Terug naar het overzicht

Naam: Marijke
Plaats: 's-Gravenzande
Leeftijd: 55 jaar
Mijn wens

Ik wens jou een wereld
zo ruim als de hemel
die een grensloze baan is
voor als jouw gedachten

Ik wens jou een leven
zo vruchtbaar als de aarde
die rust biedt en ruimte
voor groei en ontplooiing

Ik wens jou een leven
zo helder als water
dat altijd zichzelf blijft
waarheen het ook stroomt

Ik wens jou een leven
zo warm als de zon
die zonder voorkeur schijnt
om elk hart te verwarmen

Ik wens jou een leven
in vrijheid verbonden
trouw aan de ander
en trouw aan jezelf.
Commentaar

Copyright Marijke van Geest
Mijn wens is een poëziebundel uit te geven
Naam: vechter
Datum: 27 augustus, 12u04
Reactie: Wat een prachtige tekst, die laat ik inlijsten voor mijn dochter.Alles wat ik voor haar wens is in deze tekst samengevat.
Naam: Diny van den Bout
Datum: 28 augustus, 11u56
Reactie: Lieve Marijke, ik steun je in al je kracht en grootsheid en zal je poëziebundel gelijk kopen. Heb je gedicht op Spiritualiteit voor Kinderen gezet. Een nieuw initiatief om kinderen te laten ontdekken wie ze werkelijk zijn en zo een vrolijker en vriendelijker wereld te creëren.

Hartelijke groet,
Diny
Naam: Marijke
Datum: 29 augustus, 09u46
Reactie: Lieve mensen, dank voor de lovende woorden. Het stimuleert mij om nog meer poëzie te schrijven
Naam: Robert Jan
Datum: 6 september, 19u11
Reactie: Beste Marijke,

Bij toeval kwam ik terecht op deze site, en las met veel genoegen je prachtige gedicht.
Ik vermoed dat er bij jouw nog veel meer in de koker zit, dan dit ontroerende gedicht. Ik ben dan ook de eerste die jouw bundel gaat aanschaffen. Ik ga de komende week weer op reis met een groep mensen, en zal jouw prachtige gedicht voordragen.
Ik wens je veel succes met je passie.

Robert Jan
Naam: marokreymborg
Datum: 4 oktober, 10u48
Reactie: Lieve Marijke,
je kunt jouw mooie gedichten publiceren in de krant die naast de site www.zelfzijn.nl wordt uitgegeven. Ook kun je op mijnzelfzijn, een onderdeel van deze site, jouw eigen pagina aanleggen en in de gedichtengroep zijn jouw gedichten van harte welkom.
Lieve groet,
Maro
Naam: Christine
Datum: 6 december, 13u02
Reactie: Op dit moment wordt er een nieuw, innovatief uitgeefconcept ontwikkeld, dat tot de lancering begin 2010 als Revolutie in Uitgeversland door het leven gaat. Het initiatief wordt opgezet door een oud-bol.com en Arbeiderspers-medewerker en enkele grote namen uit het internet- en boekenvak. Revolutie in Uitgeversland biedt talentvolle schrijvers de kans om door te breken en hun boek te laten uitgeven door een gerenommeerde uitgeverij (geen POD). Het gaat hier om alle denkbare genres: van literaire fictie tot poëzie en van kookboek tot boeken over fitness en conditie.

Revolutie in Uitgeversland zal bij de lancering van start gaan met een honderdtal (deel)manuscripten (4.000 woorden) van goede aspirant-schrijvers. Deze eerste schrijvers krijgen de markering Uitgenodigd en hebben extra kans op aandacht van pers en mensen uit het boekenvak, waardoor de kans om te worden uitgegeven wordt vergroot. Revolutie in Uitgeversland heeft inmiddels al een hoop goede manuscripten ontvangen, maar er is nog een aantal plekken beschikbaar. Als je wilt kun jij één van die honderd schrijvers zijn die van begin af aan bij het concept betrokken is.

Vind je het leuk om betrokken te zijn bij dit nieuwe concept en wil je meer weten, meld je dan aan bij http://revoinuitgeversland.hyves.nl/. Ik zal je dan meer informatie geven over het concept. Aan je eventuele deelname zijn overigens geen kosten verbonden.

Met vriendelijke groet,

Coen Borgman
Revolutie in Uitgeversland
Herengracht 424
1017 BZ Amsterdam
Naam: Christine
Datum: 18 februari, 08u20
Reactie: Beste (aspirant)-schrijver,

Vanavond is het nieuwe online schrijf- en uitgeefconcept TenPages.com van start gegaan!

Iedereen kan vanaf vandaag op de website http://www.tenpages.com zijn/haar manuscript plaatsen. Aandeelhouders kunnen dan beleggen in hun favoriete manuscript. Voor het eerst bepalen de lezers zelf welke boeken worden uitgegeven. Schrijftalent wordt op TenPages.com ontdekt. En de belegger deelt mee in het succes. TenPages.com werkt samen met bekende uitgevers en een bekende boekhandel.

Vanavond is er waarschijnlijk een item over het concept te zien in het NOS Journaal op 3 omstreeks 22.40 uur. Morgen volgt een artikel in de Volkskrant.

Je kunt lid worden van onze hyves op http://tenpages.hyves.nl

Alvast bedankt voor je bezoek!

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: