Terug naar het overzicht

Natalie Naam: Natalie
Plaats: Amstelveen
Leeftijd: 37
Mijn wens

Ik heb een liefdesrelatie met iemand die helemaal voor mij gaat & ik voor hem! Wij hebben onvoorwaardelijk voor elkaar gekozen. Vanuit onze liefde voor elkaar krijgen wij samen een kindje. We zijn een liefdevol gezin & vinden het ook fijn dingen zelf/alleen te doen.
Naam: Gerda Maria
Datum: 16 augustus, 12u33
Reactie: Lieve Natalie,

Na het lezen van jouw wens kwam spontaan het volgende in mij op.
"Maar wij hebben allemaal minstens één bewustzijnswezen (onzichtbaar mensenwezen ?) dat helemaal voor ons gaat. Het is echter de grote onzichtbare Universele x-factor (God?) die ons overstelpt met de meest denkbare en ondenkbare gestaltes, hulpmiddelen, geuren, kleuren, smaken en draken... hahaha"

Maar volgens mij zijn het wijzelf die niet kunnen/durven geloven dat we zo geliefd zijn en daardoor kunnen/durven we zelf niet onvoorwaardelijk voor dit alles gaan.

Uiteraard is het soms fijn om dingen zelf/alleen te willen doen,
maar...
kijk nou eens wat een overweldigende chaos we er van gemaakt hebben door niet samen te werken met onze inner voice?

Enfin, dit geschreven zijnde... volgens mij 'moeten' we eerst consequent onvoorwaardelijk van onszelf kunnen/durven houden om ook door anderen onvoorwaardelijk gesteund en bemind te kunnen worden.

Ik wens jou dan ook Alle Geluk van de Wereld toe en ik hoop dat ook Jij van "Blijven Houden Van" een dagelijkse sport zal maken!?!

Bedankt om jouw herkenbare wens met ons te delen, het is de wens van zovelen en ik weet zeker dat er weldra iemand op jouw pad komt om deze wens met jou te delen ;-)

Liefs en Mega Big Smile van me

Gerda Maria
www.oriconet.com
Naam: Natalie
Datum: 3 augustus, 13u46
Reactie: Lieve Anneke, wat fijn dat je hier ook helemaal voor gaat! Laten we elkaar daarin inspireren &af en toe opzoeken hier.
Voor nu een fijne dag! Lieve groet, Natalie
Naam: Anneke
Datum: 2 augustus, 08u27
Reactie: Lieve Natalie,
Dank je voor het plaatsen van deze wens, samen met jou ga ik hier helemaal voor. Voor de onvoorwaardelijke liefde die in alles en iedereen aanwezig is.

Liefs en warme knuffel,
Anneke
Naam: Natalie
Datum: 6 september, 00u29
Reactie: Dag redactie,
Graag zou ik de foto van mijn profiel willen veranderen. Hoe kan ik dat doen?
Groetjes,
Natalie
Naam: Natalie
Datum: 6 september, 00u26
Reactie: Dag lieve Gerda,
Wat een lief bericht: dank je wel! Het 1ste deel van je bericht dat we allemaal minstens 1bewustzijnswezen hebben dat helemaal voor ons gaat, raakte me diep! De 1ste keer dat ik je bericht las, kreeg ik ook tranen in mijn ogen.
Zo voelt het namelijk ook echt! En dat heb jij weten te verwoorden. WOW. Dank je wel!

Het mooie is dat ik nu steeds vaker onvwoorwaardelijk ga voor mij! En dat voelt GOED. Soms voel ik me nog 1beetje als bambi op gladde ijs & andere keren dans ik over het ijs. Mooi ook hoe dat samen kan gaan!

Ik geniet en ben klaar om te ont-vangen!

Liefs, Natalie

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: