Terug naar het overzicht

Donna Nadia Naam: Donna Nadia
Plaats: Amersfoort
Leeftijd: 45
Mijn wens

Als kind had ik een visioen: het verlaten, ooit majestueuze hotel op de heuvel vlakbij mijn huis, was ineens vol leven. Gekleurde gordijnen wapperden voor de open ramen en overal speelden kinderen... Na al die jaren wil ik nu werk maken van mijn wens om een plek te creëren waar mensen van alle leeftijden tot zichZelf kunnen komen.
Een ecosysteem waar natuur, kunst en spiritualiteit hand in hand gaan om LICHT te brengen, in de breedste zin van het woord. De ideeën zijn er, nu de plek nog! Het liefste zou ik me vestigen in en rondom een vuurtoren of een lichtschip, maar totdat die zich aandient, betrek ik graag een terrein met meerdere gebouwen/schuren/loodsen. In een groene omgeving, nabij helder water. Een voormalig klooster, een afgedankte fabriek of agrarisch bedrijf... En dat in het midden van Nederland. Om te wonen, te werken en anderen met open armen te ontvangen en te inspireren... kortom, een plek om te ZIJN.
Wie weet er zo'n plek?
Ik hoor heel graag van je via www.soy.nu
Warme groet van Donna
Naam: Donna Nadia
Datum: 24 augustus, 10u19
Reactie: Dank je voor je fijne reactie Gerda Maria!
Wat die tijd betreft... ik heb me daar lang achter verscholen door bovenstaande wens een "lange termijn droom" te noemen en 'm hiermee lang veilig voor me uitgeschoven. Onlangs besloot ik, mede dankzij de boeken van Geert, dat de lange termijn nu maar eens aangebroken moet zijn! Dit betekent niet dat ik mezelf nu een tijdslimiet heb gesteld, maar wel dat ik de droom van fantasie naar de reële toekomst heb vertaald. Voelt héél anders! Geeft een boost van energie.
Mijn beeld is verder aan het 'rijpen'... zo heb ik inmiddels besloten dat de plek ook een vrijplaats moet worden voor kunstenaars. Gebruik van ateliers of repetitieruimte in ruil voor het medevormgeven en onderhouden van de locatie. Kunst en spiritualiteit gaan voor mij hand in hand en dat moet tastbaar zijn op mijn lichtplaats!
Nogmaals dank voor je woorden...
Donna Nadia
Naam: Gerda Maria
Datum: 23 augustus, 21u40
Reactie: Lieve Donna,

Vanuit ervaring weet ik dat visioenen 'slechts' afgietsels zijn van hetgeen ons nog (als levensecht te ervaren) te wachten staat.
Met andere woorden, visioenen zijn de voorbode van hetgeen zich in nog veel mooiere verpakking als levensecht zal manifesteren.
We kunne het zo gek niet bedenken of het is haalbaar.

Hou er enkel rekening mee dat Tijd, Ruimte en Afstand ook een belangrijke rol spelen in ons gigantisch Klank- en Lichtspel dat wij “Het Leven” noemen.
Deze 3 factoren 'dwingen' ons (en lang niet altijd met even zachte hand – haha) tot Geduld, Begrip, Vertrouwen, Dankbaarheid en zoveel meer herkenbare tekenen van Liefde voor onszelf en alle andere facetten van de schepping.

Je zou kunnen stellen dat visioenen in duigen vallen naargelang je afwijkt van het in Volle Vertrouwen Bewust Liefdevol Zijn.
Maar geen nood want de Natuur 'dwingt' ons Altijd (voor de ene vroeg, voor de andere later) Onvoorwaardelijk Lief hebben en dan worden 'oude' brokstukken toch weer uit dat puin van weleer gevist en hetgeen dan tevoorschijn komt tart zowat élke verbeeldingskracht.

Het is mij reeds zovele malen overkomen (vaak op de meest onverwachte momenten) dat ik er geen moment meer aan twijfel dat élk van ons gehoord wordt én ook meer dan dik en dubbel beloond wordt.
Ik weet dus zeker dat ook jij op een dag op jouw ultieme droomplek zal ontwaken en dat hetgeen je daar zal ervaren jouw stoutste verwachtingen van vandaag overtreft.

Het is ook Jou alleszins van Harte gegund ;-)

Bedankt om deze ambitieuze wens met ons te delen, je hebt me meermaals een zeer aangenaam gevoel bezorgd en doen Glimlachen omdat ik me tijdens het lezen van jouw wens, alsook tijdens het opschrijven van mijn reactie even voelde wegglippen naar jouw paradijselijk droomplekje.

Jouw droomplek is er dus reeds... ergens in het Universum... nu nog Vertrouwen dat het plekje jou weet te vinden terwijl jij geniet van alle andere wonderen der natuur!
Geniet élke dag opnieuw met een stralende Glimlach van Jouw unieke rol in onze gezamenlijke, onovertroffen Life Show!

Liefs, Succes en Mega Big Smile van me

Gerda Maria
www.oriconet.com
Naam: Els
Datum: 29 oktober, 07u48
Reactie: Dag Donna,

Fijn reeds te kunnen lezen wat ik verlang, ook al heb jij het geschreven, beschreven en reeds gezien. Zelfs toen ik nog studeerde sprak ik over dergelijke ideeën met één van mijn docenten en dat idee is nooit echt wegggegaan. Ook ik ben verrukt dat Geert Kimpen ons dit idee reeds kan laten lanceren, zoals de matrix van Roy Martina. In ieder geval zal ik mee jouw wens dragen en trachten deze mee de hemel in te katapulteren, zoals ze nu reeds beschreven staat op het wensenboek en gedeeld kan worden.

Fantastisch he! Wij gaan Back to nature, naar ons ware pure liefdevolle zelf. Wij helen! Yes yes yes.

De mooie plek zit al in ons binnenste he!
Dank je wel om deze prachtige droom reeds te delen en te laten rijpen!

Liefs,
Els
Naam: Gerda Maria
Datum: 28 december, 16u53
Reactie: Lieve Donna Nadia,

Vanwege Els haar reactie op één van mijn eigen wensen las ik vandaag ook jouw reactie van 24 augustus weer.
Je wenste me naast alle spirituele en geestelijke rijkdom ook een gezonde cash flow toe.
Het duurde enkele seconden vooraleer de datum van jouw reactie tot me doordrong.
Je gelooft het of niet
maar...
op 25 augustus is mij in alle stilte een cash flow gegund waarmee ik een behoorlijke tijd onbezorgd verder kan experimenteren met de ver reikende en verrijkende impact van Glimlach Energie & Constructieve Gedachtekracht!

Het kan toeval zijn maar ik denk het niet.
Jij hebt er op jouw unieke wijze aan bijgedragen dat de kosmonale eurosluizen zich opendenden ten mijnen gunste.
Jij hebt mij die cash flow écht van harte toegewenst, dat is de enige verklaring die ik hier op dit moment kan aan geven ;-)

Uiteraard wens ik ook Jou een veelvoud toe van de innerlijke en uiterlijke rijkdom die mij ten deel is gevallen.
Moge ook Jouw droom nog mooier in vervulling gaan dan je ooit voor mogelijk hield!
Dit wens ik ook alle andere deelnemers in het interactief speelveld "Het Leven" toe!

Ik sluit nu even mijn ogen, trek mijn mondhoeken spontaan op
en...
gooi het op een akkoordje met de Kosmos bankiers en de Feel-Good engeltjes.

Het enige wat jij nu nog dient te doen is bewuster dan ooit Vertrouwen en met een Mega Big Smile Genieten van alle kleine en grote wondertjes die massaal jouw richting uitkomen ;-)

Het is belangrijk dat we ons weer speels en intens Gelukkig durven te gedragen. Want dat is wat ik als rode draad heb opgemerkt in mijn eigen levensverhaal.
Mijn financiële successen gaan ALTIJD gepaard met periodes waarin ik onbevangen Verwonderd, Bewonderend Gelukkig kon/durfde zijn voor eender wie of wat er op mijn pad verscheen.

En weet je wat nog zo bijzonder is aan het moment waarop ik jouw reactie terug las?!
Enkele uren geleden lag ik hier zo zalig te zonnen doch ik miste dat gevoel van diepgaande Dankbaarheid voor Alles wat mij zo overvloedig ten deel is gevallen sinds ik weer durf te stralen als een intens Gelukkig Kind.
En door het reageren op jouw reactie is dat gevoel weer aangewakkerd.

Bedankt daarvoor lieve wonderlijke Donna Nadia.
Ik hoop jou ooit eens in levende lijve te kunnen/mogen ontmoeten ;-)

Go with the Smile Flow en leef voluit Jouw unieke Reality Show!!!

Liefs, Succes en Mega Big Smile van me

Gerda Maria
www.oriconet.com

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: