Terug naar het overzicht

Naam: Ans
Plaats: Tilburg
Leeftijd: 64
Mijn wens

Mijn grootste wens is om ooit nog te weten te komen waar mijn vriend, die sedert 1964 vermist is terug te vinden. Of er ooit achter te komen wat er gebeurd is. Deze wens koester ik al héél lang. Tot nu zijn al mijn zoektochten op niks uitgelopen.
Naam: Esther
Datum: 30 augustus, 17u43
Reactie: Lieve Ans,

Ik lees altijd iedereen zijn wensen en die van jou raakt mij heel erg diep. Ik hoop oprecht dat je op een dag antwoorden krijgt op al je vragen en dat je wens uitkomt.
Naam: Ans
Datum: 1 september, 00u10
Reactie: hallo Esther,
Bedankt voor je reactie. Als we samen hopen ben ik misschien al weer wat dichterbij de oplossing. Ik blijf nog even doorzoeken, groetjes Ans.
Naam: Hélène
Datum: 1 september, 15u24
Reactie: Hallo Ans,

Ik lees net je wens en de haartjes op mijn armen gingen er van overeind staan. Het idee om op deze manier je vriend te verliezen... ik wens je heel veel sterkte met dit intense gemis! Misschien is het een idee om zijn naam en verdere gegevens hier in het Wensenboek te plaatsen, je weet maar nooit....

Warme groet en ik wens bij deze met je mee,
Hélène.
Naam: Ans
Datum: 1 september, 15u45
Reactie: Hallo Hélène, dank je voor het meedenken. Het idee is niet slecht... alleen een beetje oneigenlijk gebruik van deze wensensite. Ik denk er wel over om hem op de vermiste personen hyve te zetten. Hij ging op vakantie naar Denemarken voor 14 dagen en is daarvan nooit teruggekeerd. In die tijd was het nog niet denkbaar om samen te gaan als je niet getrouwd was. Gelukkig is er nu veel veranderd. (lees verbeterd) Ik voel me wel sterker nu ik mijn wens hier op heb gezet, en ik ben er van overtuigd dat ik er eens achterkom, hoe lang het ook duurt. Liefs Ans.
Naam: Hélène
Datum: 3 september, 13u22
Reactie: Hallo Ans,

Nu ik je verhaal met iets meer woorden lees, denk ik zeker dat het zin kan hebben om zijn naam en gegevens te plaatsen. Er zijn best veel mensen die deze wensen lezen en iedere dag melden zich ook weer nieuwe mensen met ieder hun eigen 'persoonlijke netwerk'. En... als je nog even verder met me wilt gaan denken: ik heb het net even opgezocht en 'De Kabbalist' is verkocht aan 15 landen, geen idee of Denemarken daar ook bij zit, maar stel dat... (gebruik je fantasie en stoutste dromen maar wat er zou kunnen gebeuren als er in Denemarken óók een online wensenboek komt en 'Mensen met wensen' de wensen van andere mensen gaan lezen!) Het is vind ik ook geen oneigenlijk gebruik van deze site als je zegt dat jouw grootste wens het vinden van je dierbare vriend 'Pietje Puk' is die in 1964 op vakantie is gegaan naar Denemarken en nooit is terug gekeerd... Maar goed, het is aan jou of je het wel of niet doet natuurlijk. Je idee om zijn naam op de 'vermiste personen hyve' (ik had er nog nooit van gehoord, maar ik heb net even gekeken!) te plaatsen, lijkt me een heel goede zet. Je kunt dan eventueel in dit wensenboek ook een link naar die website plaatsen, wel zo gemakkelijk!

Succes met alle actie's!
Hélène.

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: