Terug naar het overzicht

Naam: Iris
Plaats: Tubize 1480
Leeftijd: 50
Mijn wens

Na het beleven van mijn bijna-doods-ervaring en het beleven van de vier gaven die ik erbij heb gekregen, hou ik mij bezig met de mens, om zij die willen het lelijke van al het verleden op heden naar de toekomst weer mooi te willen maken en dat voor het kind, want zij zijn onze toekomst, wat en wie ze ook zijn, zij hebben recht om zuivere bevreucht, zuiver embrion, zuiver foutus, zuiver baby in de baarmoeder en zuiver geboren te worden met een zuivere opvoeding= het verschil te leren kennen van het goede en het kwade en het lelijke en het mooie.
Dat is mijn grootste wens, want het mooiste op deze aarde is het leren wat zuiver warmte betekend die een kind je geeft in het diepste van hun hart die in het diepste van hun hart aanwezig is, zodat je handelt met je hart en niet met je verstand.
Estelle.
Naam: Iris
Datum: 3 september, 20u19
Reactie: Dag Eeuwig, kan jij msn ? Zo ja, dan kunnen wij elkaar beter begrijpen en kan ik je ook beter je uitleggen vanwaar je angsten komen. het zit zo: er zijn een aantal mensen die je, je geluk niet wensen en er alles aan doen om je kwaad aan te doen, denk ééns na: over het verleden, het heden en de toekomst. Geloof jij in het leven na het leven met een lichaam? want daar is het begin van jou sleutel om al het kwaad"ansten" te doen verdwijnen.Zodat jij aan je toekomst kan beginnen om je wensen die wel zuiver moeten zijn. Geen angst hebben om mij te contacteren, ik vraag geen geld om u te helpen, het is gewoon mijn taak om de medemens te helpen aan allen zij die willen zuiver uit en in het hart geholpen worden. Groetjes, Iris.
Naam: eeuwig
Datum: 3 september, 16u18
Reactie: beste estelle. Dit is zeer mooi wat je schrijft. Je hebt ookal op mijn wens gereageerd. Dank je wel hiervoor. Het vreemde is dat ik niets fout vanuit 't verleden heb ervaren. Ik weet gewoonweg niet vanwaar mijn irreële onzekerheid vandaan komt. De druk om werk te vinden wordt steeds groter en diengevolge ook mijn angst. Pfff

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: