Terug naar het overzicht

Naam: kika
Leeftijd: 41
Mijn wens

IK wens een fijne relatie,een soulmate.Iemand aan wie ik mijn liefde kan geven en van wie ik liefde kan ontvangen zonder mezelf te verliezen.Iemand bij wie ik mezelf kan zijn.Een fijn liefdevol gezin vormen samen met mijn dochter.
Naam: Merel
Datum: 30 september, 14u05
Reactie: Dag Kika,
Ik herken je wens en hoop van harte voor je dat die uitkomt. Volgens mij een kwestie van vertrouwen dat het gaat gebeuren. Ben wel benieuwd naar het verloop.

Veel geluk, Mere.
Naam: kika
Datum: 30 september, 15u08
Reactie: Beste Merel.Hartelijk dank voor je bemoedigende woorden. Ik moet inderdaad vertrouwen hebben. Blijkbaar hebben we dezelfde wens..Ook voor jou hoop ik dat je wensen werkelijkheid mogen worden.
Succes, Kika
Naam: Jessica
Datum: 24 juni, 22u56
Reactie: Beste Kika,

Heel lang heb ik ook deze wens gehad, 12 jaar lang! En nu eindelijk op mijn 40-e is er iemand in mijn leven en de wens is uitgekomen. Ik heb een lieve, mooie, wijze, inspirerende man die mij liefheeft en bij wie ik helemaal mezelf kan zijn en we hebben een passionele gelijkwaardige relatie! Ik ben erg gelukkig en we genieten van de liefde die we voor elkaar voelen. Mijn vriendinnen vinden dat ik erg geluk heb, maar weet je, ik vind dat ik dit heb verdiend, na 20 jaar alleen. Maar er is ook iets dat ze niet weten, deze man zo mooi en zuiver heeft een verleden waar de meeste mensen niet aan zouden beginnen (aan een relatie) dakloos, verslaafd en crimineel. Toen ik hem ontmoete was zijn leven weer op de rit, huisje, niet meer verslaafd en hard bezig met werken en een vaste baan te vinden. Toch oordelen mensen hem op zijn verleden. Ik heb naar mijn gevoel geluisterd, want mijn hart sprak, de liefde tussen ons was onvermijdelijk. Ik weet nu ook dat ik altijd met mijn verstand teveel heb geleefd en deze keer heb ik naar mijn hart geluisterd. Mijn omgeving weet niets van zijn verleden, maar het kan makkelijk uitkomen, en dan zeg ik: Ik heb voor deze man gekozen omdat hij mijn man is, dat voel ik. We zijn heel gelukkig samen en waarderen de liefde die er is en beseffen ook dat dat iets zeldzaams is, een diepe band vol vertrouwen en alles wat je wenst. Veel mensen willen graag liefde delen,en ik snap het, liefde is het belangrijkste in het leven. En ik gun het iedereen van harte. Ik wilde mijn verhaal gewoon kwijt, ik denk niet dat de kans groot is dat jij ook iemand tegenkomt met zo'n verleden :' Ik wil alleen maar zeggen, je weet nooit hoe en wie het is die op je pad komt, maar als je liefde voelt, ga er dan voor, no matter what!

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: