Terug naar het overzicht

Naam: monique
Leeftijd: 42
Mijn wens

Mijn wens is om de neergaande spiraal van de afgelopen jaren te doorbreken en dat ik in en "welvarend"land als Nederland niet op straat kom te staan met mijn twee kinderen en hond, levend van 700 euro per maand. een goed stel hersens een goede uitstraling en 300 sollicitaties hebben dat nog niet kunnen doorbreken. waarom? Ik vraag het me niet meer af. Een stukje levenspad wat ik heb te doorlopen? waarschijnlijk wel. geestelijk vrijheid wordt zwaar als je in de armoede grens schiet. Mijn wens...een nieuwe start vanaf nu..voor mij en mijn kinderen
Naam: Wim
Datum: 25 juli, 20u50
Reactie: Hoi Monique,
Mail mij eens jouw CV. Misschien kan ik wat voor je doen maar wees niet teleurgesteld als dat niet zo blijkt te zijn. Ik doe mijn best.
Hartelijke groet,
Wim
Naam: Ruth
Datum: 28 juli, 19u34
Reactie: Beste Monique
Ik leef enorm met je mee hoor: het moet heel erg moeilijk zijn om je kinderen en hond niet te kunnen geven wat je hen wil geven. Zeker volhouden met solliciteren hoor: bij mijzelf is het ook maar na heel wat sollicitaties gelukt. Wat zou je graag doen? Ik wens jou, jouw kinderen en je hond een betere toekomst en een werkgever die je talenten ziet!
Naam: Monique
Datum: 27 juli, 17u47
Reactie: Hoi wim,

Bedankt voor je reactie,
wat is je e-mail adres zodat ik het naar je toe
kan mailen?

Hartelijke groet,
Monique
Naam: roza
Datum: 3 augustus, 15u44
Reactie: Beste Monique,
Ik herken je angst. Ik zit zelf midden in een scheiding (gaat wel in goede harmonie) en ben al een tijdje werkeloos. Ben bang voor wat er komen gaat maar ik neem me zelf iedere keer voor dat ik moet vertrouwen en doorzetten.
Ik wens je het allerbeste en snel alle mogelijkheden voor een fantastische toekomst!
Naam: marokreymborg
Datum: 4 oktober, 18u04
Reactie: Lieve Monique,
heel herkenbaar jouw verhaal, toch mooi dat het in goede harmonie gaat. Vertrouw echt op jezelf, laat je angst voor de toekomst en wat er komen gaat los, en de mooie dingen komen naar je toe, echt waar. Binnen een mum van tijd had ik een ingericht huis, een baantje voor halve dagen, een kleine alimentatie voor de kinderen en alle toeslagen, die ik maar krijgen kon, voor mijn levensonderhoud.
Het is misschien krap, doch vrijheid is zooooo belangrijk, en wat zul jij gaan genieten straks...
Heel veel succes toegewenst en keep the spirit up,
liefs,
Maro

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: