie: Lieve 'dickboer'

Love is All we have!
But...
we have to LAUGH to understand this statement All te Way.

Laugh en Love klinken niet 'toevallig' zo gelijkend.
Er is niets anders dan Liefde en/of de verschillende manifestaties van Liefde.
Er zijn de begrepen manifestaties en de onbegrepen manifestaties van Liefde.

Inderdaad begrijpt niet iedereen gelijktijdig hetzelfde.
Zo lijkt het mij dat jij op jouw beurt niet te begrijpen dat niet iedereen jou begrijpt als je zegt of schrijft “Love is All we need”

Eender welke rol wij of anderen vertolken, het is ALTIJD een NOODZAKELIJKE én bovendien 100% Gelijkwaardige Rol in ons perfect Geheel dat wij “Het Leven” noemen.
Of we nu de weldoener, de heilige, de hoer, de moordenaar, de verkrachter, de dief, graaiende kapitalist, het makke schaap of wat dan ook vertolken....
we beelden ALTIJD iets uit waar zowel wijzelf als al de anderen iets uit te leren hebben om telkens opnieuw te begrijpen dat het goed is zoals het is omdat LIEFDE een héél vernuftig, gesofisticeerd Interactief Communicatie-SPELLETJE speelt met zichzelf.

Sinds ik me steeds Bewuster als Glimlachende Toeschouwer opstel in het Universeel Interactief Reflex-Zone-veld ervaar ik steeds duidelijker de Win-Win Impact van ELK facet van “Het Leven” en neem ik steeds duidelijker de logica waar van elke zet,.
Hoe bizar, overbodig, onrechtvaardig sommige zetten aanvankelijk ook lijken, ze hebben ALLEN hun 100% onmisbare functie in het Perfecte Win-Win-Geheel waarin voor ELK van ons een evenredigheid aan x-aantal noodzakelijke ervaringen voorzien zijn die ons telkens opnieuw in staat stellen om onszelf als een herkenbare vorm van Onvoorwaardelijk Liefhebbende Manifestatie op te stellen tegenover de eindeloze, hallucinante transformatie-vormen van LIEFDE.

Van zodra we in staat zijn om te aanvaarden dat alles perfect verloopt doch dat we deze Win-Win-Visie, om welke reden ook, nog niet op elk moment helemaal kunnen bevatten dan brengen we onszelf in een positie van waaruit we verder kunnen waarnemen en/of ervaren dan de materie.
Hetgeen je dan ervaart noem ik het Multra-dimensioneel Bewustzijn omdat je in die staat van Bewust Zijn jezelf en al het andere gelijktijdig als verschillend, afzonderlijk en toch één en gelijkend ervaart. Tijd, ruimte en afstand versmelten er, net zoals beperkingen van welke aard ook.
Ik breng mezelf Bewust in die toestand via langdurige geconcentreerde Glimlach-Experimenten en telkens ben ik dan in staat om vrede te hebben met “Alles wat is zoals het Is”

Iedereen kan op eigen wijze in deze toestand van Onvoorwaardelijk en/of Bewust Liefde-Vol één zijn komen, doch als men niet weet hoe men daarin terecht is gekomen dan glip je daar ongemerkt ook weer uit en ga je automatisch weer rationeel denken en daardoor ook automatisch weer dualistisch denken en dat brengt ons alweer onvermijdelijk en automatisch bij doemdenken.

Glimlachen is voor mij en vele anderen dus dé non-verbale communicatie-tool die ons in een toestand van Totale Aanvaarding brengt en dat brengt ons alweer in de ervarings-zone van “Totale Bevrijding en Duurzaam Geluk”
Het volstaat dus om te Glimlachen om jezelf en anderen Bewust in de Win-Win-Flow van deze gesofisticeerde “Wat-Als”-Simulator “Het Leven” te brengen.

Bedankt om mij via Jouw wens nog eens in herinnering te brengen hoe snel we afwijken van de Win-Win-Gedachte, en daardoor ook afwijken van de Win-Win-Breedband (Win-Win-frequentie) als we ons niet Bewust Glimlachend Concentreren op de mogelijkheid dat ALLES een getransformeerde versie/vorm van LIEFDE was, IS en ALTIJD zal ZIJN!

Moge ook Jij weldra, al dan niet via de Glimlach, bij VOLLE Bewust-ZIJN in de Win-Win-Breedband van “Het Leven” verzeild geraken want het is daar dat ELK van ons vanuit Super-Positie, met Win-Win-Ogen naar dezelfde wereld kan kijken en/of met een Win-Win-Gevoel door dezelfde ervaringsvelden kan reizen.
In vele ontwikkelingslanden weet men dit al en experimenteert men reeds op verschillende wijzen met de Glimlach.
De resultaten van een langdurige Glimlach zijn op zijn minst wonderlijk te noemen.

So...
LAUGH is All we need om opnieuw te beseffen dat LIEFDE er altijd was, is en zal zijn!
Go with the Smile-Flow en Geniet volop van JOUW originele One-Man-Show ;-)

Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
&
Glimlach-Gedachte-Reflexologe
www.oriconet.com

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: