Terug naar het overzicht

Naam: michelle
Plaats: maastricht
Leeftijd: 48
Mijn wens

Mijn wens is niet meer langer vast te zitten in mijn eigen gevangenis,van faalangst,geen vertrouwen hebben in me zelf,en dat om te zetten in vertrouwen in mezelf en doen waarvoor ik hier op aarde ben.
Naam: carla
Datum: 31 juli, 09u08
Reactie: Hoi Michelle,
Mooi besluit. Angst is een negatieve emotie die niet veel goeds naar zich toetrek. Super dus om te kijken waar komt hij vandaan, en is de angst nou echt gegrond, en hoe maak ik gebruik van hem om hem om te zetten in een positieve kracht. Succes Carla
Naam: Brigitte
Datum: 1 augustus, 15u41
Reactie: hey Michelle,
Dat is een mooie wens, dat een begin is naar een zoektocht van je kwaliteiten, die misschien verloren gegaan zijn. Toch ben ik er zeker van dat jij die ook zeker hebt en die tot uiting kunt laten komen en er nadien van kunt genieten. Faalangst is iets dat ik ook wel ken.Als het me komt opduiken, denk ik altijd ik ben hier op aarde als mens juist als iedereen hier.Ik ben hier om mjin levensdoel te volbrengen. Zelfs met wat angst. Dat maakt het nadien eens zo heerlijk om iets te doen dat me beangstigd. En me nadien wel een voldoening geeft om mezelf toch de vrijheid te geven om het te wagen.Soms wel met een kloppend hart, dan voel ik dat ik een hart heb. De motor van het leven.
Ik wens je veel moed.
hartelijke groet
Brigitte
Naam: jacintha
Datum: 4 augustus, 10u49
Reactie: lieve Michelle,
deze wens zou ook van mij kunnen zijn, precies zoals je hem formuleert! Misschien helpt het je om te weten dat er meer zijn zoals jij, f=dat je niet de enige bent. Momenteel ben ik stappen aan het zetten om uit mijn gevangenis te komen. Hoe? Door kontakten te leggen met anderen, door kenbaar te maken wat ik wil en waar ik voor sta. Zo makkelijk als het hier misschien staat, is het absoluut NIET, het kost me veel energie, zelfoverwinning, en soms faal ik in mijn pogingen, krijgt de angst de overhand. De kunst is dan om mezelf te vergeven, te glimlachen en weer op te staan en verder te gaan! Geduld, toewijding en veel liefde wens ik je toe op je pad!
Liefs,
Jacintha
Naam: sabrina
Datum: 21 augustus, 20u41
Reactie: Beste Michelle,
Misschien kan ik je helpen. Kijk maar eens op mijn website; www.centrumvoormetta.nl
Warme groet,
Sabrina

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: