Terug naar het overzicht

Naam: Bianca
Plaats: Soest
Leeftijd: 39
Mijn wens

Mijn wens is dat ik (eindelijk) ontdek wat mijn passie is; waaraan ik mijn hart 'verlies' & dat ik daarvan mijn werk kan maken zodat dat wat ik doe een verlengstuk is van wie ik ben. Dat ik eindelijk voel: JA! Dit is waar ik al zo lang naar uitkeek! en JA! Dit is waarom ik hier op deze aarde ben! Ik wens dat ik dan daadwerkelijk iets wezenlijks toevoeg aan de wereld.
Naam: Gerda Maria
Datum: 11 september, 13u57
Reactie: Lieve Bianca,


Het is mij een waar genoegen om voor jou een gepersonaliseerde Glimlach Werkmap aan te maken. Hopelijk inspireert en motiveert dit ook jou om zowel jezelf als anderen op ludieke wijze in de Flow van Goed Gevoel en Succes te brengen en te houden.

Toen ik jouw cover-foto zag vloeide de tekst vanzelf uit mijn hoofd en mijn klavier. Dat zegt voor mij ook veel over jouw vermogen tot openheid. Het is normaal dat we af en toe vast komen te zitten in de lage frequentie-zone. Maar net zoals bij het zeilen is het vaak een kwestie van geduldig 'wachten' en Vertrouwen op de komst van hoog water om weer vlot te kunnen varen. Al doende leren we de reeds gekende klippen of valkuilen omzeilen.

Op de woelige baren van “Het Leven” is het voor de mens hoofdzakelijk de Glimlach Energie en de Energie die voortvloeit uit Constructieve Gedachte Kracht die ons uit de turbulentie der lage frequentie zones haalt en houdt. Onze eigen 'opgewekte' kracht dus ;-)

Ik zou liegen als ik zeg dat het mij helemaal geen moeite heeft gekost om te komen waar ik nu sta. Ook ik heb onderweg gehuild, getierd, gevloekt en heel vaak bijna de moed opgegeven. Maar na elke huilbui kwam die bevrijdende Glimlach en mijn levenslust weer, net zoals die kat van Sarie Marijs. En zo voelde ik me vaak ook, als een zwerverskat die nergens een warme veilige thuis kon vinden. Tot... ik begreep dat ikzelf mijn schip, mijn thuis mijn Alles BEN. Anderen zijn 'slechts' doorgeefluiken van hetgeen ik nodig heb om daar elke keer opnieuw bevestiging van te krijgen.

In wezen heb ik jou dus niets nieuw te vertellen. Ik breng enkel in herinnering wat jij, om welke reden ook, even vergeten bent. Ook jij hebt alles wat je nodig hebt om Duurzaam Gelukkig te zijn reeds In jezelf! Ik ben 'slechts' jouw tijdelijke gids in deze turbulente fase van onze gezamenlijke Aardreis alwaar Glimlach Energie de meest betrouwbare geleider en begeleider is. Zodra je dit beseft kan je doelgericht oefenen en intenser Genieten dan ooit!

Liefs, Succes en Mega Big Smile van me

Gerda Maria
www.oriconet.com

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: