Terug naar het overzicht

Naam: Anna
Mijn wens

Mijn wens: eindelijk vrij zijn van de altijd aanwezige angst die me belemmert om vrijuit te leven, de behoefte aan controle loslaten, meegaan met de stroom, accepteren dat dingen zijn zoals ze zijn, weten dat je lessen kunt en mag leren uit wat er op je pad komt, vertrouwen hebben in het leven en vanuit innerljke vrede, harmonie en vrijheid mijn leven voluit leven.
Naam: monique.dankers
Datum: 30 september, 17u45
Reactie: Het zijn onze eigen overtuigingen die de angst, die jij zo herkenbaar beschrijft, veroorzaken. The Work van Byron Katie (http://www.thework.com/index.php) is een uiterst effectieve methode om deze stressvolle gedachten op te sporen en te onderzoeken. Hierdoor kunnen we ons effectief en blijvend van deze leugens bevrijden. Hierdoor creeer je het door jou gewenste resultaat.
Naam: greet
Datum: 3 oktober, 16u38
Reactie: Heel herkenbaar ! Dat je wens heel snel mag vorm krijgen !
Naam: Gerda Maria
Datum: 3 oktober, 17u52
Reactie: Lieve Anna,

Elke ervaring is een noodzakelijke ervaring in functie van het enerzijds ooit kunnen bevatten waarom dat zo is en om anderzijds onnoemelijk veel Begrip te leren opbrengen voor de limieten of gebreken van anderen.

Er is een héél eenvoudige doch uiterst efficiënte én duurzame manier om jezelf te bevrijden van hetgeen jou thans belemmert om je vrij te voelen.
Met name:
Glimlachen & Schaterlachen!

Eenvoudiger kan niet, toch?

Glimlach Energie (= intelligente hormonen) beschikt namelijk over het vermogen om ons constructief te laten denken en handelen.
Glimlach Energie activeert onze slapende talenten waardoor we sneller op meer efficiënte informatie én doe-kracht kunnen rekenen.
Glimlach Energie herschikt automatisch de thans uit-de-context getrokken informatie die ons brein belemmert om onverdeeld oplossingsgericht te denken, praten en handelen.

Dus van zodra wij met een tekort aan Glimlach Energie kampen gaan wij datgene activeren en ervaren wat we in wezen niet wensen te activeren of ervaren.

Je zou het Universum kunnen vergelijken met een multi-dimensioneel Plasma-veld (Multi-D touchscreen) waarin eender wat kan aangeklikt worden via intenties, gedachten of overtuigingen. Alles wat je bewust of onbewust aanklikt zijn ingrediënten voor hetgeen jouw realiteit wordt.

Het is dus ontzettend belangrijk om bewuster te gaan denken in termen van hetgeen je wél wil aantrekken of ervaren ipv in termen van hetgeen je niet wil aantrekken of ervaren.

Naast Glimlachen of Schaterlachen is de gedachte aan Zuivere Liefde ook een efficiënt aanvullend hulpmiddel om mettertijd automatisch Constructief te denken en te handelen.

Met Constructief denken en handelen bedoel ik dat je in de eerste plaats de 100% Gelijkwaardige Noodzaak van het zogenaamde negatieve, slechte of kwade leert Aanvaarden.
Nadien begin je die waarheid ook écht te ervaren waardoor het steeds makkelijker wordt om automatisch Constructief en/of Zuiver Liefdevol te denken en te handelen.

Gooi dus alle oordelen en vooroordelen over het onbegrepene en/of negatief gewaande Glimlachend overboord en leer jezelf spelenderwijs Aanvaarden dat alles, ja werkelijk Alles perfect verloopt zoals het bedoeld is.

Ja heus...
Je kan het zo gek niet bedenken of het heeft een constructieve reden van bestaan!

Dat valt héél moeilijk te bevatten als je nog 'gevangen' zit in lage frequentie gedachte-patronen zoals angst, verdriet of welk ongewenst patroon dan ook.

Dus...
Lach jezelf vrij van alle ongemakken en Vertrouw er op dat het begrijpen én aanvaarden vanzelf komt tijdens het Genieten van de bevrijdende gevoelens en inzichten die je onvermijdelijk retour krijgt.

Keer élke dag meermaals Bewust terug naar hetgeen Jij als Jouw comfortzone ervaart.
Ik noem het wel eens de “7 x 1000 seconden relax-time” waarin je in no-time je batterijen weer kan opladen voor het vervolg van jouw Aardreis ;-)

Hou het simpel en...
Ga liggen of zitten met de intentie om weg te dromen tot je voluit en/of van harte kan Glimlachen.
Dit is heus geen tijdverlies, integendeel...
het loont veel intenser dan je thans durft/kan vermoeden.
Tracht na deze relax-time het intens goeie gevoel zo lang en zo levendig mogelijk in stand te houden.

Aanvankelijk zal je vrij snel weer afgeleid worden door eender wat jou omgeeft omdat het jou nog aan consequente constructieve focus en/of consequente toevoer van Glimlach Energie ontbreekt.
Ja je zal zelfs af en toe twijfelen of dit allemaal wel klopt.
Dat hoort er bij, leer dat dus Glimlachend aanvaarden ;-)
Maar...
je zal experimenteergewijs ontdekken dat zowel het Glimlachen als het Constructief denken (= denken in termen van zuivere Liefde) steeds beter en langer lukt omdat je telkens kan teren/bouwen op leuke herinneringsmomenten vanuit de vorige experimenten.

En dan zal ook Jij op een dag ontwaken met gevoelens die zelfs jouw stoutste verwachtingen overstijgen.
Met name:
Het allesomvattend gevoel van Liefde voor het leven op zich.
Het gevoel van alles aan te kunnen.
Het gevoel van thuis komen.
Het gevoel van willen delen met anderen.
Het gevoel van Eindeloos Dankbaar te willen zijn voor élke ervaring, hoe bizar of ongewenst ze destijds ook ervaren werd.

En dan is er het automatisch weten dat Iedereen in aanmerking komt voor de meest verbazingwekkende overvloed die voor élk van ons aanwezig én gegund is.

Dus Vertrouw er voortaan op dat Jij en niemand anders de noodzakelijke wek-signalen ter verandering dient te geven aan onze gezamenlijke win-win-bron.
Want...
voor élke gedachte of intentie die wij uitsturen krijgen we een veelvoud aan transformatie-impulsen ter activering van hetgeen wij als onze realiteit ervaren.

Dus...
Jouw realiteit is het gevolg van jouw overtuigingen over eender wie of wat.
Dus...
Master Your Mind met de gedachte aan Liefde en de mond op Glimlach!
En ik garandeer jou levenslang Succes en Goed Gevoel!

Hanteer ook de slogan:

“Niet Tevreden? Glimlach Terug!”

Bedenk zelf een paar leuke slogans die jou helpen om vaker te Glimlachen alsook om vaker in termen van Liefde tegenover Alles & Iedereen te denken, te praten en te handelen.

Met deze basis instructies kan je alleen maar winnen lieve Anna.

Bedankt voor het openhartig delen van jouw wens, ik heb er veel inspiratie en motivatie aan ontleend.
Moge ook jij weldra in de win-win-ban(d) van “Het Leven” verschijnen ;-)
Het is ook Jou van harte gegund dat je steeds vaker met een Glimlach op je snoet ontwaakt en gaat slapen.

Liefs, Succes en Mega Big Smile van me


Gerda Maria
www.oriconet.com
Naam: Anna
Datum: 4 oktober, 09u57
Reactie: Lieve Monique,Greet en Gerda Maria, dank jullie voor lieve reacties en goede adviezen. Ik heb al met Byron Katie gewerkt, maar om de een of andere reden lukt het me niet. Misschien doe ik het niet goed, ik weet het niet. Maar de tips over (glim)lachen .... ja, die methode ga ik proberen. Ik hou van lachen, ik lach graag en veel, dus dit zou wel eens naadloos kunnen aansluiten op die kant van mij. Ik ben benieuwd! Nogmaals dank! Lieve groet, Anna
Naam: Anna
Datum: 27 november, 09u15
Reactie: Lieve Anne, jouw wens en de mijne zijn dus blijkbaar dezelfde. Dank je wel voor je lieve reactie. Ik hoop voor jou hetzelfde, met heel mijn hart. Wat zou het mooi zijn als we allebei onze wens zagen uitkomen. Ik denk aan je, liefs, Anna
Naam: Anne
Datum: 26 november, 18u42
Reactie: Ik kan eigenlijk alleen maar zeggen dat ik mezelf zo kan vinden in jou mooie wens. Ik wens het je toe Anna, ik wens het je van harte toe.
Liefs, Anne

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: