Terug naar het overzicht

Naam: Nina
Plaats: Boxtel
Leeftijd: 36
Mijn wens

Ik wens dat oud zeer nu eindelijk een plek zal krijgen en niet meer altijd aan de oppervlakte leeft. Dat ik daardoor ruimte schep voor mezelf om er nu dan eindelijk achter te komen wat mijn doel is. (Is het dan toch fotografie?) Waar mijn kracht lig, wat me beweegt. Zodat ik voel waar ik vol overtuiging aan kan gaan werken. Om uiteindelijk gelukkiger te worden. En daarmee een fijnere vrouw, een lichtere vriendin, maar vooral een completere mama....
Naam: Gerda Maria
Datum: 13 november, 13u08
Reactie: Lieve Nina,

Hetgeen jij 'oud zeer' noemt zal in wezen altijd aan de oppervlakte blijven bestaan doch de orde van grootte waarin jij voor jezelf en anderen zuivere Liefde leert voelen is bepalend voor het effect van dat 'oud zeer' op jezelf.

Je zou de mens kunnen vergelijken met een wandelende magneet die vanuit het non-stop bevoorradende Universele Plasma-veld x-aantal fysieke en non-fysieke waarnemingen, situaties en manifestaties aantrekt in verhouding tot hetgeen die via gedachten-, woorden-, en daden gerelateerde intenties uitstuurt. Omdat we ontelbare wisselende intenties per seconde uitsturen ontstaat er chaos en/of veroorzaak je conflicten waar je geen weg mee weet.

Je kan er voor kiezen om alles omtrent dat 'oude zeer' tot in detail te willen ontleden en begrijpen doch dan garandeer ik jou nog een lang proces vol ongewenste effecten.

Of

Je kan er voor kiezen om het simpel te houden en je voortaan te focussen op wat je wél wenst aan te trekken. Je zou er bijvoorbeeld kunnen voor kiezen om voortaan élke dag bewust zuivere Liefde te willen voelen voor élk facet van de schepping.
Vermits je in veelvoud aantrekt in verhouding tot hetgeen je bewust en onbewust uitstraalt ga je op deze wijze van jezelf een wandelende Liefdesmagneet maken.

En geloof me, daar waar de energie van zuivere Liefde huist daar is immuniteit voor hetgeen wij 'oud zeer' of wat dan ook noemen.

Uiteraard krijg je tijdens dit eenvoudige doch onbeschrijflijk doeltreffende transformatieproces nog met overgangsverschijnselen te maken.
Immers,
telkens je (zowel in stilte als luidop) ook maar enige vorm van kritiek uit op eender wie of wat (inclusief op jezelf) heb je jouw persoonlijk veld van zuivere Liefde 'besmet' met impulsen die voorwaardelijke Liefde aantrekken en dan trek je onvermijdelijk weer zaken, gevoelens en situaties aan die je net niet wilde aantrekken.

Je kan het tij echter snel, efficiënt én duurzaam ten goede laten keren door in termen van zuivere Liefde te gaan denken, praten, schrijven, zingen enz.

Voor mezelf heb ik ontdekt dat Glimlach Energie en/of de hormonen die geactiveerd worden tijdens het Glim-Lachen ons magnetisch veld zuiveren van ongewenste intenties of gedachten.
In combinatie met het Bewust zuivere Liefde willen voelen voor élk facet van de schepping slaag ik er elke keer opnieuw in om eender wie of wat op mijn pad komt te aanvaarden zoals die is.

Telkens ik op weerstand stuit of telkens ik mij ervan bewust ben dat ik anderen of mezelf bekritiseerd heb 'dwing' ik mezelf om de volgende woorden te denken of te zeggen:

“Ik wil enkel nog zuivere Liefde voelen! Ik wil enkel nog zuivere Liefde voelen voor élk facet van de Schepping!”

Ik herhaal deze woorden tot ik weer Vreugde kan voelen voor alles wat is zoals het is en dus weer kan Glimlachen omwille van mijn tijdelijk onvermogen.

Geloof me,
daar waar zuivere Liefde huist is daar waar de natuur eender welk ongemak vergruist!

Zo simpel kan het zijn, zo simpel is het in wezen altijd geweest!

Het vraagt aanvankelijk wel degelijk intensieve mentale inspanningen om jezelf ook daadwerkelijk te transformeren tot een wandelende zuivere Liefdesmagneet doch ik garandeer jou zoveel ongekende innerlijke en uiterlijke rijkdom dat ik het ook jou absoluut kan aanraden om deze win-win-wijze uit te testen.

Zuivere Liefde manifesteert zich naar mijn gevoel onder andere via Dankbaarheid, Begrip, Aanvaarding, Behulpzaamheid, Tevredenheid, Bewondering, Verwondering, Eerlijkheid, Openheid, Glimlachen enz.

Lieve Nina,

Bedankt om jouw mooie wens met ons te delen, je hebt er nu reeds meer constructiefs mee veroorzaakt dan jij voor mogelijk acht.
En weet je, voor jouw kinderen ben jij reeds een complete mama hoor!
Nu is het nog aan jou om dat met een Big Smile te beseffen.

Geef jezelf gewoon de kans en de tijd om samen met jouw gezinnetje een simpel en vrolijk avond- en ochtend-ritueeltje rond zuivere Liefde en/of “Blijven Houden Van” uit te werken.

Doe het stapsgewijs, doe het spelenderwijs, doe het met Passie en Vreugde, doe het vanuit zuivere Begripvolle intenties voor élk facet van de schepping
élk dag opnieuw en opnieuw!
Tot...
je niet anders meer wenst te leven omdat niets anders dermate bevredigend loont als deze eenvoudige win-win experimentjes ;-) ;-)

Liefs, Succes en Mega Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
www.oriconet.com
Naam: Nina
Datum: 29 november, 23u37
Reactie: Lieve Gerda,

Dank je wel voor je lieve woorden en uitgebreide reactie. Grappig dat je reactie kwam op een moment dat het tij zich al een beetje aan het keren is.. Ik was me de laatste tijd behoorlijk bewust van mijn negatieve spiraal en probeerde die zeker al te doorbreken. Mijn gesprekken bij de psycholoog heb ik ook even gestaakt om die reden. Ik ben het graven beu...
Daarbij ben ik me (natuurlijk, hoe kan het ook anders) full focus op fotografie aan het storten en ik krijg er heel veel fijne enrgie van. Ik ben nog geen wandelende zuivere Liefdesmagneet zoals je zo mooi zegt, maar ik voel dat er dingen veranderen.
Wat bijzonder geillustreerd wordt door het feit dat ik elke dag wel een 11:11, 12:12 of 13:13 voorbij zie komen op de klok.
Mooi hoe die dingen werken (smile)

Ik zal je woorden een paar maal moeten / willen lezen om ze goed door te laten dingen, maar ik zal ze zeker bewaren en soms weer even voor de dag halen.

Nogmaals dankjewel!

Liefs, Nina
(van binnenkort crebasfotografie.nl :-)))...)

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: