Terug naar het overzicht

Naam: Ingrid
Plaats: Halfweg NH, Nederland
Leeftijd: 45
Mijn wens

Mijn wens is om één te worden, om te vinden waarvoor ik geboren ben en besta. Ik weet mijn droom als kind niet meer, ik weet wel dat alles wat ik in mijn leven gedaan heb ergens goed voor is geweest. En nu ben ik op een punt beland waarin ik doe waar ik goed in ben, maar niet waar mijn hart ligt. Ik wil weten waar mijn hart ligt, waar mijn hart van openspringt. Want ik voel m nu niet, behalve dan het verlangen naar die nog onbekende droom en het verdriet dat ik niet verder kom in dat verlangen. Ik wil gewoon één stralend geheel zijn.
Naam: Miete
Datum: 11 maart, 11u28
Reactie: Hallo Ingrid, ik voel het precies zo. Wat is het waar je blij van wordt? De vervulling van jezelf zoeken is een wanhopige zoektocht. Intussen zit je vast in allerlei verplichtingen en gaat het leven verder, net niet zoals je het nodig zou hebben. Ik ga vanavond, als mijn lieve dochters slapen die film maar kijken, die Astrid adviseerde. En ik ga nu het e-book aanschaffen van 'Hoe maak ik goud van mijn leven'. Ik moet de vragen die ik mezelf niet stel, toch maar eens beantwoorden. Misschien zet ik zo toch iets in werking. Byron Katie zegt altijd dat alles is zoals het is, en dat dat ook precies de bedoeling is. Het zal ons iets willen leren: misschien wel onze eigen weg vinden, op onze eigen manier en op eigen kracht. Waarschijnlijk werkt het alleen dan. Fijn dat deze site er is, en dat we inderdaad onder woorden brengen wat we hardop moeten zeggen. Ik hoop dat wij allebei ons pad vinden. Keep calm and carry on!
Naam: Els
Datum: 9 februari, 06u42
Reactie: Lieve Ingrid,

Leg de focus die je nu richt op het streven naar het open-springende-vreugdevolle-warme-stralende hart gerust even op zij. Je hart gaat heus niet lopen. Je hart is één-en-al dichtbij. Ook ik heb de afgelopen periode me zo willen focussen op de levenslach die voortspruit vanuit het hart, en voel deze glimlach als slechts half wezenlijk aanwezig, maar heb me daar mee verzoend. Geduld en vertrouwen, daar kan je niet aan passeren. We hebben ze nodig, mogen ze de hand schudden en de bijzondere substantie van deze rustgevende energie eerst IN-tegreren. Misschien zijn er nog andere chakra-punten die eerst aandacht vragen om meer in een hele harmonie te komen. Indien je je focust op hart alleen ontstaat er immers misschien te veen disbalans. Ook de Kundalini, het aarden, het keelchakra, een proper opgekuiste lever, je wortels en fundamenten zijn noodzakelijk. Een mens is niet hart alleen, een mens is niet denken alleen, een mens is niet emoties alleen. Je bent alles, vol, perfect in zijn inperfectie. De februari-maand of maan is een mooie reinigingsperiode. Kijk even naar jezelf vanbinnen en vanbuiten. Vanbinnen kan je dit door je ogen te sluiten en naar boven te keren. Kijk naar de kleuren die je voor je ziet, of naar de beelden die voor je verschijnen, voel waar je lichaam je iets wil vertellen. En probeer uit. Doe dingen die je nooit gedaan hebt! Werk met materialen of elementen die je altijd al hebt gekend, maar nooit hebt doorgrond. Ze gaan je anders leren kijken of voelen. Onderzoek eventueel je voedingspatroon. Hoe meer jouw bewustwording groeit, des te meer zal je zien dat deze allemaal onlosmakleijk met elkaar verbonden zijn. En zing! Neem heel je innerlijke huishouding mee op weg naar je hartewens! Eens de bal aan het rollen, kan je geen stap meer terug. Natuurlijk val je af en toe eens terug op je oude gewoontepatronen om je er nog maar eens in die volgende gelaagdheden attent op te maken dat je ze kan ombuigen voor iets veel mooier. Ja voor het gehele leven, ja! Daarbij ook het hart. Het hart zal stilaan meer en meer beginnen spreken, beslissen, voelen en de juiste signalen sturen naar je denken, je gelaat, je kruin, je huid, je lach.
Bij deze, ik deel je wens en wens het je van harte toe dat je hart je hele wezen kan verwarmen, dat je hart je huid meer transparantie geven zal, dat we allen deze stralende warmte, dichtheid en haar kleuren kunnen gewaar worden.
Het is je van harte gegund!
Liefs,
Els
Naam: Gerda Maria
Datum: 11 februari, 19u13
Reactie: Lieve Ingrid,

En stel nu eens dat we altijd al één waren en dat we ons daar via diverse noodzakelijke ervaringen automatisch terug bewust van worden?

En stel nu dat het volstaat om van élk moment en élke ervaring intens en oprecht te genieten als een gelukzalig bewonderend én als een oeverloos vertrouwend kind om ook die herinnering aan jouw kinderdroom alsook de herinnering aan jouw doel van deze Aardreis te herinneren?

Persoonlijk vond ik het de moeite waard om dat op een dag eens consequent uit te testen en bij mij klopt dat plaatje.
Ik hoef naast onbezorgd genieten en oprecht bewonderen van 'wat is zoals het is' geen bijzondere dingen te doen om automatisch daadwerkelijk te vertoeven in de situatie waarin ik als kind reeds wilde vertoeven.

Het vraagt wel degelijk consequente inspanningen om opnieuw onbezorgd en vol van Vertrouwen te genieten van élk facet van de schepping omdat wij dat nu eenmaal verleerd zijn.
Maar...
deze consequente en onvermijdelijk bevrijdende inspanningen hebben zo'n immens bevrijdende, ver reikende en verrijkende impact over heel de levenslijn dat ik ze echt iedereen durf aan te raden.

Mij heeft het niet enkel fysieke weldaad maar ook mentale en financiële rijkdom alsook emotionele balans gebracht.

Moge ook Jij op een voor jouw relax aanvoelende manier jouw eigen weg vinden in dit wonderlijke experimenteel interactief spel dat wij “Het Leven” noemen.
Er zijn enkel winnaars in dit never ending experiment met één enkele basisregel waarmee alles staat of valt als het op gewenste ervaringen aankomt.

Draag vanuit elke vezel van jouw volledige 'Zijn' op Vreugdevolle wijze herkenbare signalen van Liefde uit en je zal gebriefd, gesteund, geleid en beschermd worden op een wijze die eenieders stoutste verwachtingen overstijgt.

Leer ook Geduldig Aanvaarden dat eender welke ervaring (hoe frustrerend , beangstigend, belemmerend of ongewenst ook) een Constructieve reden van bestaan heeft en dat alles op eender welk moment perfect verloopt zoals het oorspronkelijk bedoeld is.
We worden ons hiervan automatisch bewust zonder dat we daar iets speciaals moeten voor doen.
Deze waarheid wordt wel sneller duidelijk als we eender welke vertolking van anderen of eender welke ervaring binnen onszelf in Volle Vertrouwen Glimlachend observeren.
Het soort hormonen die we dan activeren beschikken over het vermogen om ons snel en efficiënt te briefen via verbale en non-verbale interacties.

Moge ook jij weldra onze immer bestaande eenheid weer ervaren op een wijze die je met jouw rationele bevattingsvermogen nooit zelf had kunnen bedenken ;-) ;-)
Het is ook jou vanuit het allerdiepste van mijn hart en ziel gegund!

Liefs, Succes en Mega Big Smile van me

Gerda Maria
www.oriconet.com
Naam: Carla de With
Datum: 24 april, 07u14
Reactie: Ha Ingrid,
Ook zelf heb ik me geregeld afgevraagd waarom ben ik hier, wat is mijn missie en waar kom ik nu mijn bed voor uit. Wie ben ik nou echt en waar wil ik naar toe. Wat is een zelf, wat is waar. Zo veel overtuigingen zijn er over bijvoorbeeld voeding. De een zegt dit moet je eten de ander zegt over hetzelfde producy dat het heel slecht is. Wat geloof ik en zo is het met veel meer dingen. Maar ik moet je zeggen dat dat voor mij lang geleden is, dat ik het voor het eerst ging onderzoeken. 14 jaar geleden ben ik met Avatar begonnen. De zoektocht naar mezelf kreeg echt inhoud. Wat ervaar ik en wat zou ik willen ervaren. Ik kreeg er steeds meer grip op. Mijn doel is een verlichte planetere beschaving, wel hoog gegrepen maar ach als je toch een doel zet. En ik doe het noiet alleen veel mensen zijn er mee bezig en binnen Avatar zijn er duizende mensen elke dag constant mee aan het werk. Een voor een maken we de mensen eerlijker, meer bewust van zichzelf en vrijer van zorgen en lijden. Mensen gaan zo ie zo met een stroom mee. Welbewuste mensen hebben grip op de stroom en vinden hun doelen vaak in dienstbaarheid aan anderen. Dit youtube filmpje laat zien waar we mee bezig zijn.
www.youtube.com/watch?v=R30fDRHSFLA
Veel liefs en een mooie spirituele tocht gewenst. Carla de With Avatarmaster
Naam: marcel vyt
Datum: 3 april, 13u10
Reactie: Een goede methode om één te worden, éénheid te ervaren bestaat er in dagelijks te mediteren op een tekst uit de Tao Te tjing , het meesterwerk van Lao Tse. Dagelijkse tekst uit het 81 tellende hoofdstukken van het boekje , te duiden via synchroniciteit (toeval) ; verder is er ook veel steun via het werk van Omraam Mikhael Aivanhov, wiens geest na 1986, het jaar waarin de meester is overgegaan , nog altijd aktief in deze wereld via 'de dagteksten'. (Googlen op 'prosveta'.
Groeten en succes gewesnt.
Marcel
Naam: marcel vyt
Datum: 3 april, 13u09
Reactie: Een goede methode om één te worden, éénheid te ervaren bestaat er in dagelijks te mediteren op een tekst uit de Tao Te tjing , het meesterwerk van Lao Tse. Dagelijkse tekst uit het 81 tellende hoofdstukken van het boekje , te duiden via synchroniciteit (toeval) ; verder is er ook veel steun via het werk van Omraam Mikhael Aivanhov, wiens geest na 1986, het jaar waarin de meester is overgegaan , nog altijd aktief in deze wereld via 'de dagteksten'. (Googlen op 'prosveta'.
Groeten en succes gewesnt.
Marcel
Naam: Astrid
Datum: 27 februari, 22u16
Reactie: Lieve Ingrid,

Een geweldige mooie en inspirerende film en initiatief om te vinden wat jij zoekt is denk ik http://members.choicepointmovement.com/Movie . Kijk maar eens. Je wordt echt door geraakt dat weet ik zeker. Om de film te kunnen zien hoef je jezelf alleen maar in te schrijven. Liefs Astrid

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: