Terug naar het overzicht

Naam: Huub Fest
Plaats: Nijmegen
Leeftijd: 63
Mijn wens

Ik heb al zoveel gewenst en alles is uitgekomen toen ik mijn wensen in dit wensenboek schreef. Ga zelfs 7 juli twee lezingen in Belgie geven en de fibromyalgiebeurs openen. Wat wil je dan nog meer! Ik ben super gelukkig.
Naam: Huub Fest
Datum: 15 juni, 18u02
Reactie: 7 juli ga ik de fibromyalgiebeurs openen en de mensen verwelkomen. Om 14.30 uur en om 17.30 uur geef ik dan een lezing van elk 30 minuten. Ik hoorde dat er veel mensen komen voor de lezingen en ze moeten er nu al stoelen bijzetten. Dus dat is toch mooi.
De beurs is in Deerlijk in België. Dat is een héle grote sporthal. Daar zijn ook meerdere stands. Ik sta daar ook met mijn boeken in een boekenstand. Ik ben zelf ontzettend benieuwd naar alles. Maar lezingen houden, heerlijk om te doen. Hopelijk zie ik je dan in België.
Naam: els van houte
Datum: 6 juni, 10u07
Reactie: Dag Huub,
Wat fijn voor je! Leuk om te lezen dat het wensenboek zijn vruchten afwerpt...
Naam: Gerda Maria
Datum: 15 juni, 14u26
Reactie: Lieve Huub,

Ook ik ben super Gelukkig want ook mijn wensen komen uit.
Soms mooier dan ik me gewenst had.
Maar ik voel me minstens even gelukkig vanwege het uitkomen van anderen hun wensen.
Dus ook vanwege jouw wensrealisaties gaat mijn hartje sneller kloppen en gaat mijn Lach sterker Glimmen ;-)

Wellicht ben ik in België op 7 juli, waar kunnen wij jou ook alweer bewonderen?
Je hebt het al eens laten weten maar omdat ik er van uitging dat ik niet in België zou zijn heb ik het niet genoteerd en ook niet onthouden.

Prachtig hoor hoe jij jezelf telkens opnieuw op één lijn brengt met jouw/onze onvermoeibare en loyale Feel-Good-Wensleveranciers.
Bedankt om jouw vorderingen via dit wensenboek met ons te delen, je geeft er anderen extra moed en inspiratie mee.
Mmmm.... heerlijk hoor, ik surf nu lekker mee op de door jou aangewakkerde Feel-Good-Vibes, dat is durven hé ;-)

Liefs, Succes en een Mega Big Smile van me

Gerda Maria
www.oriconet.com
Naam: Huub Fest
Datum: 15 juni, 18u04
Reactie: Voor mijn verjaardag heb ik twee boeken die Geert geschre3ven heeft gekregen. De Kabbalist en Rachel. Volgende week ga ik de geheimen Newton kopen.
Naam: Egha
Datum: 15 juli, 19u38
Reactie: Naar aanleiding van ons beozek aan de lezing van Geert Kimpen en George Parker het volgende:Voor beide sprekers alhoewel in taal, voordracht en persoonlijkheid totaal verschillend geldt, dat ze ons van begin tot eind hebben geboeid. Het was een plezierige avond eb de reis door storm en regen meer dan waard. Bij ons beiden vormde het de aanzet tot actie. Een al geruime tijd sluimerend idee om met onze pensioen periode ook nog iets anders te doen, naast veel en lang reizen, hebben we niet leven ingeblazen.Wij zijn beide al jaren Reiki Master en persoonlijk heb ik in het verleden deze vaardigheid kunnen inzetten in mijn werk als organisatie adviseur en coach. Ik ga dat nu op een wat andere manier vervolgen. Voor mijn echtgenote geldt dat zij haar grote ervaring in de begeleiding van het jonge kind en Reiki en andere vormen van energiebehandeling wil gebruiken om kinderen en (jonge) ouders te helpen bij het oplossen van problemen.Het blijkt, dat je soms een impuls van buiten nodig hebt om je bewust te worden van sluimerende wensen en dan ook in beweging te komen. Fijn is ook dat je blij bent dat niets meer hoeft, maar dat er nog veel mag en dat je zo iets voor een ander kunt betekenen.Dat was voor ons beiden de grote winst van deze avond.Bedankt !!!mede namens Rinie KooperJan J. Riphagen
Naam: Huub Fest
Datum: 16 juli, 20u59
Reactie: Gerda Maria, Het zijn twee hele fijne lezingen geworden. De zaal twee keer vol mensen. één keer 165 mensen en bij de tweede leaing 80 mensen. Zeer veel leuke en liefdevolle, mooie reacties gehad. Gewoon TOP!

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: