Terug naar het overzicht

Marleen Naam: Marleen
Plaats: Heist op den Berg
Leeftijd: 53
Mijn wens

een boeiende praktijk uitbouwen in lifecoaching en energetisch lichaamswerk (healing, reading), workshops rond persoonlijke groei, gericht naar particulieren en bedrijven (jobcoaching,...): mensen begeleiden van hart tot hart geeft me voldoening. de wens is dat de praktijk me voldoende financiele armslag geeft om van te leven, groeien, delen en te genieten.
Commentaar

ik hoop dat de praktijk snel mag groeien, anders zal ik ze vanwege financiele druk moeten opgeven...ik wenste me iets meer dan 3 jaar geleden hierbij ook een liefdevolle partner ...die net voor nieuwjaar plotseling besloot me te verlaten....weet even niet wat het universum in petto heeft...
Naam: Gerda Maria
Datum: 6 januari, 20u38
Reactie: Lieve Marleen,

Het Universum heeft Altijd & Overal iets constructief in petto voor élk van ons!

De mate waarin wij voor deze win-win visie voor open staan is bepalend voor de mate waarin wij eender welke verandering ook als constructief ervaren.

Idem dito voor relationeel en/of financieel overvloed of tekort.
Wanneer wij ons steeds opnieuw focussen op tekorten dan zullen wij tekorten blijven ervaren tot... wij op een dag beseffen dat wij in eerste instantie innerlijk een overvloed van Liefde voor onszelf, de anderen en élk facet van de schepping dienen te activeren om...
– enerzijds een duurzame relatie te onderhouden met onze partner
– anderzijds de kosmonale én Aardse bankkluizen te openen ter ervaring van financiële overvloed.

Het ene geeft Altijd het andere de hand.
Financiële tekorten ervaren zijn een rechtstreeks gevolg van het tekort aan zuivere Liefde voor onszelf en élk facet van de schepping.
En het focussen op deze tekorten brengt automatisch errors in de spontane Liefdesvibes tussen onszelf en onze partner.

De enige manier om deze cirkel der ongewenste fenomenen te doorbreken is Bewust Gelijktijdig in de cirkels van “Nu Vertrouwen in Overvloed voor Iedereen” én in de cirkel van “Nu zuivere Liefde sturen naar élk facet van de Schepping” te investeren.
Dat komt er dan op neer dat je jezelf 'dwingt' om te Geloven in die overvloed zonder deze reeds effectief waar te nemen.
Dat komt er op neer dat je élk facet van de schepping evenveel Liefde en Overvloed gunt, en dit ongeacht hun eerdere woorden of daden!

Duurzaam Geluk & Succes ervaren is een kwestie van consequente inspanningen leveren op gebied van jezelf en anderen no matter what Liefhebben en over héél de levenslijn Overvloed gunnen aan iedereen.

Van zodra wij onderscheid gaan maken in essentiële waarden, tussen diverse facetten van de schepping, bouwen we onze eigen val des onheils en/of onze eigen cirkel der ongewenste fenomenen.

We zijn ons hier héél vaak niet van Bewust maar wij oordelen en veroordelen véél vaker dan we beseffen.

Geen nood echter want Alles wat we ervaren of waarnemen dient een Constructief Plan en/of een Universeel win-win Plan waarin voor élk van ons een evenredigheid aan gewenste en ongewenste fenomenen verscholen zitten.

Sinds ik ontdekt heb dat onze ware intenties bepalend zijn voor het soort hormonen die we activeren en sinds ik ontdekt heb dat waarnemingen en ervaringen beïnvloed worden door het soort hormonen die we aanmaken, ben ik héél Bewust Liefdevolle intenties gaan uitzenden naar élk facet van de schepping.
Sinds ik ontdekt heb dat Glimlachen ook het soort hormonen activeert die zowel ons waarnemingsvermogen als ons ervaringsveld constructief 'besmet' ben ik enerzijds vaker gaan Glimlachen en anderzijds ben ik alles wat ik als constructief ervaar gaan koppelen aan die Glimlachbeweging.

Sinds ik voor mezelf en vele anderen het “7 Dagen Glimlach Concentratiekamp” in het leven heb geroepen gaat het zowel mezelf als vele andere Glimlachers ongelooflijk goed op zowel privé, sociaal, beroeps, als relatievlak.
Sinds ik anderen bewust aangeef dat ik enkel mezelf wens te coachen en anderen eventueel kan inspireren of motiveren om hetzelfde te doen, verloopt mijn leven op eender welk vlak op wonderlijke win-win wijze.
Dit kan écht niet meer aan het toeval overgelaten worden.
Deze overvloed valt mij/ons met een welbepaalde reden en volgens een perfect uitgekiend win-win plan toe!
Zoveel is mij al een hele tijd duidelijk.

Het win-win plan kan/zal ook voor jou werken als je bereid bent om élke dag opnieuw te investeren in zowel intense Glimlachmomenten als momenten waarop je héél Bewust intenties van zuivere Liefde stuurt/gunt aan élk facet van de schepping.

Met zuivere Liefde bedoel ik onder andere:
Begrip, Dankbaarheid, Verdraagzaamheid, Tevredenheid, Respect, Bewondering, Verwondering, Geduld, Aanvaarding, Vreugde, Genegenheid, Vertrouwen enz.
En dit alles, no matter what!
Zonder enige voorwaarde te stellen dus!

***

Glimlachen activeert automatisch de hormonen die aanzetten tot Liefhebben en Liefhebben zet aan tot Glimlachen.
Voor wie zich deze eenvoudige doch uiterst doeltreffende win-win acties eigen maakt is het Glas Altijd 100% Vol!!!

***

Dus lieve Marleen,

Jouw relaties en praktijk kunnen door Jou enkel als succesvol ervaren worden van zodra Jij élke dag opnieuw consequent investeert in de meest uiteenlopende fenomenen van zuivere Liefde.
Daar waar zuivere Liefde heerst komt geld automatisch aan de oppervlakte drijven.
Twijfel daar vanaf nu geen moment meer aan!

Alvast Bedankt om mij via jouw wens extra te inspireren en te motiveren.
Moge ook jij steeds makkelijker, vaker en langduriger in de win-win flow van “Het Leven” vertoeven want er is hier ook ruimte in overvloed voor Iedereen!

Liefs, Succes en Mega Big Smile van me

Gerda Maria
www.oriconet.com

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: