Terug naar het overzicht

Naam: Marjan Meuwissen
Plaats: Nijmegen
Leeftijd: 69
Mijn wens

Mijn wens is de volgende:
Op 21 december eindigen er verschillende kalenders, waaronder de Mayakalender. Er begint dan een nieuw tijdperk en wij kunnen bepalen hoe dat er uit gaat zien. Nu gaan we van de ene crisis naar de andere en daar moet een einde aan komen.
Het plan is om die avond om 11.11 u. als onze zon na een reis van 26.000 jaar door ons melkwegstelsel weer exact in het hart ervan is aangekomen, Licht en Liefde te sturen naar b.v. de tempel van Chichen Itza in Mexico of gewoon naar moeder aarde en al haar bewoners. Als de kritische massa van 1 procent van de wereldbevolking meedoet dan kantelt het lot van onze planeet en kunnen er dingen gebeuren die wij in onze stoutste dromen niet hadden durven bedenken. Er zijn al 100 miljoen mensen die meedoen. Wij samen moeten zorgen voor de verandering. De aarde heeft op ons gewacht om dat te laten gebeuren. Er zal dan een "Gouden Tijdperk" aanbreken. Niet het geld maar de liefde en het respect voor elkaar en onze planeet heeft dan de prioriteit.
Aan de deelnemers zal het een fantastisch gevoel geven om aan dit evenement mee te doen.
Waar licht is en liefde stroomt, is vrede en daar zal iets heel moois uit voortkomen.
De aarde heeft onze hulp nodig en haar bewoners hebben die hulp ook nodig!

Doe mee!
Stuur licht en liefde!

Hartelijk bedankt.
Licht en Liefde van Marjan
Naam: Gerda Maria
Datum: 18 december, 21u05
Reactie: Lieve Marjan,

Jouw wens doet mij denken aan mijn wens van vele jaren geleden.
Ik sprak hem ooit (ik denk in 2007) uit tegenover iemand en ik kreeg toen als antwoord dat alles zich in een gelijktijdig Nu afspeelt en dat 21/12/2012 zich al die eeuwen reeds afspeelt en dat het aan onszelf is om ons dus op eender welk moment op eender welke tijdzone of dimensie af te stemmen.
Ik ben aanvankelijk onbewust naar die wijsheid gaan leven en gaandeweg ging ik er heel Bewust naar leven.
Ondertussen is die wens, om te ontwaken in het Nieuwe Tijdperk, voor mij dus reeds in vervulling gegaan.

Vele Aardmensen, waaronder ik, leven reeds vele jaren Bewust vanuit Liefdevolle intenties naar élk facet van de schepping toe.
Voor ons zijn de rituelen rond 21/12/2012 dus reeds geruime tijd een gewoonte en daardoor leven wij ook reeds in het soort wereld waar menigeen nu vol verwachting naar uitkijkt.

Het is dus niet zo dat er 'plots' een grote ommekeer gaat komen omdat ernaar verlangd wordt, er moeten zich ook consequente mentale en emotionele veranderingen voordoen in onszelf om het gewenste ook als levensecht te ervaren. Anders blijft het nog steeds een ver-van-mijn-bed show waar je toeschouwer van blijft.
Zo werken de wetten van de natuur nu eenmaal. Je krijgt wat je wenst maar je moet er wel intensieve en consequente inspanningen voor leveren tot je van bewust Liefdevolle intenties uitsturen naar élk facet van de schepping een ingebakken gewoonte maakt ;-)

Uiteraard hebben de massale rituelen wel degelijk een impact op ons allemaal en uiteraard hebben ze dus hun nut want het Universum komt altijd evenredig en in veelvoud tegemoet aan het soort intenties die worden uitgezonden.

Alvast Bedankt om via jouw wens herinneringen op te roepen aan mijn eigen wonderlijke transformatie proces.
Moge ook jouw realiteit elke dag opnieuw in veelvoud overtreffen wat mij de voorbije jaren reeds aan wonderen ten deel is gevallen want dat is wat ik Jou en iedereen vanuit het diepst van mijn Hart & Ziel toewens!

Liefs, Succes en Mega Big Smile van me

Gerda Maria
www.oriconet.comPS:
Ik moest meermaals Glimlachen toen ik de volgende woorden las en herlas:
“Er zijn al 100 miljoen mensen die meedoen”

Weet je, dat is mijns inziens slechts een fractie van de totale Universele bevolking die het veelbesproken 2012 ritueel ondersteunen.
Geen enkele display van eender welke Aardse rekenmachine kan het getal weergeven als het om het aantal deelnemende bewustzijnswezens aan dit ultieme win-win experiment gaat.
Dat getal overstijgt de triljarden in het kwadraat ;-)

Geniet alleszins van het feit dat (voor élk van ons) alles op een dag nog mooier in vervulling gaat dan we in onze meest ultieme dromen durfden/konden wensen.
Geniet van jezelf!
Geniet van alles wat je buiten jezelf waant!
Geniet van wat is zoals het is met een Mega Big Smile van oor tot oor want daarmee garandeer je jezelf een ticket op de eerste rij der supersonische transformatiecapsules naar eender welke dimensie!

Go with the Smile Flow en Geniet van Jouw wonderlijke en unieke Life Show op platform Aarde!

Héél véél Liefs van me

Gerda Maria
www.oriconet.com

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: