Terug naar het overzicht

Naam: Nelleke
Plaats: Zutphen
Leeftijd: 55
Mijn wens

mijn grootste wens is om een woon-werkplek te vinden. kernwoorden: natuur, natuurlijke, helende behandelingen, mozaiek, toegankelijk, rust, harmonie, bewustworden, handelen.
Naam: Els
Datum: 2 december, 12u44
Reactie: Lieve Nelleke,

Je hebt een zeer mooie wens die zeker al feedback mag krijgen en daarbij reeds voor een partje beantwoord kan worden want hoe meer je in jezelf deze woon-werkplek creëert, hoe meer deze zijn vorm zal krijgen. Al doende besef je dan na een tijdje hoezeer de ruimte die je hebt gemaakt in jezelf, deze uiterlijk ook meer en meer aanwezig zal zijn. Je woning verandert immers met je geestelijke intenties mee waardoor de definitie van het woord thuis en haar inhoud stilaan wijzigen. Je woonplek wordt meer en meer een doe-plek met haar bijbehorende oase van rust. De essentiële noden en functies die je meer en meer op de voorgrond wilt plaatsen, begeesteren stilaan de ruimte in en om jezelf waardoor je kunt voelen en plots beseft hoe heerlijk ontspannen je stralend gele zonnevlecht shijnt in deze allesomvattende ruimte.

Liefs,
Els
Naam: Martine
Datum: 10 december, 20u04
Reactie: Bedankt voor al deze mooie inspirerende woorden, er straalt zoveel liefde vanaf :). Geeft me weer moed dat het goed is zoals het is en doet me ook mega glimlachen :)
Naam: Gerda Maria
Datum: 4 december, 13u22
Reactie: Lieve Nelleke,

Ik kan de woorden van Els enkel maar beamen.
Onze mentale ingesteldheid is bepalend voor de fysieke plaats waar we tot bewustzijn komen.

Durf dus schandalig vaak te dagdromen 'alsof' er niets anders zo belangrijk is als het vrolijk ontwaken in de tastbare wereld van jouw ultieme dromen.

En ik schrijf nu wel 'alsof' niets zo belangrijk is als dat doch in wezen IS er voor Jou persoonlijk niets belangrijkers dan dat want Jij bent de enige die exact weet waar Jij zo ontzettend Blij en Levenslustig van wordt.

Straal als een kind terwijl jij jouw wens tot in detail visualiseert.
De manifestatie van jouw wens IS er al en jouw contouren zijn er ook reeds aanwezig.
Nu is het aan jou om die plek op dezelfde wijze te bezielen als je tot nog toe op deze Aarde deed op de momenten dat jij je intens Gelukkig voelde.

Ik kan het niet genoeg benadrukken dat het wel degelijk belangrijk is dat je ontzettend véél Vreugde beleeft aan hetgeen je wel of niet doet.
Het is de energie van Vreugde en spontaan Glimlachen of schaterlachen die de vegen en spatten van onze bezoedelde Multi-D bril veegt en ook de deuken & blutsen automatisch herstelt.

Jaja Alle dromen, zonder enige uitzondering, zijn realiseerbaar.
De enige voorwaarde om ze nog mooier dan gewenst in vervulling te laten gaan is dat je je als een speels kind durft over te geven aan de win-win flow van onze gezamenlijke oerbron die velen God noemen en die in essentie uit zuivere Liefde bestaat.

En wie Bewust intenties van zuivere Liefde activeert tegenover élk facet van de schepping die straalt van vreugde omdat die van de ene wonderbaarlijke situatie in de andere verzeild geraakt.

Bedankt om jouw mooie wens met ons te delen want je hebt ook mij weer aan het dagdromen gezet ;-)

Mogen ook jouw grootste en meest intense wensen weldra tot leven komen op een wijze die jouw stoutste verwachtingen overstijgt.
Het overkomt mij steeds vaker en ik wens dat iedereen met deze win-win-vibes mag besmet worden want het feestje op platform Aarde kan alleen leuk blijven als alle gasten glunderen, toch?

Liefs, Succes en Mega Big Smile van me

Gerda Maria
www.oriconet.com

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: