Terug naar het overzicht

Alexinda Naam: Alexinda
Plaats: Utrecht
Leeftijd: 43
Mijn wens

Ik wil iemand die van mij houd en waar ik ook van kan houden en die ik mag knufelen en verzorgen en vertroetelen en verwennen en dat ook mag terug ervaren.....
God , wat verlang ik daar nasr, naar iemand om van te houden en die ook van mij houdt ?? Ik heb nu alemaal vrienden om me heen die koel en afstandelijk zijn en op hun manier houden ze van me , maar ze kunnen het allemaal wel zelf in het leven en dat terwijl ik er heel graag voor hen zou willen zijn ......?? Ja dat is mijn grootste wens !!!!! Ik hoop dat ik dat nog mag mee maken ?? Heb er wel steeds minder vertrouwen in .....Groetjes Linda
Naam: Johan
Datum: 27 augustus, 20u20
Reactie: hoy linda

kan me voorstellen hoe je je voelt..
liefde, geven, ontvangen
ik heb veel gegeven
nee, er is veel genomen
Jij hebt er nog een beetje vertrouwen in..
ik nagenoeg niet meer
hecht veel meer waarde aan goede vriendschappen
maar mijn wens
ik schreeuw het maar naar de sterren in het universum

Groetjes,

Johan
Naam: Alexinda ( Linda )
Datum: 27 augustus, 23u15
Reactie: Hai Johan,

bedankt voor je reactie, ik kan je echter niet terug vinden , onder de J , dus dan maar zo even .....Bedankt voor je reactie en ik kan me voorstellen dat jij het maar bij vriendschappen houdt, die zijn ook heel belangrijk, maar die ene , daar ben ik toch nog naar op zoek ......Ook al ben ik steeds meer en meer genijgd om te zeggen , dat ik voortaan *Pass* !!!!! Maar ja, ...?? Alleen is ook maar alleen he ?? Nou tot ziens en kom nog maar een keer langs als je wilt ....?? Groetjes Linda
Naam: johan
Datum: 28 augustus, 16u25
Reactie: Heyhoy Linda,

hehe, ik sta nu ook onder de J vermeld. Ja, zo handig ben ik nu ook niet met de pc.

Groetjes, Johan
Naam: johan
Datum: 28 augustus, 20u58
Reactie: heyhoy Linda,

Misschien heb ik ook wel te snel 'gepasst', het kan allemaal zo mooi zijn...
Ik ga niet neurotisch op zoek,
ik denk toch wel als God het wil, en het er de tijd voor vind, hij de twee mensen laat samenkomen...
Tot ziens, Linda!

groetjes, Johan
Naam: Linda
Datum: 28 augustus, 22u07
Reactie: Johan, als je dit leest, ik heb je niet bij de J zien staan, daarom, hier maar weer een reacttie geven , ik heb je berichtje gelezen en ik hoop dat je ooit de ware vind , het an zo mooi zijn, echte liefde en genegenheid voelen voor elkaar !! En natuurlijk niet 24 uur , maar wel je geborgen kunnen voelen en geborgen zijn ....Nou, groetjes Linda.
Naam: johan
Datum: 29 augustus, 09u11
Reactie: Linda,

Ik hoop het voor jou ook, de ware te vinden
Nee, niet hopen, verwachten, met veel positiviteit moet dat toch zeker lukken
Heb gisteravond nog een kaars gebrand,
en het nog het universum in geroepen,
dat dat wonder jou en voor een ieder mag geschieden
Net wat jij zegt, met geborgenheid, genegenheid, vertrouwen, respect en natuurlijk ook de ruimte en vrijheid om je eigen dingen te doen

Jij was al bijna geneigd om 'ik pass' te roepen,
ik neem 'revance'!
het kan zo mooi zijn...

groetjes,

Johan
Naam: Linda
Datum: 29 augustus, 10u20
Reactie: Hallo Johan, hier Linda weer, ik heb maar 1 Johan gezien in het wensen boek, ben jij dat ?? Woon jij in Nieuwegein ?? Als jij dat bent, wil ik zeker een reactie komen geven , op je oproep ?? Ik weet alleen niet zeker of jij dat bent ?? Gaarne bericht .....Groetjes Linda.
Naam: johan
Datum: 29 augustus, 10u37
Reactie: Heyhoy inda,

Goeiemorgen Linda, ja dat ben ik, vanuit Nieuwegein. Maar vind je het leuk om te chatten, is goed hoor!

Groetjes,

Johan
Naam: Marianna
Datum: 29 augustus, 22u26
Reactie: Lieve Linda, lieve zoekers................
Dat wat je zoekt, komt op je weg als je het in jezelf gevonden hebt........... dus begin met van jezelf te houden, ga jezelf knuffelen en liefhebben, dans met jezelf, wordt je bewust van jezelf opdat je dat aantrekt waar je van houd !
Naam: johan
Datum: 30 augustus, 23u01
Reactie: Heyhoy Linda,

ben idd. in Utrecht geweest, bij Stairway to Heaven, heb er een klein uurtje gezeten, daarna die prachtige binnenstad ingeweest, bij de Wijze Kater het boekje Stap voor Stap gekocht (ja van wie?).
ben door prachtige muziek in de binnenstad, twee Russische accordeonisten en later een luitspeler, zo ontroerd geraakt, dat ik de tekst van het net gekochte boekje van Geert Kimpen letterlijk heb opgevat, lopen, lopen, lopen...
Lopen Loutert
Het werkt zo goed om bij mezelf te komen
Ik wens je zó veel goeds
Heb jouw reactie gelezen
Leuk om je weer te ontmoeten op de chat

groetjes,

Johan
Naam: ylane
Datum: 31 augustus, 13u41
Reactie: Hoi lieve Alexinda,kan het ook zijn dat je ook misschien koel en afstandelijk naar jezelf bent?of ook naar anderen?Hoe jij voelt en denkt over jezelf pakken anderen makkelijk op en reageren daar naar.(heb ik ook vaak in het leven aan der lijve ondervonden.(het blijft ook werken aan jezelf om de oude overtuigingen om te zetten in nieuwe overtuigingen.)Je zou dus kunnen zeggen dat je dus dit aangereikt krijgt(van het universum) ,in je gevoel en je er dus mee aan de slag kan ,eraan gaan werken,niemand zegt dat het makkelijk zal zijn,maar de aanhouder wint!groetjes en liefs,Ylane.En dat al je goede wensen uit mogen komen.
Naam: Eva
Datum: 31 augustus, 17u05
Reactie: Hallo Linda (en Johan),
Jullie hebben beiden dezelfde wens uit gesproken...jullie reageren sterk en veelvuldig op elkaar...Toeval? of antwoord? Misschien een onderzoek waard! Succes!
Naam: johan
Datum: 31 augustus, 20u54
Reactie: Heyhoy. Linda,

Waar was je, Linda?

Groetjes, en tot chats,

Johan
Naam: ylane
Datum: 31 augustus, 23u17
Reactie: Hoi Linda,Ylane hier..nog bedankt voor je lieve reactie alleen dat over toeval wat je in de chat schreef aan johan en ook later aan mij was dat niet voor Eva bedoeld?Zij had het over toeval of geen toeval.Maar ja ,hoe het ook zij het valt je toe!(misschien is dit ook geen toeval,want ik las op de chat over reintegratie en vrijwilligers werk...enzo en ook van johan en ja maar ook ik zit in een soort gelijk schuitje ,wellicht iets anders maar toch.Hebben we het misschien wel eens over op de prive chat als je dat wil.Ik had het over patronen en overtuigingen.Maar zeker met alle liefde geschreven hoor.En bedankt voor je lieve reactie.groetjes en liefs,Ylane
Naam: Gerard
Datum: 1 september, 09u11
Reactie: Lieve Alexinda, Jij bent hier op de aarde gekomen om de mooiste liefde te zoeken. Als je wens was uitgekomen zou je er niet zo naar zoeken. Nu maak je hele mooie liefde, je ziet het in je hoofd. Je zoekt eigenlijk universele liefde. Als je gewoon iemand had gehad in je leven had je er niet zo naar gezocht en was je niet zo ver gekomen in je ontwikkeling. Je hebt een grootte stap gemaakt. Hou van iedereen. Liefs Gerard.
Naam: Johan
Datum: 1 september, 11u23
Reactie: Goeiemorgen Linda,

Haha die chat, dat telefoontje, duurde maar 2 minuutjes, maar vond het niet erg, hoor, we treffen elkaar wel weer. Ik zit nu met een cappucchino en een croissant en de kabbalist in de trein onderweg naar Alkmaar, ook weer een wereldreis, voor die sollicitatie. Wandelweertje, het stuk van het station Alkmaar naar dat bedrijf, 12 km heen en terug, heerlijk. Zo maak ik van een stresserig sollicitatie uitje een prachtige dag...
Alhoewel helemaal stressloos is ie niet, nijn moeder krijgt vandaag nog dat onderzoek in het ziekenhuis. Dat houd me best wel erg bezig.
Linda, ik wens jou ook een fijne dag toe, en tot hoors!

Groetjes, Johan
Naam: Johan
Datum: 1 september, 11u38
Reactie: Oi.... uiteraard wens ik je ook een fijne zoektocht naar de werken van Geert Kimpen, ik kan reacties van deze site wel lezen op mijn mobiele telefoon, alleen de chat werkt hier niet op.

greetz, Johan
Naam: Linda
Datum: 3 september, 07u21
Reactie: Hallo Gerard,

Ik kan je helaas niet vinden onder de G , dan je maar even zo een reactie geven.......Ik wilde je toch een reactie geven , hopelijk kijk je hier nog wel weer eens ?? Ik heb het nog niet gevonden , zeker niet, anders was ik niet meer aan het zoeken he ?? En het feit dat ik een grote ontwikeling heb gemaakt, zo zou ik het niet willen noemen , ik heb eigenlijk geleerd dat het pijn doet om anderen lief te hebben en ik ben al zo gesloten , ik ben nu nog meer gesloten, is dat een wijze les ?? Nee he ?? Nee, ik wil me juist meer open kunnen stellen voor de liefde, maar ik ben er bang voor.....?! Zeker omdat ik de val kan lopen van mensen die misbruik van me gaan maken enz.......Maar goed, ik ben aan het worstele met mijn wens, zonder mensen wil ik toch ook niet leven hoor !!!! Ik kijk wel wat er nog op mijn pad komt ??

Groetjes Linda
Naam: Johan
Datum: 1 september, 22u22
Reactie: heyhoy Linda,

De boeken nog gevonden in de bieb?
Alkmaar, een hele mooie stad, mooie natuuromgeving, alleen de sollicitatie, ja, ik verwachtte het al, is te zwaar voor mij. Wel een leerzaam moment daar geweest, na 10 minuten waren we er al achter dat de vacature te hoog voor mij gegrepen was, meer omdat de vacature een andere naam had moeten hebben, dan had ik er niet eens op gesolliciteerd. Wel daarna meer als een uur doorgefilosofeerd over die manier van kwaliteitsborging. daarna gereisd naar Amsterdam, daar rondgedoold, en wat gegeten, maar is veel leuker met twee dan alleen. ben er dus ook niet lang gebleven.

Amsterdam is wel leuk, maar net als Utrecht: uit de drukke winkelstraten wegblijven, maar meer het oude gedeelte is zeker de moeite waard!

Lieve groet, en tot hoors,

Johan
Naam: johan
Datum: 2 september, 13u38
Reactie: Heyhoy Linda,

Ik heb je een persoonlijke brief verzonden.

Wat mijn moeder aangaat, daar is op haar long een kwaadaardig gezwel waargenomen, daar is gisteren een onderzoek op gedaan waar ze volgende week dinsdag de uitslag van krijgt, hoe en wat verder qua behandeling. Er zijn geen uitzaaiingen waargenomen.
Dit bericht is erg kort, moet me zo nog douchen (ja laat, hé), en vanavond wil ik effe eruit, denk ff een uurtje een cappuccino nemen, wil de lekkerste cappuchino wel 's effe proeven (haha).

Linda, accentuate the positive, en heb al gezien, jouw wereld is geen hel, no way!

Hoop snel weer iets van je te horen.

Lieve groetjes,

Johan (john)
Naam: Boomdokter Ruerd
Datum: 2 september, 13u00
Reactie: Lieve Alexinda,

Wat je schrijft is heel herkenbaar, ik kan me goed voorstellen dat je deze wereld een 2e hel noemt. Ik denk dat veel mensen zich zo gedragen dat ze er een nog grotere hel van maken. Toch is het een kwestie van keuze.
Waar kies JIJ voor?
Wil je echt dat deze wereld een 2e hel wordt omdat het even tegenzit? Wil je echt nog meer ellende als die we nou al collectief ervaren?
Dit zijn de geboorteweeen van een nieuw tijdperk dat zijn weerga niet kent.
Die hel waar jij het over hebt heeft geen toekomst nu niet nooit niet.
Want dat wordt gegarandeerd het einde van deze wereld.
Waar kies je zelf voor als je bij jezelf te rade gaat een tweede hel met nog meer ellende waar je iedeereen in meesleurt in je wanhoop en frustratie? Zoals ik het al zei het is ook voor mij heel herkenbaar maar ik kies toch wat anders als daarin mee te gaan. En zo zijn er steeds meer mensen.

Mogen engelen je koesteren

Boomfluisteraar Ruerd
Naam: ton knijnenburg
Datum: 8 september, 01u02
Reactie: alles begint bij jezelf, je wilt dat iemand van je houd , kies er voor houd van jezelf en dan gaan anderen ook van je houden.
probeer het maar eens. bij mij werkt het ,voor jouw ook denk ik. veel succes en liefde toegewenst,
Ton

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: