Terug naar het overzicht

Naam: Nathalie
Mijn wens

Mijn wens is door middel van kunst de schoonheid in mezelf en anderen tot volle bloei te laten komen. Graag zou de kracht en de moed vinden om uit mijn relatie te stappen en te kiezen voor mijn zielsverwant.
Naam: Carla de With
Datum: 5 juli, 08u33
Reactie: Lieve Nathalie,
Alles wat nieuw is brengt onzekerheid. Is het de stap naar het onzekere die je tegen houd. Kijk voor jezelf wat houd je tegen, om de stap te zetten. Maak er een lijstje van. Kijk daarna wat zou het ergste zijn wat me kan overkomen bij ieder antwoord dat je opgeschreven had. Vervolgens kijk wat ieder punt van het lijstje je opleveren kan. Ik ga een voorbeeld noemen.Mijn man wilde bij mij weg ik was hoogzwanger, en was bang alles alleen te doen. Ik heb gekeken waar ben ik bang voor. Ik bedacht een aantal dingen. Ik sta alleen voor keuzes voor de kinderen als hij weg gaat. Kiezen vindt ik moeilijk. Wat kan me overkomen als ik niet kan kiezen, mijn kinderen zouden voelen dat ze en slechte moeder hadden. Wat gaat het me opleveren als ik die keuzes wel ga maken. Het geeft me eigenwaarde, ik heb mijn leven beter in de hand, ik ben niet afhankelijk enz enz.
Bij ieder punt had ik enkele nadelen en de voordelen bleken zo groot. Ik kon hem laten gaan. Toen ik vertelde oke als ik een huisje in de stad heb, dat was voor mij heel belangrijk, ik geef je met alle liefde de vrijheid terug. Toen begon hij te huilen en vertelde dat hij eigenlijk niet weg wilde maar dat de verantwoording van het nieuwe kindje hem te hoog was. Ik kokn hem gelukkig hel goed helpen hiermee.
Niet dat ik vertel dat je bij je man moet blijven. Maar deze manier kan je hiervoor gebruiken om helderheid te krijgen over de te maken stap of je keus herzien als je ineens het belang er niet van inziet. Het maak niet uit wat het je opleverd.Het zal je iets opleveren. Als je de 3 stappen toe gaat passen veel plezier en zo niet is ook oke. Succes en lieve groet Carla.
Naam: Nathalie
Datum: 5 juli, 18u27
Reactie: Lieve Carla,
Wat een lief berichtje, dank je wel. Ik zal ermee aan de slag gaan.
Nathalie
Naam: Christine
Datum: 25 augustus, 14u02
Reactie: Tip! Met spoed ben ik op zoek naar 2 leuke dames in de leeftijd van 30-35 jaar die model willen staan voor mijn astrologieboek. De fotoshoot zal op vrijdag 28 augustus plaatsvinden in Zaandam. Als beloning krijgen de modellen een astrologieboek (komt uit in juni volgend jaar) en mogen ze een foto van zichzelf uitkiezen.

Weet je iemand? Laat haar een mail sturen naar info@natasjakuipers.nl.

Alvast bedankt!

Natasja Kuipers

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: