Terug naar het overzicht

Indy Naam: Indy
Plaats: Breda
Leeftijd: 44
Mijn wens

Ik wil beelden maken van klei, en dan vooral gezichten uit andere culturen.
Oude mensen, kinderen, mooie mannen en vrouwen. En gebruiksvoorwerpen in de vorm van bijzondere schalen. Ik wil mijn creativiteit inzetten om andere iets te kunnen geven wat voor hun een bijzondere waarde krijgt of heeft.
Commentaar

Ik heb nu vandaag de mogelijkheid gekregen om van een oude dame haar keramiekoven en alle bijbehorende malen, glazuren en gereedschap over te nemen. Het is een unieke mogelijkheid die op mijn pad komt. De enige maar is dat ik het geld niet heb om haar te betalen.
Vanmiddag bedacht ik mij dat ik 10 mensen kan vragen die ieder € 100,00 willen lenen. En dat ik met ze af wil spreken om het over een half jaar terug te betalen en dat mijn 'rente' kan zijn dat ik iets speciaals maak dat in deze oven gebakken is. Op die manier kan ik volop aan de slag met mijn grote droom.
Naam: Marga Peters
Datum: 16 november, 12u59
Reactie: Ik vind het wel zo stoer van jou, dat je het lef hebt gehad om hulp te vragen, zodat je je eigen wens vorm kunt gaan geven!! Wat een kracht! Chapeau!!

Liefs
Marga
Naam: Nico Pulskens
Datum: 3 januari, 20u54
Reactie: waar moet die EUR 100,- naartoe? Het gaat mij met name om de 'rente' :).
Nico
Naam: Indy Goudswaard
Datum: 27 januari, 13u53
Reactie: Hoi Nico,

Wat leuk ik zie nu pas je reactie !
Er hadden tot nu toe alleen maar mensen gereageerd die ik persoonlijk ken.
Inmiddels heb ik de oven op kunnen halen dus dat is gelukt.
Voor de volgende stap, het aanleggen van de 3 fase kabel, het aansluiten en het inrichten van de werkplaats ben ik nu druk plannen aan het maken.
Ik zoek nog een kleiwals (liefst tweede hands) en een stevige werkbank.
Mijn werk verkoop ik in mijn eigen winkel in Breda. Extra steun om ook dat laatste stukje te realiseren kan ik nog goed gebruiken ;-) mocht je nog een bijdrage willen leveren graag natuurlijk mijn rekno: 844402788 op naam van D. Goudswaard. Over de 'rente' kunnen we contact hebben misschien leuk als je tzt iets uitkomt zoeken. Groetjes Diana

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: