Terug naar het overzicht

Ilse Gysel Naam: Ilse Gysel
Plaats: Brugge
Leeftijd: 43
Mijn wens

Ik wil dolgraag een rol in "de film" ... maakt niet uit welke, maar liefst de verfilming van "De Geheime Newton", die er ongetwijfeld zit aan te komen :-) Deze wens wil ik gewoon het Universum in sturen.
Een concretere wens is een ruimte te vinden waar ik voor mezelf een werkplek kan inrichten, weg van mijn huis, maar toch niet te ver van Brugge. Gezien ik geen budget heb, voorlopig nog een droom...
Naam: Karin
Datum: 20 januari, 10u57
Reactie: Wat een heerlijke speelse wens! Je wens maakte mij vrolijk, het plezier in het leven straalt er vanaf. Ik dank je voor de glimlach in mijn hart en op mijn gezicht! Mijn wens is ook om elders een erg vaste, eigen woonplek te hebben. Het eerste deel van mijn wens is gelukt op onverwachte wijze, het tweede deel van mijn wens (een plek in eigendom) zal er ongetwijfeld ook aankomen. You never can tell... keep all your options open :-)
Naam: Ilse Gysel
Datum: 20 januari, 12u13
Reactie: Dag Gerda Maria, amai, zo lief, je hebt er nogal werk van gemaakt om hierop te reageren. De misvattingen liggen echter bij jou hoor :-) Ik denk helemaal niet dat er geen geld is en "om het even welke, maar liefst" was eerder humoristisch bedoeld... Ik kan nu ook wel zien dat dat misschien anders overkomt op "papier"... Anyway, bedankt voor de uitgebreide, liefdevolle reactie.
Naam: Gerda Maria
Datum: 18 januari, 12u48
Reactie: Lieve Ilse,

Je ziet er stralend uit op die foto en je hebt inderdaad de allures van een top-actrice ;-)

Wat jouw wens betreft...

Voor mij is jouw wens een prachtvoorbeeld van dubbele signalen zenden naar het Universum ;-)

Eerst zeg/schrijf je dat het niet uitmaakt in welke film je speelt en daarna geef je aan dat het toch wel wat uitmaakt en dat je het liefst van al een rol zou vertolken in “de Geheime Newton”

Wel ja...
Jouw eerste wens is reeds verhoord want je vertolkt jouw hele bewuste en onbewuste bestaan reeds een rol in de film “Het Leven” en binnen deze film kan je inderdaad solliciteren voor een andere rol alsook een ander decor/locatie dan hetgeen je thans werd toebedeeld.

Verder leef jij blijkbaar ook met de misvatting dat er op dit moment geen geld zou zijn om jouw droom te realiseren.
Dat geld is er Wél!
Dat geld was er Altijd al!
Dat geld zal er altijd zijn!

Het is een kwestie van enerzijds consequent geloven dat het er is en dat het op één of andere manier op jouw Aardse bakrekening zichtbaar wordt.
Vanuit eigen herhaalde ervaring heb ik gemerkt dat het ontzettend Belangrijk is om élke dag opnieuw Bewust intenties van zuivere Liefde en Vreugdevolle signalen uit te sturen.

Het is oooh zo ontzettend belangrijk om vanuit een overvloed aan intenties van zuivere Liefde te leven.
Met zuivere Liefde bedoel ik onder andere: Begrip, Geduld, Vreugde, Bewondering, Verwondering, Verdraagzaamheid, Respect, Tevredenheid, Aanvaarding, Dankbaarheid enz.

En dit alles no matter what!
Elke dag opnieuw en opnieuw en opnieuw!
Tot het een automatisme wordt.

Dat is inderdaad niet altijd even simpel maar het is wel een Universele basisvoorwaarde voor duurzaam Succes & Geluk!

Soms dienen we hiervoor tijdelijk afstand te nemen van bepaalde personen omdat sommige personen nu eenmaal onbewuster/ondoordachter leven en ons daardoor uit onze status van zuivere Liefde halen.
De status van zuivere Liefde is zonder enige twijfel de status van zowel innerlijke als uiterlijke overvloed op eender welk vlak.

Het vraagt tijd en herhaalde oefeningen om jezelf te ontpoppen tot een wandelende magneet/magnaat des overvloeds over héél de levenslijn.

Jouw geld staat dus non-stop ter beschikking en zal 'plots' vanuit het niets naar jou toekomen van zodra jij jouw huidige rol in “Het Leven” met oeverloze passie en bewust Liefdevol enthousiasme vertolkt.

Ik heb vorig jaar héél bewust mijn levenslijn onder de loop genomen en plots zag ik die rode draad in mijn verhaal.
Het viel mij op dat ik op diverse vormen van overvloed rekenen wanneer ik onbezorgd als een kind, intens tevreden en spontaan vreugdevol aan “Het Leven” deelnam.
Ofwel won ik een aardig bedrag met de lotto, ofwel had ik 'plots' een baan die aan mijn financiële en emotionele noden tegemoet kwam.
Het viel mij tevens op dat ik met financiële en andere tekorten te kampen kreeg van zodra ik zelf begon te mopperen, te twijfelen, te oordelen, te veroordelen enz.

Voor mij is Glimlachend focussen op intenties van zuivere Liefde een doel, een misie en een passie geworden.
Van zodra ik er te lang van afwijk gaat het geheid de ongewenste kant uit op eender welk vlak.
Van zodra ik weer bewust in die win-win flow zit verloopt (binnen behoorlijk korte tijd) alles weer naar wens.

Dus...

Wijzelf zijn via onze bewuste en onbewuste intenties voor de volle 100% verantwoordelijk voor het aantrekken of afstoten van overvloed over héél de levenslijn.
Wij beïnvloeden met onze bewuste én onbewuste intenties het plasmaveld van de multi-D Film “Het Leven”
Bij die overvloed hoort ook een optimale gezondheid omdat er automatisch een balans tussen ons fysieke lichaam, ons mentale lichaam en ons emotionele lichaam ontstaat.

Een vrij eenvoudige manier om onszelf in optimale balans te brengen is Glimlachen (of op diverse manier gekke bekken trekken zodat de mondhoeken opgetrokken worden) en bewust focussen op intenties van zuivere Liefde.
Beide factoren activeren het soort hormonen die over een automatisch ordeherstellend en/of een automatisch neutraliserend vermogen beschikken.
Met andere woorden, we gaan dan bewuster omgaan met onze impact naar onszelf en anderen toe waardoor we steeds minder conflicten veroorzaken.
Hierdoor komt er extra energie vrij en extra ruimte in de hersenpan en daardoor gaan we automatisch sneller oplossingsgericht denken, wat alweer resulteert in een beter gevoel dat ons doet onvermijdelijk weer doet Glimlachen.

Ik heb meermaals ervaren dat het (in functie van psychische, fysische en emotionele balans) ontzettend belangrijk is om deze win-win cirkel van zuivere Liefde bewust draaiende te houden in onszelf.
Van zodra je hier in slaagt volgt de financiële rijkdom vanzelf.

Het is dus een kwestie van ons ongelooflijk Happy te voelen, no matter what!!!
en...
het is eveneens belangrijk dat je anderen evenveel sucees kan/wil wensen en dat je anderen Dankbaar kan/wil zijn voor hun authentieke bijdrage in de film “Het Leven”

Bedankt om via jouw wens een aantal belangrijke win-win factoren in herinnering te brengen.

Geniet voortaan met volle teugen van jouw huidige rol in “Het Leven” en je zal merken dat eender welke wens sneller en efficiënter in vervulling gaat dan jij ooit had durven hopen.
Het is ook jou vanuit het diepst van mijn hart en ziel gegund ;-) ;-)


Ziezo lieve Ilse,

Je weet nu wat jou te doen staat als je in dit levenslevel op platfomr Aarde in aanmerking wil komen voor een actieve rol in het scenario van de Geheime Newton hé ;-)

Enne...
Ik verwacht een goudomrande uitnodiging voor de première hoor – hahahaha

Liefs, Succes en Mega Big Smile van me

Gerda Maria
www.oriconet.com

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: