Terug naar het overzicht

Naam: Dina
Plaats: Sprang Capelle
Leeftijd: 34
Mijn wens

Mijn wens is om met mijn levenservaring anderen te helpen.
Commentaar

Op welke wijze, in welke omgeving weet ik nog niet.
Naam: Gerda Maria
Datum: 6 november, 12u04
Reactie: Lieve Dina,

Volgens mij gaat Jouw wens NU reeds in vervulling maar ervaar jij dat nog niet als dusdanig.

Door te zijn wie we zijn en ons te uiten zoals we ons uiten geven we immers non-stop bruikbare voorbeelden aan anderen.

Dus ik zou zeggen....
GENIET van deze droom die reeds werkelijkheid is en Luister als een Bewuste doch Vrolijke toeschouwer naar de reacties van jouw omgeving.
Ik geef je dit mee vanuit mijn eigen ervaring als Bewust rondreizende Glimlach-Toerist.
Leer in de eerste plaats jezelf in eender welke situatie, op eender welke locatie, op eender welk moment in de Comfort-Zone te houden en Vertrouw er op dat dit volstaat om ook anderen spelenderwijs hetzelfde te laten doen.
Zo heb je evenveel plezier aan het eeuwig onderweg zijn als aan het al dan niet duidelijke doel.

Bedankt om Jouw wens via het Wensenboek kenbaar te maken.
Ik kreeg hierdoor Flash-Backs over mijn eigen gelijkaardige wensen van weleer en dat deed mij voor de zoveelste keer Glimlachend beseffen dat ik me reeds geruime tijd in een ongelooflijke Luxe-Positie bevind omdat ik na vele jaren 'dwalen' ongelooflijk veel vreugde beleef aan het gewoonweg zijn zoals ik er op eender welk moment ben ;-)

Van zodra je dat kan dan ervaar je een ongelooflijk Bevrijdend Gevoel vanwege het Vertrouwen in de Perfectie van het grote geheel en dan weet je dat voor ELK van ons een Win-Win-Scenario is voorzien waarin ALLE wensen met Grote Zekerheid transformeren naar hetgeen wij als werkelijkheid ervaren.
Het volstaat om hierin te Geloven of om hierop te Vertrouwen om zelf ook als Glimlach-Toerist door datgene te reizen wat wij aan de oorsprong zelf mee in scène hebben gezet.
En de Win-Win-Cirkel wordt dan weer draaiende gehouden door de Glimlach die telkens opnieuw buitenkansjes naar ons toetrekt.

Vertrouw er dus op dat je buiten GENIETEN van “Alles wat is zoals het Is” niks speciaals hoeft te doen om toch bij het Fysieke Goed-Gevoel Feest-Team te behoren.
Een Team dat beseft dat er alleen maar Winnaars zijn omdat “Het Leven” nu eenmaal een Non-Stop Eeuwigdurend Win-Win-Experiment met Eindeloze herkansingen is.
Pas na X-Aantal NOODZAKELIJKE ervaringen komen we hier automatisch achter en dan lieve Dina groeit het besef dat we ALLES kunnen bereiken wat wij écht willen bereiken.
Er is de moeilijke weg en de comfort-weg... wie in Alles & Iedereen de 100% Gelijkwaardige NOODZAAK kan (h)erkennen die kiest voor de “Easy Win-Win-Way” langs ons gezamenlijk Glimlach-Pad ;-)

Het volstaat dus om onszelf spelenderwijs te 'onderhouden' vanuit onze persoonlijke ervaringen en waarnemingen.
En geloof me maar als ik zeg dat je hierdoor anderen automatisch helpt en dat dit op meerdere fronten (zowel psychisch, fysisch, emotioneel, materieel, financieel) LOONT op een wijze die onze stoutste verwachtingen overtreft.
Moge ook Jij vanaf nu steeds vaker en Intenser met dit soort Win-Win-Geloof en dito Vertrouwen gezegend worden opdat ook Jij nog dit Jaar duidelijke veranderingen waarneemt in JOUW persoonlijk Win-Win-Speel-Veld dat wij heus niet toevallig “Het Leven” noemen.

Go with the Smile-Flow en...
steel/speel op de Jouw Unieke Wijze
de One-and-Funny Dina-Show!!!


Liefs en Big Big Smile van me

Gerda Maria
www.oriconet.com

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: