Terug naar het overzicht

kitty Naam: kitty
Plaats: lelystad
Leeftijd: 49
Mijn wens

mijn wens is de wijsheid bezitten om in elke situatie het hoogste te zien en om in alle mensen het goddelijke te zien en waar mogelijk te kunnen helpen , mijzelf daar bij niet vergetend
Commentaar

en natuurlijk is het mijn wens dat het mijn kinderen en kinds kinderen goed blijft gaan in alles wat wenselijk is maar dat wens ik eigenlijk voor de gehele mensheid,peace on earth
Naam: Gerda Maria
Datum: 19 juni, 11u22
Reactie: Lieve Kitty,

Wie in staat is om vanuit hart en ziel intenties van zuivere Liefde te sturen naar élk facet van de schepping die is ook in staat om in élk facet van de Schepping de 100% Gelijkwaardigheid waar te nemen.

Heb voortaan voor de volle 100% Vertrouwen in de welgekomen, constructief transformerende vermogens van zuiver Liefdevolle intenties en je zal een overvloed aan 'Peace on Earth' ervaren.
Die Vrede was er altijd al en zal er Altijd zijn.
Wegens ons eigen gebrek aan Vertrouwen in de constructieve reden van bestaan van élk facet van de schepping is onze eigen waarneming hierop gewijzigd.

Het volstaat dus om in Volle Vertrouwen en met oprecht Liefdevolle intenties en/of een overvloed aan Levensvreugde aan "Het Leven" deel te nemen om ook daadwerkelijk Vrede, Overvloed, Geluk en Succes voor Iedereen te ervaren.

Ja zo simpel werkt ons transformatiesysteem.
Onze intenties activeren hormonen die in staat zijn om deze intenties feilloos om te vormen naar hetgeen wij als onze realiteit ervaren.
Denken we destructief dan zullen hormonen onze destructieve gedachten/intenties omzetten in hetgeen wij als ongewenste realiteit ervaren.
Denken we constructief (in termen van Tevredenheid, Dankbaarheid, Vertrouwen, Begrip, Geduld, Bewondering, Aanvaarding enz.) dan zullen hormonen de signalen van onze constructieve gedachten/intenties omvormen naar een leefwereld die wij als het paradijs des overvloeds voor iedereen ervaren.

Test deze bewering maar eens heel consequent uit en je merkt vanzelf wel op hoe jijzelf via jouw bewuste en onbewuste intenties of impulsieve reacties verantwoordelijk bent voor het soort leefwereld die jij ervaart.

Omdat iedereen verschillend reageert op dezelfde impulsen krijgt ook iedereen dezelfde leefwereld vanuit een ander fysiek, mentaal en emotioneel standpunt te ervaren.

Wijzelf hebben dus onze eigen wijsheid non-stop ter beschikking.
We dienen er enkel in te geloven en op te vertrouwen ;-)

Bedankt om jouw wens via dit wensboek met ons te delen.
Je hebt onbewust een heel pak non-verbale wijsheid meegestuurd en dat wilde ik dan op mijn beurt weer met jou delen.

Hopelijk pik je er evenveel bruikbare elementen uit als ikzelf want dan ontwaak ook jij weldra daar waar je altijd al wilde ontwaken.
Het is ook jou vanuit het diepst van mijn Liefdevolle hartje en zieltje gegund!

Liefs, Succes en Mega Big Smile van me

Gerda Maria
www.oriconet.com

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: