Terug naar het overzicht

Naam: Annick
Plaats: Lede
Leeftijd: 34
Mijn wens

Zoals waarschijnlijk velen onder ons heb ik heel veel wensen die ik zou willen waarmaken. Ben momenteel in de goeie richting om het juiste pad te bewandelen en vooral in mezelf te geloven. Mede dankzij een collega en voor mij ook zielsverwant Micheline die me de weg naar jullie website getoont heeft. Ik heb enkele weken geleden een beslissing genomen om mijn leven nog meer te wijden aan dat wat ik juist graag wil. Ik heb ontslag genomen op mijn werk om mij volledig te kunnen ontplooien in mijn bijberoep als Givani consulente. Het pad dat ik ga bewandelen zal niet altijd even makkelijk zijn, maar ik geloof in mezelf en weet dat dit de keuze van mijn hart is. Deze keuze heb ik voor mezelf gemaakt omdat ik niet gelukkig was met mijn job, maar ook voor mijn gezin omdat ik de pedalen aan het verliezen was en mijn dierbaren rondom mij niet de liefde meer kon geven die ze verdienen. Ik heb eindelijk ingezien dat stabiliteit binnen mijn gezin en mijn innerlijke geluk de basis zijn om mijn dromen waar te maken. Mijn grootste wens is dan ook dat ik zal slagen als full time Givani consulente en dat de harmonie binnen ons gezin terug kan keren. Dat ik samen met mijn partner gelukkig en gezond mag zijn en de band met mijn zoontje terug kan versterken zodat ik zie ook hij een gelukkig leven beleeft samen met mama en papa.
Naam: mignon micheline
Datum: 18 augustus, 21u14
Reactie: dag annick bedankt voor je lieve woorden we zullen wel slagen bij givani want met katrien als leermeester zal dat wel lukken veel succes dikke zoen
Naam: annick
Datum: 18 augustus, 01u11
Reactie: Gisteren heb ik mijn wens durven delen met jullie allen en vandaag al draag ik daar de vruchten van. Een kandidaat in opleiding in mijn team binnen Givani en twee nieuwe kandidaten voor de komende week. Gewoon fantastisch!

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: