Terug naar het overzicht

dragonfly_l Naam: dragonfly_l
Plaats: Rijswijk
Leeftijd: 27
Mijn wens

Hallo allemaal!
Mijn naam is Latoya en het is al vanaf mijn zestiende mijn allergrootste wens bekend te worden als schrijfster. Ik weet, veel mensen hebben die droom en veel mensen zijn ook goed en krijgen nooit die kans die ze verdienen. Ik was heel dichtbij. Ik had meegedaan aan een schrijfwedstrijd en die heb ik gewonnen, mijn gboek zou deze zomer worden uitgegeven. Helaas is de uitgever haar boek in eigen beheer gaan uitgeven en net pas gestart als uitgeverij. Het is in die wereld zo ontzettend moeilijk naamsbekendheid te krijgen, ze zitten nu al in de financiële problemen, de kans dat mijn boek dit jaar nog uitkomt is klein, misschien komt het er wel helemaal niet van. Ik ben een zeer positief mens en ik ben een hele lange weg gekomen, ik ben ontzettend gegroeid en durf nu voor het eerst hardop te zeggen dat ik gewoon goed ben ik schrijven, dat mijn verhalen origineel en leuk zijn, dat hebben al zoveel mensen tegen mij gezegd en ik heb ook niet voor niets die wedstrijd gewonnen. Het klinkt misschien raar en zweverig, maar mijn hele wezen zegt mij dat dit is wat ik moet doen, dat schrijven mijn ding is, dat ik er bekend mee kan worden. Het boek dat uitgegeven zou worden, heet 'Allyn: Het Nest van de Harpij'. Het is via google gemakkelijk te vinden, je komt dan op mijn Hyves-blog en ook bij de uitgeverij uit. Ik hoop natuurlijk nog steeds dat die uitgeverij mijn droom kan verwezenlijken, maar dan nog vraag ik mij af of ze wel de middelen hebben mij naamsbekendheid te geven. Ik wil hierbij tevens iedereen die dezelfde wens heeft en dezelfde problemen tegenkomt een hart onder de riem steken. Zolang wij in onze droom blijven geloven, ervoor blijven vechten, kan het niet anders dan dat hij op een dag uitkomt. Ik wens iedereen ontzetten veel succes en als iemand out there tips en advies heeft, graag!
Bedankt voor het 'luisteren'.
Groetjes van Latoya
Naam: MJ
Datum: 16 juni, 09u19
Reactie: via internet kun je ook je eigen boek zelf laten drukken en uitgeven. even googlen en dan vind je de desbetreffende site zeker http://www.deuitgeverij.nl/contact.htm en http://www.totemboek.nl/index.php?s=about zijn er twee. succes
Naam: Mia
Datum: 16 juni, 13u22
Reactie: http://www.uitgeverijtab.nl/
Dit is een internetuitgeverij (TAB)bij welke jij je werk gratis kunt publiceren. Kwestie van even inschrijven en uploaden. Doe ik ook. Hoeft natuurlijk niet onder eigen naam . Succes!
Naam: Christine
Datum: 16 juni, 15u09
Reactie: Vrouw.nl zoekt redacteuren! Ken je iemand die goed kan schrijven, of kan je misschien zelf goed schrijven? Reageer!

Vacature webredacteur
Heb je een passie, kan jij goed schrijven, heb jij een duidelijke mening én is spiritualiteit een belangrijk onderdeel van jouw leven? Dan ben jij degene waar Vrouw.nl naar op zoek is!

Over ons
Online magazine Vrouw.nl wil anderen inspireren om vanuit zingeving, creativiteit en vrouwelijke kracht bezig te zijn. Wij vinden dat die vrouwelijke kracht nodig is om de wereld meer in evenwicht te brengen.Vrouw.nl gelooft in positieve verandering en wil mensen uitdagen om vernieuwend te zijn en meer vanuit het gevoel te leven, maar vooral te genieten. Wij zijn er van overtuigd dat de wereld mooier is door te denken in mogelijkheden en creatieve oplossingen. Dat kan vanuit verschillende perspectieven: kleurrijk, lief, stoer, duurzaam, grappig, authentiek en onderzoekend, zolang het maar eigen en oprecht is.

Wat vragen wij?
- Je hebt passie voor schrijven
- Je kunt je vinden in de visie van Vrouw.nl
- Je wilt voor Vrouw.nl artikelen en/of interviews schrijven over vrouwgerelateerde onderwerpen
- Je hebt ideeën voor artikelen die passen bij het imago van Vrouw.nl
- Je hebt ervaring met het schrijven van (web)teksten
- Je hebt aantoonbare affiniteit met en kennis van internet

Wat bieden wij?
De mogelijkheid om onderdeel uit te maken van een populair online magazine.
Je doet schrijfervaring op en bent onderdeel van een club met enthousiaste vrouwen. Wij zijn een creatief en energiek magazine waar wij met plezier en trots aan werken met mooie en inspirerende artikelen.

Het is belangrijk om vooraf te weten dat het om vrijwilligerswerk gaat. Reageren kan door een korte motivatie, CV en een voorbeeldcolumn/ artikel van jezelf te mailen naar marlies@vrouw.nl onder vermelding van “Sollicitatie”.
Naam: Latoya
Datum: 16 juni, 16u37
Reactie: Hallo alle lieve mensen die hebben gereageerd! Bedankt hoor! Ik weet dat er mogelijkheden bestaan zelf mijn boek uit te geven, maar het gaat mij ook om erkenning. Het is voor mij een soort laatste uitweg als de laatste paar opties die ik heb niet werken, dan stap ik naar zo'n Internetuitgeverij. Maar superbedankt voor de tips, ik zal ze in ere houden!
Naam: Sietske
Datum: 22 juni, 20u30
Reactie: Hoi Latoya,

Kijk eens op www.schrijfeengoedboek.nl
Misschien spreekt het je aan.
En je hebt volstrekt gelijk om het eerst volgens de route die je in je hoofd hebt te proberen. Zelf uitgeven kan altijd nog.
Mooi dat je in jezelf gelooft!
Daarmee ben je al goed op weg.
Naam: Latoya
Datum: 22 juni, 22u59
Reactie: Lieve Sietske,

Bedankt voor je lieve woorden en de tip, ik ga zeker eens een kijkje nemen. Ik heb besloten zelf in mijn boek te gaan investeren, wel bij die uitgeverij die ik aangaf, ik heb vertrouwen in de uitgever en als het boek er eenmaal is, wie weet! Groetjes!
Naam: James
Datum: 24 juni, 14u37
Reactie: Hay House May Publish Your Book!
Hay House May Publish Your Book!
This summer, Hay House is offering a truly unprecedented opportunity to develop the book you’ve been dreaming about with the help of world-class professionals from the publishing industry—and it all takes place aboard a spectacular cruise to Alaska. Only a few cabins left for the 2009 I Can Do It! Writer’s Conference: I Can Publish My Book!

One person will be rewarded a $10,000 publishing contract with Hay House. This could be the chance you’ve been looking for.
To find out more visit:
http://www.hhemarketing.com/conferences/2009/icdi_alaska/icdi_alaska_prog4_solo.htm
Naam: Christine
Datum: 6 december, 12u37
Reactie: Op dit moment wordt er een nieuw, innovatief uitgeefconcept ontwikkeld, dat tot de lancering begin 2010 als Revolutie in Uitgeversland door het leven gaat. Het initiatief wordt opgezet door een oud-bol.com en Arbeiderspers-medewerker en enkele grote namen uit het internet- en boekenvak. Revolutie in Uitgeversland biedt talentvolle schrijvers de kans om door te breken en hun boek te laten uitgeven door een gerenommeerde uitgeverij (geen POD). Het gaat hier om alle denkbare genres: van literaire fictie tot poëzie en van kookboek tot boeken over fitness en conditie.

Revolutie in Uitgeversland zal bij de lancering van start gaan met een honderdtal (deel)manuscripten (4.000 woorden) van goede aspirant-schrijvers. Deze eerste schrijvers krijgen de markering Uitgenodigd en hebben extra kans op aandacht van pers en mensen uit het boekenvak, waardoor de kans om te worden uitgegeven wordt vergroot. Revolutie in Uitgeversland heeft inmiddels al een hoop goede manuscripten ontvangen, maar er is nog een aantal plekken beschikbaar. Als je wilt kun jij één van die honderd schrijvers zijn die van begin af aan bij het concept betrokken is.

Vind je het leuk om betrokken te zijn bij dit nieuwe concept en wil je meer weten, meld je dan aan bij http://revoinuitgeversland.hyves.nl/. Ik zal je dan meer informatie geven over het concept. Aan je eventuele deelname zijn overigens geen kosten verbonden.

Met vriendelijke groet,

Coen Borgman
Revolutie in Uitgeversland
Herengracht 424
1017 BZ Amsterdam
Naam: Latoya
Datum: 6 december, 15u26
Reactie: Hallo allemaal!

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik mijn verhaal hierboven heb neergezet, en ik ben nu heel trots jullie te mogen melden dat mijn boek 'Yougian. Het nest van de Harpij' een paar weken geleden is verschenen. Ik ben zelf heel druk met het promoten van mijn boek bezig, juist omdat de uitgeverij zo klein is. Ik ben heel benieuwd jullie ervan vinden, ik hoor het natuurlijk heel erg graag!! Het boek is via de betere boekhandel te stellen, maar ook via bol en anders boekensites. Dizzie.nl heeft al een recensie geschreven en me maar liefst 4,5 sterren gegeven!!
Nogmaals heel erg bedankt voor jullie reacties allemaal!!

Groetjes van Latoya!!
Naam: Christine
Datum: 18 februari, 08u01
Reactie: Beste (aspirant)-schrijver,

Vanavond is het nieuwe online schrijf- en uitgeefconcept TenPages.com van start gegaan!

Iedereen kan vanaf vandaag op de website http://www.tenpages.com zijn/haar manuscript plaatsen. Aandeelhouders kunnen dan beleggen in hun favoriete manuscript. Voor het eerst bepalen de lezers zelf welke boeken worden uitgegeven. Schrijftalent wordt op TenPages.com ontdekt. En de belegger deelt mee in het succes. TenPages.com werkt samen met bekende uitgevers en een bekende boekhandel.

Vanavond is er waarschijnlijk een item over het concept te zien in het NOS Journaal op 3 omstreeks 22.40 uur. Morgen volgt een artikel in de Volkskrant.

Je kunt lid worden van onze hyves op http://tenpages.hyves.nl

Alvast bedankt voor je bezoek!
Naam: James
Datum: 18 februari, 13u13
Reactie: Are YOU The Next Top
Spiritual Author?

It's time to find out....

You might win a book deal from one of the most respected spiritual publishers in the world!

For the past three months I've been co-creating an extraordinary program with my friend Robert Evans called The Next Top Spiritual Author.

This is one of the most significant opportunities available to an author to share their message with the world. To get right to the point, here's an overview:

* The Next Top Spiritual Author is a competition to find the next amazing spiritual message to publish and share with the world
* Anyone who has a message they believe will make a great spiritual book can join this competition
* If you have already written a book, then this is ideal for you. If you haven't written a book yet but have a message, then it's still the perfect vehicle for you
* The winner of the competition will receive a book contract from a leading spiritual publisher - Hampton Roads Publishing.
* The winner will also receive a promotional package worth $50,000 to use to sell their book once it is published
* The three runner ups will have their book presented to other publishers by James Twyman, who will serve as the agent of these three books
* EVERY author who joins the competition will gain incredible insight and knowledge in the publishing, writing and marketing world - making this a win/win for everyone involved, no matter how far you advance
* Each participant will get guidance and suggestions from experts in the industry, through each round of the competition, from best selling authors, publishers, agents and marketers.

The Next Top Spiritual Author competition is now ready to receive author sign ups. The first 100 authors that register for the competition will receive access to a live conference call with the creators, Robert and myself to discuss the competition and how to get the most out of it.

If you are interested in becoming the Next Top Spiritual Author, click the link below to learn more..

www.NextTopAuthor.com <http://app.streamsend.com/c/8716681/8981/FFrEKoC/LNdx?redirect_to=http%3A%2F%2Fwww.NextTopAuthor.com>
Naam: Susan Brown
Datum: 25 april, 10u12
Reactie: Droom jij van je eigen boek? Wil jij een spannend, mooi, ontroerend, persoonlijk of inspirerend verhaal vertellen? Loop je al lang met een idee rond? Voel je dat dit het moment is om aan de slag te gaan?

Laat je dan nu inspireren door bestsellerauteurs Geert Kimpen & Christine Pannebakker die een week lang jouw persoonlijke schrijfcoach zijn in een adembenemende omgeving in Frankrijk.

http://www.geertkimpen.com/lezing-schrijfweek.html
Naam: Latoya Meuris
Datum: 25 april, 11u23
Reactie: Hallo allemaal! Ik wilde even laten weten dat ik begin dit jaar een nieuwe uitgever heb gevonden en dat dit jaar 'Yougian. Het nest van de Harpij' opnieuw wordt uitgebracht en deel 2 en 3 in 2013 volgen. Ik heb al met de nieuwe uitgever op 2 beurzen gestaan, waaronder de Elf Fantasy Fair in Haarzuilens afgelopen zaterdag. Het is een geweldige uitgever met verstand van zaken en als ik zie hoeveel succes zijn andere auteurs al hebben, kan ik niet wachten tot mijn boeken bij hem uitkomen!

Groetjes van Latoya!

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: