Terug naar het overzicht

Martine Naam: Martine
Plaats: Scharendijke
Leeftijd: 36
Mijn wens

Via foto's, tekeningen, boeken (over o.a. Nationale Parken van de wereld, insecten, vlinders, kruiden, natuurwandelingen, natuur in de wereld), schilderijen, documentaires, reisverslagen, lezingen, films, presentaties, columns, artikelen (tekst), website, natuurtuin en bezoeken van de natuur van de wereld, aan de mensen van de wereld laten zien hoe mooi de natuur op aarde is.
Naam: Els
Datum: 22 november, 08u47
Reactie: Lieve Martine,

Deze droom deel ook ik al lange tijd met je. Je stimuleert me om verder te schilderen. De bedoeling is dat ik tegen mei 2013 exposeer met mijn werken Back To Nature en met deze werken hoop ik inderdaad dat de toeschouwer zich geroerd voelt door de schoonheid van het leven, dus ook de natuur, het energetische, de verbondenheid. Doordat we allen elkaar meer en meer aansteken in bewustwording, lukt dit ook. Zeker weten! Meer en meer komt ook de biologische voeding op de markt, zoeken mensen terug naar natuurlijke materialen om daarmee creatief om te gaan, poetsen we met ecologische produkten en trachten we onze longen open te zetten door verse natuurlijke lucht in te ademen. Daardoor verandert ook ons kleurenpalet, versmelten de kleuren van chakra's zich meer een meer en stralen we dit uit, dus ook wat we doen, maken voelen, weten, zijn. Wij transformeren en zijn zelf terug meer en meer natuur.

Bij deze wens ik dat je droom, dus ook de mijne, grootser wordt in zijn werkelijkheid!

Liefs,
Els
Naam: Els
Datum: 10 december, 07u05
Reactie: Lieve Martine,

WAW! Wat heb jij een lef en wilskracht! Fantastisch dat je voor JEZELF OPKOMT! Houden zo! Ook al zie je af en toe door het bos de bomen niet, of zou je wel eens even bang kunnen zijn! Onderweg klaart het zeker op, daarvan ben ik overtuigd want je gaat recht op je doel af en dat is je wens in vervulling brengen! Je hebt bij deze zeker en vast de juiste keuze gemaakt! Twijfel zal stapsgewijs wel meer ombuigen naar zekerheid omdat bij elke stap die je zet in de goede richting deze twijfel zal vervagen. Je hebt je bal aan het rollen gebracht. Die kan alleen groter worden, af en toe eens blijven haperen misschien om zijn spoor of volheid te kunnen aanschouwen, en dan mits een extra duwtje gaat die er als een vaart vandoor! WAW WAW WAW!
Waw voor trots, durf, lef, dicht bij jezelf staan, de wijze waarop je luistert naar Geert Kimpen zijn wijze raad en naar je eigen intenties, de wijze waarop je er vorm aan geeft!

Doe zo verder :)
Ik ben zeer blij dat ik deze vorderingen van je heb mogen lezen. Dank je wel om je lef op het wensenboek te plaatsen want er is niets zo fijn dan ook te kunnen vernemen dat deze stapsgewijs meer en meer in vervulling komt :)

Liefs,
Els
Naam: Martine
Datum: 27 november, 18u21
Reactie: Ik moet even op mezelf reageren. Wat er vandaag toch is gebeurd! Ik moest gelijk aan Geert Kimpen denken. Ik had besloten om te stoppen met het maken van bonbons en om me volledig te richten op het bereiken van mijn wens om natuurfotograaf te zijn, krijg ik vandaag een lucratief aanbod om 400 bonbons te leveren. Hoe gek is dat. Is zoiets als toen Geert Kimpen lucratieve aanboden voor regieopdrachten kreeg, toen hij besloot om te gaan schrijven. Dus heb ik besloten om mijn wens vast te houden en dit lucratieve aanbod af te slaan. Voelt super goed, maar wel een beetje eng. Heb ik wel de juiste keuze gemaakt?
Naam: Martine
Datum: 23 november, 20u48
Reactie: Hoi Els, wat een mooie reactie heb je me gegeven, bedankt voor dit kado. Inmiddels is mijn wens een beetje gewijzigd. Ik laat het schilderen aan jou over, dan word ik natuurfotograaf en breng ik de liefde voor de natuur over met foto's, boeken, documentaires en films. Liefs, Martine. Ik wens dat onze beide dromen verwezenlijkt worden ten behoeve van moeder natuur, ze heeft het nodig :).
Naam: Martine
Datum: 23 november, 20u51
Reactie: Mijn wens is een klein beetje veranderd. Ik wil de mensen van de wereld laten zien hoe mooi de natuur op aarde is door natuurfotograaf te zijn en via foto's, boeken, documentaires en films dit laten zien.
Naam: Martine
Datum: 10 december, 20u11
Reactie: Lieve Els,
Bedankt voor je bemoedigende woorden. Doet me zeer goed. Het heeft me tot tranen geroerd. Een dikke kus voor jou :)
Naam: Martine
Datum: 18 december, 17u07
Reactie: Ik heb een nieuwe wens geplaatst, omdat ik nu eindelijk echt weet wat ik met mijn leven wil...Plantenliefde!
Naam: Gerda Maria
Datum: 18 december, 21u17
Reactie: Lieve Martine,

Weet je, als je alles op alles zet om jouw eigen verhaal te leven vanuit het diepst van jouw hart en ziel dan spant élk facet van de schepping samen om jouw wens op wonderlijke wijze tot uiting te laten komen.

Uiteraard is het beangstigend om voor een onbekende weg te kiezen, zeker als er op de bekende weg plots een buitenkans verschijnt, doch Vertrouw er elke dag opnieuw op dat ook op de onbekende weg de buitenkansen voor het rapen vallen.

Bedankt om jouw mooie wens en jouw recente ervaringen met ons te delen.
Moge ook jij weldra overduidelijk beloond worden voor de keuzes die je maakt.
Het is ook jou vanuit het diepst van mijn hart en ziel gegund lieve Martine!

Liefs, Succes en Mega Big Smile van me

Gerda Maria
www.oriconet.com

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: