Terug naar het overzicht

Naam: Mireia
Plaats: Ede
Leeftijd: 57
Mijn wens

Mijn wens is om samen met mijn zielepartner de wereld in te gaan en de mens ( en daarbij vooral de nieuwe kinderen ) in hun eigen licht en kracht te laten komen.
Naam: Ellen van der Linden
Datum: 7 juli, 12u35
Reactie: Even een korte vraag om af te stemmen: denk je daarbij ook aan onderwijs voor de nieuwe kinderen in de wereld?
Naam: Mireia
Datum: 7 juli, 22u19
Reactie: Jazeker. De nieuwetijdskinderen zijn voor mij zeer belangrijk.Ik ben een boek aan het schrijven voor hen. Handvaten die ze kunnen gebruiken om zich te handhaven in deze wereld van chaos.
Naam: Christine
Datum: 18 februari, 08u25
Reactie: Beste (aspirant)-schrijver,

Vanavond is het nieuwe online schrijf- en uitgeefconcept TenPages.com van start gegaan!

Iedereen kan vanaf vandaag op de website http://www.tenpages.com zijn/haar manuscript plaatsen. Aandeelhouders kunnen dan beleggen in hun favoriete manuscript. Voor het eerst bepalen de lezers zelf welke boeken worden uitgegeven. Schrijftalent wordt op TenPages.com ontdekt. En de belegger deelt mee in het succes. TenPages.com werkt samen met bekende uitgevers en een bekende boekhandel.

Vanavond is er waarschijnlijk een item over het concept te zien in het NOS Journaal op 3 omstreeks 22.40 uur. Morgen volgt een artikel in de Volkskrant.

Je kunt lid worden van onze hyves op http://tenpages.hyves.nl

Alvast bedankt voor je bezoek!
Naam: Mireia
Datum: 7 november, 17u59
Reactie: Hallo Margriet.
Het eerste wat belangrijk is, is om geheel in mijn eigen kracht en vertrouwen te staan. Dan kan ik helemaal openstaan voor mijn zielepartner en kan hij zijn weg naar mij vinden. Daar hij op dezelfde trilling zal zitten als ik , kunnen wij samen uit gaan stralen wie wij zijn en weten wij wat te doen.
Momenteel ben ik bezig met een gedegen aarding en mijn talenten in mijn fysieke lichaam te laten indalen met behulp van een goede vriendin via hartsverbinding. Vandaar uit beslissingen nemen en mijn leven manifesteren. Dat is waar ik momenteel het meest mee bezig ben. Volledig op mijzelf vertrouwen.
Naam: Margriet
Datum: 7 november, 12u17
Reactie: Hallo Mireia,

Ik lees net dat jou wens toch wel gelijk is aan de mijne, dat doet mij goed dat ik niet de
enige ben die er zo over denkt. Heb jij al enig idee hoe je deze wens gaat neerzetten?

Groetjes Margriet

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: