Terug naar het overzicht

Naam: Anna Maria
Plaats: Rotterdam
Leeftijd: 35
Mijn wens

Ik wil heel graag werk waarin ik me kan inzetten voor dieren en natuur(behoud) in Nederland.
Ik zou heel graag verhuizen naar een landelijke omgeving en daar dit werk vinden (liefst bij de bossen regio midden Nederland)
Commentaar

Momenteel werk in in de jeugdzorg en woon in Rotterdam. Beiden aspecten in mijn leven kosten me veel energie. Ik ervaar mijn werk niet als werkelijk zinvol en ik mis de natuur. Heel graag kom ik in contact met mensen die bekend zijn in regio midden Nederland en een fijne woonplek weten nabij de natuur of me tips kunnen geven over werken in de natuursector. Bij voorbaat hartelijk dank!
Naam: Gerda Maria
Datum: 24 januari, 12u22
Reactie: Lieve Anna Maria,

Ik heb (bij mijn weten) geen directe kennissen in midden Nederland doch dat belet mij niet om jou toch aan te moedigen om élke dag opnieuw enthousiast met het realiseren van jouw wens bezig te zijn.

Het is immers van groot belang dat we ons gesteund en begrepen voelen opdat we onze spreekwoordelijke vleugels kunnen verstevigen en uitslaan.
Het is tegelijk ook van groot belang dat we ons niet enkel op de steun van anderen toeverlaten want anderen zijn immers ook vaak 'druk' bezig met het najagen van hun eigen droom en die verschilt soms teveel van de onze om ons ook direct daadwerkelijk te kunnen steunen.

Het is enorm belangrijk dat we ons leren verbinden met ons eigen innerlijke kracht die ons non-stop ter beschikking staat maar waarover we blijkbaar pas effectief kunnen beschikken van zodra wij ons met ons hele zijn open stellen als een super enthousiast kind.
We moeten dat super enthousiast kind niet persé naar buiten uiten maar het 'moet' van binnen wel alle kansen krijgen om er in volle glorie te zijn.

Als je dàt fantastische gevoel weet op te wekken dan gaan 'plots' alle hemelsluizen des overvloeds open en vallen er een overvloed aan pasklare oplossingen en een overvloed noodzakelijke hulpmiddelen, zowel letterlijk als figuurlijk, jouw schoot.

Élke dag opnieuw Dankbaarheid uiten voor Alle kansen die je in het verleden reeds kreeg is als het ware een 'must' om jezelf optimaal te omringen met alles wat jouw wensrealistaie ten goede komt.
Wens daarbij anderen Bewuster dan ooit het Allerbeste toe in functie van hun specifieke droomrealisatie en je valt van de ene verbazing in de andere.

Bedankt om dat ene vonkje te laten overspringen waardoor ik 'plots' in staat was om met een warm en oprecht motiverend gevoel te reageren op jouw wens.

Heb Geduld en Vertrouw in de haalbaarheid van alles wat je maar bedenken kan.
Je 'moet' enerzijds binnenin het kinderlijk en onbevangen enthousiasme voor de realiseerbaarheid van sprookjes levend houden.
Maar...
heb tegelijk vooral Volwassen Geduld en Vertrouwen want dan kan je veel makkelijker dat noodzakelijke gevoel van onbezorgd-kinderlijk-gelukkig-zijn opwekken ;-)
Combineer dus jouw innerlijk kinderlijk enthousiasme met de uiterlijke deugddoende capaciteiten die doorgaans van volwassenen verlangd worden en je krijgt er een Vreugdevol Overwinningsgevoel bij (Kosmonaal Orgasme?!) dat met geen enkele andere gewaarwording te vergelijken valt.
Het is net dàt intens Vreugdevolle eenheidsgevoel dat het transformatieproces tussen wens en werkelijkheid versnelt én optimaliseert!!!

Straal op jouw unieke wijze zo'n kidult combi-kracht uit en je zal in veelvoud terugkrijgen in functie van hetgeen waar jij al die jaren het meest intens naar hebt verlangd.
Kidult is de combinatie van adult en kid en/of volwassene en kind.

Wie innerlijk straalt die Glimlacht en wie Glimlacht die activeert nog meer innerlijke krachten (hormonen) die transformeren naar gewenste uiterlijke droom-manifestaties.

Onthou deze eenvoudige tips voor de rest van jouw leven en je zal op een gegeven moment zelf opmerken dat het Universeel win-win systeem werkelijk zo eenvoudig doch uiterst efficiënt functioneert.

Moge ook jij weldra ontwaken in de wereld van jouw ultieme dromen ;-)
Het is ook jou vanuit het diepst van mijn hart en ziel gegund!


Liefs, Succes en Mega Big Smile van me

Gerda Maria
www.oriconet.com

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: