Terug naar het overzicht

Kees Naam: Kees
Plaats: geleen
Leeftijd: 50
Mijn wens

Na meer als 30 jaar hard werken een versleten knie. Deze keer eens een wens voor mezelf, en ook weer voor anderen. Wat ik goed doe is anderen met hun problemen helpen, specifieke problemen van een specifieke groep. Meestal zijn het vrouwen die op een of andere manier lichamelijk en/of geestelijk geweld ondervonden in hun leven en daarmee worstelen. Dat wil ik als beroep gaan doen, over de opgedane ervaringen een boek schrijven. En mijn knie weer in orde, zodat ik weer alles kan doen.
Naam: elisabeth maria
Datum: 8 oktober, 19u49
Reactie: Hallo Kees,
Ik heb het gevoel dat ik even moet reageren, omdat jouw les voor mij zo herkenbaar is. Het is eerst zaak om voor jezelf te gaan zorgen. Zo liefdevol en zorgzaam je naar die ander bent kun je dat ook naar jezelf. Mij heeft het geholpen toen een medium tegen me zei: Weet je dat voor het zorgen van die ander je stiekum toch die goedkeuring verlangt. Hier heb ik twee weken mee lopen worstelen. En kwam tot de conclusie dat hij gelijk had. Heel confronterend. Ik wil niet zeggen dat dit bij jouw ook het geval is. Maar het feit dat je knie versleten is (is het je linkerknie?) zegt veel over het zorgen voor jezelf. Ga lekker beginnen met in de spiegel te zeggen. Prachtige man, lieve kees, vanaf vandaag zorg ik even voor niemand alleen voor jouw. Misschien dat er dan een lieve vriendin op je pad komt die ook eens voor jouw zorgt in plaats van dat je al je energie geeft in een relatie. Als je dit een tijd doet heb je een grote kans dat je helemaal niet meer in de zorg wilt en dat er hele andere capaciteiten naar boven komen waar je veel meer energie uit haalt. Hoop dat je er een liefdevolle les uit kunt halen en dat je er de tijd voor neemt. Ik heb er maar 30 jaar over gedaan om er achter te komen dat ik eerst voor mezelf moest gaan zorgen. Gaat nog niet altijd als vanzelf maar geniet veel meer van het leven en straal weer.
VEel kracht en zelfliefde toegewenst en als je meer wilt weten over deze levenslessen mail me gerust op ellyknol@live.nl. Wie weet kunnen we van elkaar leren.
Groet Ellie
Naam: Living Heart
Datum: 8 oktober, 23u35
Reactie: Hoi Kees, een heel mooie wens en ik hoop van harte dat je wens begeleid mag worden vanuit de Kosmos,
ook zo met je knie natuurlijk, heel veel succes ermee en ik zend je vanuit mijn hart positieve intenties,

liefs, living heart, Alike
Naam: Astrid
Datum: 12 oktober, 22u55
Reactie: Heb je al eens Glucosamine voor je knie geprobeerd Kees?
Naam: Marieke
Datum: 12 oktober, 20u09
Reactie: Hallo Kees,

Een mooie wens en wat fijn dat je hebt ontdekt wat je graag wil doen, namelijk andere mensen begeleiden.
Ik heb een tip voor je: bij de NTI kun je een (thuis)studie stresscounselling doen. Dit is een erkende opleiding en als je deze hebt afgerond kun je als een professionele counsellor aan de slag. De begeleiding wordt dan ook door veel ziektekostenverzekeraars vergoed.
Ik heb na een tijd van bezinning ook besloten het roer om te gooien, heb die opleiding gedaan en heb nu mijn eigen praktijk. Zie ook www.counselling-nijmegen.nl
Naam: Christine
Datum: 6 december, 12u46
Reactie: Op dit moment wordt er een nieuw, innovatief uitgeefconcept ontwikkeld, dat tot de lancering begin 2010 als Revolutie in Uitgeversland door het leven gaat. Het initiatief wordt opgezet door een oud-bol.com en Arbeiderspers-medewerker en enkele grote namen uit het internet- en boekenvak. Revolutie in Uitgeversland biedt talentvolle schrijvers de kans om door te breken en hun boek te laten uitgeven door een gerenommeerde uitgeverij (geen POD). Het gaat hier om alle denkbare genres: van literaire fictie tot poëzie en van kookboek tot boeken over fitness en conditie.

Revolutie in Uitgeversland zal bij de lancering van start gaan met een honderdtal (deel)manuscripten (4.000 woorden) van goede aspirant-schrijvers. Deze eerste schrijvers krijgen de markering Uitgenodigd en hebben extra kans op aandacht van pers en mensen uit het boekenvak, waardoor de kans om te worden uitgegeven wordt vergroot. Revolutie in Uitgeversland heeft inmiddels al een hoop goede manuscripten ontvangen, maar er is nog een aantal plekken beschikbaar. Als je wilt kun jij één van die honderd schrijvers zijn die van begin af aan bij het concept betrokken is.

Vind je het leuk om betrokken te zijn bij dit nieuwe concept en wil je meer weten, meld je dan aan bij http://revoinuitgeversland.hyves.nl/. Ik zal je dan meer informatie geven over het concept. Aan je eventuele deelname zijn overigens geen kosten verbonden.

Met vriendelijke groet,

Coen Borgman
Revolutie in Uitgeversland
Herengracht 424
1017 BZ Amsterdam
Naam: Kees
Datum: 31 maart, 14u24
Reactie: Inmiddels ben ik aan mijn onderbeen geopereerd een zogehete standbeencorrectie die daardoor de binnenkant van de knie moet ontlasten en de belasting aan de buitenkant van de knie komt te liggen.
Naam: Ramon
Datum: 15 augustus, 20u45
Reactie: Hoe gaat het nu?

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: