Terug naar het overzicht

Naam: Kaluna
Mijn wens

Ik wens na jaren van zware ziekte en talloze verhuizingen i.v.m. een milieuziekte eindelijk een kleine woning met balkon in Amsterdam waar ik geen last heb van overgevoeligheden en Allergien. Zo dat lichaam,geest en ziel bij kunnen komen van een vermoeiende tijd, het lichaam een beetje rust en heling kan ervaren en ik eindelijk kan aarden op een plek waar ik de komende jaren ook echt kan blijven.
Dit wens ik omdat ik denk dat ik nieuwe kracht zal opdoen als ik kan stoppen met "in het buiten" naar oplossingen te zoeken.
Dan kan ik alle geleerde lessen, alle ervaringen, wijsheid en al mijn liefde delen met diegene die dat nodig hebben en aan mij vragen.
Mijn eigen heling, spiritueele groei en bewustwording benutten en door kunnen geven aan
anderen.....dat zou prachtig zijn.

Bedankt,

Kaluna
Naam: Marya
Datum: 15 september, 15u37
Reactie: Je kunt beter vragen om een woning met een plek die goed is voor jouw, want als die bovenwoning met balkon in Amsterdam niet goed is voor je komt er niks, dus vraag en visualiseer een goede plek dan komt het vanzelf en sluit niks uit, succes.
Naam: Christine
Datum: 26 maart, 06u55
Reactie: PER 1 APRIL:
Mooie Kamer te huur in een prachtig appartement in Amsterdam Slotervaart.

Het appartement ligt op ongeveer 2 minuten lopen van metrohalte postjesweg en op 100 meter van een bushalte (+Nachtbus).

Het appartement is zeer luxe. Het bevat een keuken van ruim 30 m2 met hier een vaatwasser. Verder is er een woonkamer van 60m2, een dakterras en een patio.

De badkamer bevat een ligbad. Het appartement wordt 1x per 2 weken schoongemaakt. De kamer zelf is ongeveer 15 m2 groot en verkeert in uitstekende staat.

De huur is 500 euro inclusief GWL
De borg bedraagt 2x de kale huur (900 euro).

Heb je interesse, of weet jij iemand die woonruimte zoekt laat het me dan zsm weten!

Groetjes Cedric
06-41416579
Naam: Susanne
Datum: 13 februari, 10u16
Reactie: Hallo, ben jij nog steeds op zoek naar woonruimte in Amsterdam? Ik woon in Amsterdam Noord ben op zoek naar woonruimte in de Achterhoek of Twente en sta ook open voor woningruil. Wie weet kunnen we elkaar helpen... Ook ik wil heel graag een woning waar ik verder kan groeien, alleen wil ik dat heel graag dicht bij de natuur doen. Veel succes en wellicht tot later bericht.
Groeten, Susanne
Naam: Kaluna
Datum: 13 februari, 17u35
Reactie: Beste Susanne,

Bedankt voor je reactie.
Ja, ik ben nog steeds op zoek naar geschikte woonruimte in Amsterdam . Maar ik geloof niet dat ik jou kan helpen.Mijn huidige woning ligt helemaal niet in de door jou gewenste richting.
Ik woon in een flat in het centrum van een klein stadje in Noord-Holland. Wel vlak bij de zee. Dat is geloof ik niet wat jij zoekt. Veel succes verder,
Kaluna
Naam: Els
Datum: 27 september, 18u09
Reactie: beste Kaluna, aan een woning kan ik je niet helpen omwille van de afstand, maar ik wens je toch héél véél zoeklust en rust toe, jou voeling met spiritualiteit zal je zeker helpen jou weg te vinden !! ik duim voor je, moedige dame dat je bent ! hou de moed erin !!
zonne-groet, Els Heirwegh
Naam: A a Woortman pasveer
Datum: 24 mei, 06u10
Reactie: Heeeeeeel veeeel sterkte met alles hoop en wens dat hernieuwd beter en goed gaat met uw
Naam: A a Woortman pasveer
Datum: 3 juni, 20u14
Reactie: Reactie: Ik wens dat die wensen uit komen 1 tip om eerder je wens te laten verwezenlijken 3x dags iemand anders zijn wensen uit laten wensen en altyd op het einde zeggen dankjuwel ga je gang ?
Naam: A a Woortman pasveer
Datum: 29 mei, 06u46
Reactie: Ik wens dat die wensen uit komen 1 tip om eerder je wens te laten verwezenlijken 3x dags iemand anders zijn wensen uit laten wensen en altyd op het einde zeggen dankjuwel ga je gang ?
Naam: Annechien
Datum: 10 juni, 06u46
Reactie: Geduld word beloond,1 tip wat j een ander geefd krijg je terug,dankjuwel ga je gang amen ?
Naam: Annechien Woortman pasveer
Datum: 15 juni, 06u33
Reactie: Wij wensen dat uw wensen in vervuling gaan,dankjuwel ga je gang amen ?
Naam: Erik Annechien
Datum: 12 juni, 21u34
Reactie: Lieve god jezus christus heilige geest aartsen engelen en engelen en pa ma job sta ons bij ik vraag jullie hulp laat erik met spoed na huis voor donderdag 15/6/2017 Dankjuwel ga je gang amen ?

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: