Terug naar het overzicht

Leo Naam: Leo
Plaats: Kapellen
Leeftijd: 52
Mijn wens

Na jarenlange ervaring als apotheker in de farmaceutsiche indsutrie wens ik de alchemistische en esotherische methodes verder te helpen uitwerken en uit de alternatieve sfeer te halen, zodat ze op professionele wijze, complementair aan de klassieke middelen kunnen aangewend worden. Ik heb nog geen concreet plan, maar misschien is er hier iemand die daarbij kan helpen.
Commentaar

Alle ideeën of voorstellen zijn welkom: leo.ver@skynet.be
Naam: Leo
Datum: 12 augustus, 17u18
Reactie: Hartelijk Dank Marianne voor je reactie! Er moeten ongetwijfeld nog mensen zijn die daar mee bezig zijn. Leo
Naam: Gerda Maria
Datum: 14 augustus, 21u10
Reactie: Lieve Leo,

Het is vanuit ervaring mijn overtuiging dat het nut en/of belang van alchemistische en esoterische methodes automatisch duidelijk wordt naarmate er meer mensen met volle overtuiging (onvoorwaardelijk Vertrouwen) mee aan de slag gaan.
Van zodra je vanuit je diepe innerlijke zelf écht achter een methode staat dan ga je onvermijdelijk voor zichzelf sprekende resultaten boeken en het consequent manifesteren van resultaten overtuigt altijd een groter publiek.

Dus volgens mij is het gewoon een kwestie van zelf 100% Vertrouwen hebben in de alchemistische en esoterische methodes en dan komen er automatisch hulpmiddelen en helpers op jouw pad.
Volgens mij is succes boeken op eender welk vlak eveneens een kwestie van blijvend respect te tonen voor alle andere aangeboden methodes waarin alweer andere mensen geloven.
Ook al betwijfelen wij de haalbaarheid van andere methodes, ze dragen Altijd één of meerdere bruikbare elementen voor ons eigen concept met zich mee.
Blijf dit gegeven aub héél goed voor ogen houden want hiervan afwijken heeft veel meer impact op onze nieuwe uitdaging dan we vaak vermoeden.
Iedereen heeft al het voorgaande met een duidelijke reden ervaren en/of geleerd.

Verder denk ik dat je alchemistische en esoterische methodes niet kan/mag/moet proberen te commercialiseren en/of professionaliseren op de manier waarop de traditionele en/of maatschappelijk aanvaarde methodes gecommercialiseerd en/of geprofessionaliseerd worden.
Volgens mij ontkracht je de essentie en/of de kracht tot onweerlegbare doeltreffendheid als je dat zou betrachten.

Ik hoef geen gelijk te hebben maar dit is hoe ik het steeds duidelijker ervaar.
Ik heb er dan ook Alle Vertrouwen in dat Alles Perfect Verloopt zoals het 'moet' verlopen en dat voor élk van ons de noodzakelijke middelen duidelijk waarneembaar op het voor ons exacte tijdstip voorhanden zijn.

Vertrouwen in het Automatisch Ordescheppend Vermogen van onze Universele Oerbron is voor mij dé meest wonderbaarlijke en ook de meest efficiënte manier om geduld op te brengen op momenten waarop één en ander mij onlogisch lijkt. Hierdoor groeit automatisch het vertrouwen in het feit dat wij altijd krijgen wat we nodig hebben om datgene te doen wat voor ons het beste blijkt te zijn.
Wijken wij af van dat Vertrouwen dan gaan we vaak zaken of mensen forceren en dan moeten we onvermijdelijk terug naar het punt waarop we wel degelijk een fantastisch idee hadden maar waar we, vanuit eender welke vorm van gebrek aan vertrouwen, een minder gepaste weg zijn ingeslagen.
Echter, op die 'minder gepaste weg' doe je alweer de noodzakelijke ervaringen en inzichten op voor het vervolg van jouw traject.

En zo komt alles op een gegeven moment nog mooier voor mekaar dan wij ons bij aanvang hadden durven/kunnen voorstellen. Dat heb ik nu al zo vaak ervaren dat ik er echt niet meer naast kan ;-)

Zo gaat het dus ook onvermijdelijk en ongetwijfeld bij jou gebeuren.
Hoe groter jouw Vertrouwen in een bepaalde methode des te meer verbale en non-verbale hulp je uit verschillende richtingen zal ontvangen, zonder dat je er extreem veel moeite voor dient te doen.

Blijf héél dicht bij hetgeen Jij als 'juist' ervaart.
Hoe hard anderen ook schreeuwen dat je uit je comfortzone 'moet' komen om resultaten te boeken, des te intenser ik Glimlach omdat we onvermijdelijk weer In onze comfortzone 'moeten' om de voor ons juiste beslissingen te nemen.

Blijf dus héél dicht bij de taal van jouw hart en laat anderen maar opjagen, hollen en draven terwijl jij vanuit jouw comfortzone geduldig aan een meesterlijk recept werkt dat alleen Jij kan bedenken omdat Jij de enige unieke Jij bent ;-)

Bedankt om deze mooie en realistische wens met ons te delen.
Geniet van het loslaten van oude denkpatronen en Google ook eens op trefwoorden, het wemelt van gelijkgezinden in het Worl Wide Web.

Ik kijk alvast uit naar het moment waarop jij Glimlachend jouw nieuwe project, jouw unieke concept, jouw vernieuwende methode of 'bypassend' product aan de buitenwereld zal tonen!

Go with the Smile Flow en Geniet met volle teugen van jouw unieke rol in onze wonderlijke Life-Show ;-)

Liefs, Succes en Mega Big Smile van me

Gerda Maria
www.oriconet.com
Naam: Marianne
Datum: 10 augustus, 18u05
Reactie: Prachtig plan! Ik wens je veel inspiratie, succes en bruikbare adviezen toe! Hartelijke groeten, Marianne
Naam: Els
Datum: 27 oktober, 15u58
Reactie: Beste Leo,

Fijn dat er in Kapellen ook reeds wat aan het vroeten is. Mijn roets liggen daar in de omgeving en mijn zus is inmiddels teruggekeerd naar Kalmthout. Wij komen uit een gezin waar de emoties, het buikgevoel heel erg gesmoord werd en hebben beiden reeds een enorme weg afgelegd, ieder op onze eigenste individuele manier en komen elkaar meer en meer krachtiger, intenser en ook begripvoller tegen. Door als student afstand te nemen van mijn familie en door te verhuizen naar Gent, heb ik de kans gekregen om de ingestampte aangeleerde doctrines in twijfel te trekken, om te zetten, en om geleidelijk aan, op het juiste ogenblik, het moment waarop overtuigingen onderbouwd en doorleefd worden, de holistische aanpak meer en meer eigen te maken. Persoonlijk ben ik echt weg van Gent, omdat er op een heel creatieve manier, aan de basis heel veel aan het veranderen is. Via Lets bv. heb ik heel veel interesaante mensen ontmoet die coachen, aanhangers van Roy Martina vb., werken met bachbloesems, krakken in gezonde biodynamische voedingsleer, stem- en admehalingscoachen,en noem maar op... Eveneens via de Steinerschool, waar mijn zoontje naar toe gaat ontmoet ik erg interessante personen. Wij wisselen voortdurend informatie aan elkaar uit. De transformatieprocessen lopen hier soms als een sneltrein. Het ene inzicht vindt nog maar een eureka en een volgend dient zich aan. Erg spannend, soms wel te. Maar van zodra de wind voor me net iets te lang blijft liggen, verlang ik ernaar om er weer vandoor te gaan. Mijn honger is te groot, er is nog oh zo veel dat ik als het ware zou willen inhalen zelfs, want ik heb momenteel het idee dat ik uit mijn eeuwige slaap ben wakker gekust door het leven :) Tja, het ontspannen op kritieke momenten heb ik me nog niet echt kunnen eigen maken, maar dat geeft niet, ik ben me er zeker al van bewust en de rest komt wel, op zijn tijd, met de nodige portie geduld. Gerda Maria heeft dit alles reeds mooi kunnen verwoorden.
Elke zogezegde alternatieve methode wordt in doctrines niet toegepast, deze worden doorleefd en vind meer en meer zijn weg bij een groter publiek. Mooi he! Jouw wens word gesteund! En gedragen ook door tal van gelijkgezinden!
Liefs,
Els
Naam: Leo
Datum: 28 oktober, 12u09
Reactie: Hartelijk Dank Els en evenzo veel succes en geluk toegewenst. Altijd welkom in Kapellen voor een koffietje en een babbel :-). Leo
Naam: Els
Datum: 15 december, 08u11
Reactie: Dag Leo,

Dank je wel voor de uitnodiging. Misschien iets voor de lente.

Tot dan! Je hoort nog van me.
Groetjes,
Els
Naam: Leo
Datum: 31 december, 16u40
Reactie: Graag gedaan Els, wie weet kunnen we in Kapellen nog iets opzetten. grtjes,
Leo

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: