Terug naar het overzicht

piet melk Naam: piet melk
Plaats: rotterdan
Leeftijd: 60
Mijn wens

tel nooit de dagen, maar laat de dagen tellen.
Naam: Els
Datum: 15 december, 17u38
Reactie: Fijne wens, Piet!
Hij doet me glimlachen :)
Liefs,
Els
Naam: Gerda Maria
Datum: 17 december, 19u51
Reactie: Lieve Piet,

En zo breng jij op originele wijze mensen van hun melk ;-)

Ja, je hebt er ook de gepaste naam en gaven voor hé.



Na het lezen op jouw site wil ik toch nog even het volgende kwijt...

óók cursussen die volgens jou ogenschijnlijk waardeloos zijn of waren zullen op termijn hun 100% evenwaardig Nut bewijzen.
Élk detail van de schepping heeft een 100% Gelijkwaardig Nut, indien wij dat niet als dusdanig ervaren of opmerken dan hebben wij ofwel niet goed opgelet ofwel zijn we ons laten vangen door het tijdsbeestje 'haast' en in beide gevallen zien we de logica van het Perfect Ko(s)misch Plan over het hoofd...

Zeg dat de win-win visionaliste Gerda Maria het, met volle overtuiging vanuit een diepgaand Vertrouwen in de win-win opzet van ons Universeel win-win Experiment, gezegd en geschreven heeft in het wensenboek van Geert Kimpen ;-)

Dus...
als je nog eens zo'n rariteiten of ogenschijnlijke onvolmaaktheden ervaart vraag je dan eens af waar de verborgen camera hangt... zo geef je élke onbegrepen act toch nog een gelijke kans en dat loont meer dan menig mens zou vermoeden.

Alvast Bedankt om jouw wens én jouw wensrealisaties met ons te delen,
Moge ook Jij nog héél véél Vreugde beleven aan jouw deel van ons Aards win-win experiment “Het Leven”


Liefs, Succes en Mega Big Smile van me

Gerda Maria
www.oriconet.com
Naam: piet
Datum: 16 december, 18u48
Reactie: als u in de regio Rotterdam woont moet u eens kijken naar : massagesvanpietmelk.jouwweb.nl.
wellicht heeft u zin in een integrale massage.
Naam: piet melk
Datum: 18 december, 08u22
Reactie: Lieve Gerda Maria.
Tegenwoordig denk is altijd: als iets niet aan mijn verwachtingen beantwoordt, dan pas ik de verwachtinbgen aan. NB. de eerste cursus voetreflex was echt waardeloos!!Daarom heb ik aansluitend eenzelfde cursus bij een ander gedaan, want ik wilde het wel leren. mijn naam is echt waar.
Naam: Gerda Maria
Datum: 20 december, 16u30
Reactie: Lieve Piet,

Het hart spreekt een taal die voor het ratio vele raadselen herbergt.
Op een dag zal ook jij beseffen waarom ik jouw eerste cursus even waardevol vind als de tweede.
Vanuit het ratio zou ik zelfs zeggen dat die eerste mij waardevoller overkomt dan de tweede doch dat zou een waarheid zijn die slechts tijdelijk stand kan houden omdat de absolute waarde van élke ervaring pas op termijn en via x-aantal andere ervaringen aan het licht komt.

Op een dag zal ook jij op jouw woorden van weleer terug komen omdat je 'plots' begrepen hebt dat alles één is en dat die zogenaamde waardeloze cursus vol verdoken wijsheden zit omtrent jouw eigen innerlijke groeiproces ;-)

Eindeloze malen Bedankt voor jouw reactie lieve Piet want mede dankzij jouw rationele visie op de feiten kreeg ik opnieuw een bevestiging van hetgeen ik reeds wist maar wat toch weer wat naar de achtergrond van mijn waakbewustzijn verhuisd was.
Dankzij het bewust Liefdevol nadenken over een respectvol antwoord naar jou werd het me meer dan ooit duidelijk dat degenen die wij menen te 'moeten' helpen met onze gaven 'slechts' de nodige reacties en inzichten brengen om onszelf beter te leren kennen én om onszelf intensiever dan ooit te voeden met een lucht die zwanger is van zuivere Liefde voor wat is zoals het is ;-)

Ik herinnerde me plots weer waarom ik destijds de kwalen overnam van hen die zich aanboden om door mij verzorgd te worden.
Ik herinnerde me plots weer dat mijn kwalen als bij toverslag weg bleven van zodra ik gewoon zuivere Liefde begon te voelen voor mezelf én voor élk facet van de Schepping.En door die eenvoudige wijsheid met anderen te delen verdwenen ook hun kwalen zonder ook maar één moment van aanraking.

Ik wist het allemaal al maar het valt op dit moment nog beter in elkaar dan voordien. Ik hoef anderen inderdaad niet te helpen of te 'verlossen' van hun kwaaltjes.
Ik 'moet' alleen maar kinderlijke Verwondering tonen en intense Vreugde beleven aan de magische wonderen die “Het Leven” élk moment in aanbieding heeft. Want enkel door intens te Genieten als een bewonderend en verwonderd kind laat ik het verrichten van wonderen voor de volle 100% over aan het Automatisch Ordescheppend Vermogen van onze Universele win-win bron die velen God noemen en anderen, Al-bron, Oerbron, Akasha Archief, Nulpuntenergie-veld enz.

Nogmaals oeverloze Dank voor jouw reactie lieve Piet want de energiestroom die jij onverwacht op gang hebt gebracht levert ons allemaal zoveel meer op dan iemand van ons op dit moment kan vermoeden.

Geniet van Jezelf!
Geniet van de feestelijke sfeer dezer dagen!
Geniet van alle reacties die je ooit nog krijgt op eender welke bijdrage van jouw kant!
Geniet van élke ervaring die je opdoet!
Geniet van alles wat is zoals het is!
Geniet van het Genieten!

Want...
hoe mooi het nu reeds is...
The Best is Yet to come, for All of Us!!!!

Liefs, Succes en Mega Big Smile van me

Gerda Maria
www.oriconet.com

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: