Terug naar het overzicht

Naam: anneke
Mijn wens

mijn wens is dat ik van mijn relatieverslaving af kom en dat ik op een normale, gezonde manier een nieuwe relatie aan kan gaan.
Dankzij mijn relatie verslaving blijf ik hangen in een relatie waarin ik niet gelukkig ben met een aan alcohol verslaafde man
Naam: Carla
Datum: 31 juli, 09u19
Reactie: Hoi Anneke,
Ik kan begrijpen dat de stap moeilijk is. Je zou alles op een rijtje kunnen zetten.
Wat maakt het moeilijk , je relatie of de keuze om weg te gaan.
Wat houd jou in dez relatie, en wat zou het verbreken je opleveren. Wat is jou angst, kijk er eens naar alsof het niet jou angst is, maar die van een ander. Probeer de situatie te bekijken als een lieve toeschouwer. Maak dak pas een beslissing als je er helemaal klaar voor bent, zou ik zeggen. Maar natuurlijk is het jou ding en jij beslist erover. Vandaar veel sterktetoegewenst. Heel veel liefs en wijsheid. Carla
Naam: Jany
Datum: 31 juli, 10u09
Reactie: Beste Anneke
Verslaving is het ergste je kan krijgen als je ongelukkig met je man bent. Ik heb door veel omstandigheden psoriasis gekregen,hier valt mee te leven. Ik gegrijp je volkomen,in de jaren mijn schrijven begon reageer mijn ,niet aardig op mijn hobby,.,ik zoveel mensen,een hart onder de riem kan steken.
Vanwege mij Geloofsgroei kan ik meer aan, en mijn zenuwen grotedeels heb overwonnen.

Ik groet je [ met Geloof ,Hoop en Iiefde ]

Veel sterkte Jany de Bruijn Verduijn

De vissen van mijn broer ,uit Malawi heten Verduijni mijn meisjes naam hier ben ik heel trots op.
Naam: anneke
Datum: 31 juli, 20u26
Reactie: Hartelijk dank voor jullie reacties, het doet me goed dat zoveel mensen mij steunen.
Ik werk er heel hard aan om mijn vrees te overwinnen, en voor mezelf te durven kiezen, mede door jullie steun word ik hierin gesterkt.
Naam: hilde
Datum: 29 juli, 19u05
Reactie: sterkte
Naam: Desiree
Datum: 26 juli, 08u07
Reactie: Beste Anneke
Als eerste is het van groot belang om van jezelf te houden pas dan kun je van de juiste man voor jou houden. Als je maar blijft hangen in een foute relatie waarin je alleen maar ongelukkig bent laat je eigenlijk zien dat je jezelf niet veel waard vindt. Kom tot inzicht dat je veel meer verdient en dat alleen t beste voor jou goed genoeg is. Dus.....neem die stap en kies voor jezelf, hou van jezelf, wees niet bang om alleen te zijn, alleen zijn is nog altijd beter dan ongelukkig zijn met de verkeerde man. Als je van jezelf leert houden komt de juiste man vanzelf.
Sterkte!
Naam: Erzsebet
Datum: 2 augustus, 22u01
Reactie: Lieve Anneke graag wil ik je een riem onder je hart steken,wees trots op jezelf ,hou van jezelf en hou altijd voor ogen dat je alles aan kan in dit leven als je er zelf achterstaat,ik heb zelf de ervaring gehad om een hele slepende relatie te beeindigen na heel veel strijd en ook wel liefde heb ik toch de kracht gevonden om deze relatie te beeindigen ,ik wens jou heel veel sterkte en liefde toe met wat je ook voor jezelf beslist ,gr Erzsebet.
Naam: Denise
Datum: 19 augustus, 20u44
Reactie: Heb je specifiek gewenst dat het goed zou komen tussen jou en je ex?
Want je mocht toch eigenlijk niet over andere personen wensen of..?
Daar zit ik nu ook een beetje mee namelijk ;-)
Naam: Anja
Datum: 23 oktober, 18u06
Reactie: Hallo Anneke, ik herken een heleboel in je verhaal, want ook ik ben een relatieverslaafde vrouw. Het boek Als hij maar gelukkig is. Van Robin Norwood is erg goed (er zijn ook zelfhulpgroepen door het hele land) en het boek Leef je eigen leven van Melody Beattie. Mij hebben ze zeker geholpen, maar een verslaving is een verslaving en je zult er je hele leven aan moeten werken. Succes ermee!
Naam: Kathleen
Datum: 6 januari, 23u02
Reactie: Dag Anneke,

Stap 1 om van je relatieverslaving af te geraken, is de moeilijkste, namelijk om je huidige relatie waarin jij toegeeft aan jezelf dat je ongelukkig bent, los te laten. Kies voor jezelf. Je kan je partner echt niet helpen, je kan wel jezelf helpen.
Van jezelf leren houden klinkt heel aannemelijk en juist, maar hoe moet je dat in Godsnaam omzetten in de praktijk...
Wel, als je je relatie verbreekt zal je in het begin misschien heel erg verdrietig zijn om wat je mist, maar onthoudt dat je vooral het beeld is dat je van de relatie vormde, wat je mist. Niet je partner.
Na een tijdje zal je je beter voelen en op de duur zelfs heel ok met jezelf. Ik had ook nooit gedacht dat ik dit zou kunnen, het alleen zijn beangstigde mij werkelijk, maar het lukt wonderwel en het voelt zelfs ongelooflijk goed. Leer er iets uit, pas dan kan je aan een gezonde relatie denken en zal je gezonde mensen aantrekken. Want inderdaad, verslaving is een verslaving en je moet toch wat inzicht krijgen waar het vandaan komt. Ik heb ook het boek van Robin Norwood gelezen en het opent de ogen zeker en vast.

Succes...

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: