Terug naar het overzicht

Naam: ADA
Plaats: NIJKERK GLD
Leeftijd: 57
Mijn wens

OM SAMEN MET MIJN DOCHTER EEN BED & BREAKFAST TE BEGINNEN, ZIJ KOKEN EN IK DECOREREN/HELPEN
Commentaar

DEZE WENS KOESTEREN WIJ AL JAREN
Naam: carla
Datum: 22 juli, 06u56
Reactie: Hoi Ada, wat weerhoud je ervan om het te doen. Wat moet er gebeuren om het wel voor elkaar te krijgen.?
Naam: Ada Huis in 't Veld
Datum: 24 juli, 22u41
Reactie: Huizen verkopen, zowel van ons als van mijn dochter. Crisistijd. Wie zit er nu te wachten op een nieuw te creeeren bed & breakfast. En we weten nog niet waar we het willen doen. Belgie, Frankrijk, Italie, Nederland?? En wat nu ook erg belangrijk is, mijn dochter heeft pas een baby van 8 weken. En om het wel te laten gebeuren is geld geen onbelangerlijke rol. dus er zijn nog wat bergen om te beklimmen. Dank voor je reactie en het meedenken.
Naam: sunset
Datum: 7 september, 21u31
Reactie: Hallo Ada,
Mooi idee, hebben jullie al een plan gemaakt? Hoe het eruit moet zien en alles wat er verder bij komt kijken. Als je er op die manier mee bezig bent, krijgt het plan wel al een beetje vaste vorm. Een vriendin van mij,met haar man,heeft ook een wens om in frankrijk een huisje te kopen om dan te verhuren bv. Ze hebben de vakantie in frankrijk ook benut om eens rond te neuzen, kijken wat er te koop is. Geld was ook best een probleem, maar toen vonden ze een prachtig huisje, waarvan de eigenaar er best snel vanaf wilde(om zelf via een erfenis groter te gaan wonen, dus niet omdat er wat mis mee was)Dus de vraagprijs viel enorm mee. Het was uiteindelijk nog de vraag of ze het in nederland voor elkaar zouden krijgen, maar het is gelukt.
Wat ik wil zeggen is dat als je er echt mee bezig gaat zijn,via plannen, advies vragen over verkoop enz.,je ogen open houdt tijdens vakantie of waar dan ook, het ook echt dichterbij gaat komen en het universum je daarbij ook gaat helpen.
Van het één komt het ander!
Heel veel succes met het waarmaken van jullie droom!
Naam: Huub Fest
Datum: 29 september, 11u55
Reactie: Hallo Ada,
Ik zeg maar zo Ada, maak jouw/jullie dromen waar. Maak een plan en kijk wat je werkelijk wilt. Schrijf het voor jezelf op en vraag er elke dag om. En als jullie er sámen uit zijn en plannen hebben vastgelegd dan weet ik zéker dat het jullie gaat lukken. Ik wens jullie ontzettend veel succes toe.
Ik had ook de wens om boeken te schrijven die mij en anderen zouden helpen en ook mijn droomwens is uitgekomen en zijn drie boekjes van me uitgegeven. Ben nu bezig met een nieuw boek dat zéker ook uit gaat komen.

Wees bewust Ada dat jullie álles voor elkaar krijgen. Alles heeft zo haar tijd nodig. Maar als de plannen er liggen, gaat het gebeuren.
succes en sterkte
Huub Fest
Naam: Ada Huis in 't Veld
Datum: 30 september, 13u21
Reactie: Nou dit vind ik nog eens leuk. Inderdaad na onze vakantie in Frankrijk hebben wij een gesprek gehad met onze dochter. In dit gesprek gaf zij weer uiting aan haar gevoelens om dat bed breakfast te beginnen. Laatst is zij bij vrienden langs geweest in Lochem die weliswaar een oud huis gekocht hadden met nog een huisje ernaast EN een grote tuin. Die wilde in de toekomst ook iets dergelijks beginnen. Toen mijn dochter daar rondkeek kreeg haar man een heel andere vrouw te zien. Ze bloeide helemaal open. Maar wat ik al eerder schreef er zijn nog bergen te beklimmen. Maar waar een wil is een weg. En die zal er zeker komen. Dank voor jullie leuke reacties. En Huub helemaal TOP van die boekjes. Wat voor boekjes zijn het.
Beiden succes
groet
Ada
Naam: Ada Huis in 't Veld
Datum: 21 maart, 22u55
Reactie: hallo marco, dank voor je enthousiaste reactie. wie weet gaan we nog eens van je aanbod gebruik maken. lief dat je met ons meedenkt. gr. ada
Naam: marco
Datum: 16 maart, 16u59
Reactie: hallo, ik ben marco decorateur van beroep geschoold in avignon, italie en marokko. ik ben gespecialiseerd in oude mediteraanse technieken op basis van kalk en zou jullie wel willen helpen met gratis advies en eventueel ook gratis helpen dekoreren. ik vertrek eind mei te voet naar compostella om te herbronnen en ga me daarna vestigen in het zuiden. een bed en braekfest is wel goed maar je kan er ook nevenaktiviteiten bij doen zoals bio groenten kweken en verwerken in de keuken voor maaltijden voor de gasten meditatie weekends geven en wat denk je van een huisje in een dorp die leegstaat zo zijn er veel om op te knappen voor een betaalbaar prijsje dit interreseerd me trouwens ook om in groep iets te ondernemen. groetjes marco
Naam: Rupa
Datum: 18 september, 06u01
Reactie: Hey, misschien is het vremed als ik ook vraag om hem te lezen, want in feite ken ik je niet echt maar ik ben wel nieuwsgierig, omdat psychologie mij heel erg boeit

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: