Terug naar het overzicht

Naam: Nadia
Plaats: Breda
Leeftijd: 22
Mijn wens

Wat ik heel graag zou willen.
Is de juiste mensen leren kennen, Waar mee ik op 1 golflengte zit.

Ik wil heeeeel graag de mogelijkheid hebben om te kunnen reizen, en dan vooral naar spirituelen gebieden, zoals india, of ergens in tibet waar ik de gelegenheid krijg om in een tempel te verblijven en mijn ware ik te herondekken!
En dat wil ik samen met die vrienden doen die ik graag wil leren kennen!
Hawaii wil ik ook ontzettend graag, en de maya's
Ik wil alles leren over het leven, en over de aarde, zodat ik in alle intentie aanwezig kan zijn, en iets heel moois kan achterlaten als het mijn tijd is om te gaan.
Naam: Nadia
Datum: 23 september, 00u16
Reactie: Wat een lieve reactie van je.
kennen wij elkaar? het zijn hele normale woorden die je zegt, maar het raakt me wel vandaar^^
Naam: Hannah
Datum: 22 september, 16u08
Reactie: Lieve Nadia,

Ik wéét dat jij alles kunt realiseren, kijk maar wat je tot nu toe al bereikt hebt, sta maar open om het te ontvangen, het komt al naar je toe!
Hug
Naam: Ritya
Datum: 17 september, 14u59
Reactie: Ik had ook die wens en heb hem in India gevonden bij Satya=waarheid,Sai=moeder,Baba=vader,Satya Sai Baba dus.Hij is een Avatar ,en er is een reuze mooie tempel.Veel succes met je wens,laat hem ZELF uitkomen!
Naam: linda
Datum: 27 september, 13u07
Reactie: lieve Nadia jij zal zeker iets moois achterlaten hier op aarde je ben maar 22 jaar maar heb zovele mooie dromen niet alleen voor jezelf maar ook voor je medemensen je dromen zul je zeker wel waarmaken en dit geluk wens ik je zeker toe want moesten er zoveel personen een hart hebben als jij dan zo de wereld er zoveel mooier uitzien. Heel veel succes en geluk stuur ik je toe. linda
Naam: Nadia
Datum: 27 september, 22u45
Reactie: Heeej Linda

Hele lieve reactie ook van jou!
Het geeft me het gevoel alsof het allemaal heel dichtbij is, en geeft me doorzettings vermogen om het nog harder te creeren, zodat het sneller komt.
Heel erg bedankt!
Naam: Andrea
Datum: 28 december, 18u09
Reactie: Hallo Nadia,

Je haalt me de woorden uit de mond! Dat is namelijk precies wat ik ook wil en wat ik momenteel mis in mijn leven! Ik bedoel, stel dat wij ooit kinderen krijgen, wat moeten wij hun dan nalaten qua wijsheden en inzichten over dit leven? Tegenwoordig lijken veel mensen er niet meer over na te denken. Ik heb het gevoel dat veel mensen oppervlakkig leven, en dat terwijl er zoveel diepte zit in het leven zit. Ik hoop net als jij deze diepte te vinden en te ervaren met de juiste mensen om mij heen! Veel succes met je zoektocht! :)

Groetjes, Andrea
Naam: Andrea
Datum: 28 december, 18u44
Reactie: Hallo Nadia, leeftijdsgenoot, je haalt me echt precies de woorden uit de mond! Ik zou ook zo graag mensen willen vinden waarmee ik vooral op dit punt op 1 lijn zit, en ik heb het gevoel dat er daar niet zo veel van zijn in mijn omgeving. Ik bedenk mezelf wel eens, stel voor dat ik bv. ooit kinderen krijg, wat voor een wijsheden over het leven heb ik dan in pacht? Wat kan ik hun leren over intens leven, het bestaan?! Toch lijken veel mensen niet meer stil te staan bij het leven en de onmetelijke diepte daarvan. Men wordt geleefd, helaas.
Ooit hoop ik net als jij die diepte te vinden in de spirituele gebieden, het liefst met mensen die mij snappen! Maar dat komt wel goed, we komen er wel, vroeg of laat :)

Succes met je zoektocht!

Groetjes, Andrea
Naam: A a Woortman pasveer
Datum: 14 juni, 06u12
Reactie: Lieve vader in de hemel heilige zoon jezus christus en heilige geest en aartsen engelen angel guardian alsjeblieft? Laat ons per vandaag woensdag 14/6/2017 goed nieuws krijgen mijn man weer thuis voor vrijdag 16/6/2017 dankjuwel ga je gang ?

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: