Terug naar het overzicht

Karin Elisabeth Naam: Karin Elisabeth
Plaats: Glastonbury, Somerset, UK
Leeftijd: 58
Mijn wens

Mijn wens is om mijn werk dat ik in Glastonbury doe, en het werk dat de UK als basis heeft, beiden verder uit te breiden naar Nederland. Mijn wens is om uiteindelijk weer in Nederland te komen wonen, dichtbij kinderen en kleinkinderen
Naam: Gerda Maria
Datum: 29 januari, 11u46
Reactie: Lieve Karin,

Bij het lezen en herlezen van jouw wens komt telkens dezelfde vraag naar voor:
Welk werk doe jij in Glastonbury?
En welke facetten van dat werk wens je in Nederland uit te breiden?

Hoe vager je blijft over jouw wens te moeilijker het voor mij of anderen is om jou effectief te steunen hé ;-)
Of is dat niet de bedoeling van het plaatsen van jouw wens?

Hoe dan ook Bedankt om jouw wens via deze weg te delen want via Google ben ik alweer een pak wijzer geworden wat jouw Heilige verblijfplaats betreft.
Geen wonder dat ginds jaarlijks het grootste openluchtfestival ter wereld doorgaat, alle elementen voor een succesvolle combinatie, die tot vreugdevolle innerlijke belevingen leiden, zijn er écht wel aanwezig... inclusief Karin Elisabeth ;-)

Moge jouw realiteit élke dag opnieuw jouw stoutste verwachtingen overtreffen.
Het is ook jou vanuit het diepst van mijn hart en ziel gegund!

Liefs, Succes en Mega Big Smile van me

Gerda Maria
www.oriconet.com
Naam: karin elisabeth
Datum: 30 januari, 14u53
Reactie: Hi Gerda Maria,

Ik werk als een Spark Spiritual Healing - healer in Glastonbury en in Nederland, en zou dat werk graag bverder uitbreiden in mijn moeder/vaderland èn mijn andere business is het vinden/verkopen van prachtig Engels serviesgoed (oud, vintage) in Nederland, dat is ook een groeiend geheel, maar het kan meer! WErken in twee landen met twee businesses, een voet in het ene land, en een voet in het andere, en uiteindelijk een vaste plek in Nederland hebben, oh wat wens ik dat!!
Naam: christine de jong
Datum: 9 juni, 14u28
Reactie: Even reageren op je wens, bij mij komt het binnen als een beetje veel, kun je je misschien op 1 hartewens concentreren,dat lijkt me beter te werken.Misschien alleen dat je hoe dan ook in Nederland belandt, die kinderen en kleinkinderen zijn toch erg belangrijk....?!
Naam: Karin Schluter Lonegren
Datum: 11 juni, 09u16
Reactie: Hi Christine,
dank je voor je ractie. Ja het voelt als veel, en het werkt! Ben het ook met je eens, mijn focus is de laatste maanden vooral gericht op: ik zal in NL terechtkomen en ondertussen geniet ik van mijn werk in de twee landen. Dat gaat overigens steeds beter en gemakkelijker en mijn huur-flatje in Nederland heeft mijn ziel vooral rust gegeven. Dichter bij kinderen en kleinkinderen, mijn Amerikaanse man vindt het fijn om in NL te zijn, kortom, op onze 'oude' dag (ik 59 en hij 73) geluk, hoop en liefde en beiden vol van energie om van alles te ondernemen. Het leven is goed. Het leven is goed zoals het is nu. We gaan later kijken hoe we. zo tegen mijn pensioen aan, verder gaan. Misschien dan is het tijd om te verhuizen naar Nederland.
Fijne dag en nogmaals bedankt voor je reactie,
Karin
www.karinschluter.nl

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: