Terug naar het overzicht

Naam: marleid
Leeftijd: 56
Mijn wens

mijn wens is dat ik alles vanuit liefde ga zien
Naam: marleid
Datum: 20 juli, 14u53
Reactie: lieve Jannie,

veel herkenbare dingen ook voor mij, ik ben erg gegroeid de laatste jaren en dat voelt heerlijk ,dat zou ik jou ook graag willen geven.

wij hebben verwachtingen van mensen en dat zijn onze verwachtingen, die ander weet hier niets van af en als ze niet aan onze verwachtingen voldoen dan zijn wij kwaad op hun,het zijn onze verwachtingen die ons teleurstelling bezorgen.

iemand oet jou pijn maar de reactie hierop is van jou als jij met deze pijn door blijft leven, dan is dit jou keuze, het is altijd jou keuze, of jij gelukkig wilt zijn of niet.

niemand kan jou gelukkig maken alleen jij zelf kunt dat, als jou geluk van een ander afhangt dan moet je heel goed gaan nadenken wat er aan de hand is want dat is niet goed, ik weet niet of jij hyves hebt,zo ja dan kom bij mij, en ga mijn laatste blogs eens lezen

mijn adres is http:..marleid53.hyves.nl

ik hoop je bij mij te zien. kussss
Naam: Jany
Datum: 20 juli, 07u31
Reactie: Goededag Marleid

Een regel ik heel sterk naar verlang,de liefde zien. Bij ons de liefde ver te zoeken is . Gisteravond zei mijn man ik moet veel doen,hoewel ik er tegen in ging en aan deze woorden de hele nacht dacht. Ik dacht als je in de fut ben heb je dit toch voor me over,ik deze nare woorden wel meer gehoord en ik vind dit niet normaal .Soms denk ik wel weet je wat liefde is ,ik nooit iets aardigs hoort van mijn man. Mijn man besef niet als hij alleen is nog meer moet doen,en volgens mij van zijn Moeder houdt ,ik zei moet je ieder aandacht geven en zei gelijk ik moest je helpen .En wilde nadat mijn man ,bij zijn Moeder geweest was gelijk naar boven gaan,en zei ik naast je zitten. Marleid het wel of de liefde bij ons steeds verder weg zakt ,heel triest. Als ik mijn S,morgens wakker maakt toont hij dat hij blij met is , dan denk ben liever alleen.
Marlied je begrijpt ,ik me bedenk zal ik voor je eten ,koken .Ik weet je geen kwaad met kwaad moet vergelden.
Onze zoon was toevallig bij zijn Moeder ,en thuis wordt er haast geen tegen elkaar gesproken. Heel jammer een zoon ,en zo met elkaar omgaan ,er geen liefde zoeken is. Heel moeilijk om met iemand om te gaan die zijn Vader 10 jaar ziek was ,en op zijn 13 de zijn Vader overleed. Dan denk weleens waarom ,ik hab neefs die goed met Vader kunnen vinden. Mijn man en onze zoon hebben een moeilijk karakter. Marleid denk je aan me ,heel veel dank.

Hartelijke Groet
Jany
Naam: marleid
Datum: 20 juli, 15u18
Reactie: lieve Jany

dank je voor je reactie, ik lees veel herkenning bij jou, mijn leven was ook allemaal verdriet, nu begin het licht te zien, eindelijk. De meeste pijn die wij in ons leven hebben, is de pijn die wij onszelf aandoen, wij blijven nl met de pijn rondlopen en dat moet weg. Wij hebben verwachtingen van mensen die wij in ons leven tegenkomen, dit zijn onze verwachtingen, de ander weet hier vaak niets van en als onze verwachtingen niet uitkomen, is de ander de boosdoener, terwijl het onze verwachting was/is dus ook onze teleurstelling, die ander heeft ons niets gedaan, wij doen het onszelf aan.

Jij bent de enige die ervoor kan zorgen dat je gelukkig word, een ander kan dat niet, als een ander ons kwetst, zullen wij ,,stop,, moeten zeggen en er niet mee doorgaan alsof er niets gebeurt is.
De keuze is altijd aan jou, niet aan de ander, ik weet niet of jij hyves hebt, kom dan bij mij lezen in de blogs

http://marleid53.hyves.nl

ik hoop je bij mij te zien, veel liefs van mij xxx

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: