Terug naar het overzicht

Naam: Aceituna
Plaats: Bussum
Leeftijd: 57
Mijn wens

Ik wens vanuit het diepst van mijn hart, dat ik weer contact met mijn dochters mag krijgen.
Naam: Hans Markus
Datum: 23 oktober, 21u00
Reactie: Beste Aceituna, zet je wens krachtig in het universum en geef je dochters dagelijks de liefde die je voor hun in je hart voelt. Vertrouw erop dat ze contact met je opnemen als de tijd daar is. In liefde, Hans
Naam: Rieta
Datum: 23 oktober, 22u47
Reactie: jouw wens raakte mij diep in mijn hart. Ik was een dochter die het contact met mijn moeder verbroken had.Dat heeft jaren geduurd.Naarmate de tijd verstreek kreeg steeds meer angst om contact op te nemen. Mijn moeder werd ziek hoorde ik van mijn zus. Gelukkig kon ik toen de moed verzamelen om te bellen. Het werd een van de mooiste dagen van mijn leven. Onze relatie is sterker dan ooit. De wens van mijn moeder en mijn wens, diep in mijn hart, waren gelijk...
Naam: aceituna
Datum: 25 oktober, 18u34
Reactie: Lieve Hans en Rieta,
Dank jullie beiden voor jullie hartverwarmende reacties.
Hans voor je vertrouwen in de kracht van het universum en Rieta voor je persoonlijke verhaal.
Ondanks mijn vertrouwen, is mijn enige angst dat het TE lang zal duren zodat de kloof alleen maar groter en,...misschien wel TE groot wordt.

Ik geef mijn kinderen de ruimte, dat hebben zij kennelijk nodig. In het diepste verlangen, dat ook zij, mij toch ooit weer willen zien/spreken. Pffff...lastig hoor!!

Dankjullie wel!!
Lieve groet,
Aceituna
Naam: rosalie
Datum: 26 oktober, 19u15
Reactie: Lieve Aceituna,
Volgens mij heb je al contact met jouw dochters via jouw innige gedachten. Ik geloof erin dat de energie die vrijkomt door liefdevolle gedachten (en misschien ook wel door het tegenovergestelde: minder liefdevolle gedachten...) op de een of andere manier een rol speelt in het leven van degene waaraan je denkt. Koester warme gevoelens, stuur ze de wereld in en vertrouw erop dat je dochters bij je komen. Lieve groet van Rosalie
Naam: aceituna
Datum: 26 oktober, 20u57
Reactie: Dankjewel Lieve Rosalie, Je hebt geen idee hoe bemoedigend het is, reacties als die van jou te mogen lezen.
Het vertrouwen en de vrees wisselen elkaar af; ik hou van mijn kinderen en dat zal altijd zo blijven. Is óók energie,toch?!

Nogmaals dank!!
Lieve groet, Aceituna.
Naam: Nona Brenda
Datum: 7 november, 13u46
Reactie: Ik wens voor jou en mij hetzelfde, dat we weer normaal contact mogen hebben met onze kinderen. Door allerlei omstandigheden is het altijd moeilijk om met ze in contact te komen, te zien of te spreken...ik heb ze kennelijk te veel verdriet aangedaan en ze kunnen er nog steeds niet over praten. Ik hou onvoorwaardelijk van mijn kinderen en ik hoop dat jij dat ook vast kan houden, ondanks alles zullen ze die liefde wel voelen. Zelf ben ik ook een dochter die een problematische verhouding heeft met ouders, dus ik kan me mijn kinderen deels heel goed begrijpen en weet dat ze ondanks alles toch van me houden op hun manier en dat is genoeg voor me, al is het moeilijk soms.
Ik wens dat jij je vertrouwen niet kwijt raakt in je kinderen.

liefs
Naam: Truus Fleuren
Datum: 2 januari, 19u14
Reactie: Misschien kun je een familieopstelling over dit thema doen. Ik geef ze zelf en heb zeer goede ervaringen mbt dit thema.
Naam: aceituna
Datum: 3 januari, 12u22
Reactie: Voor Nona Brenda !!

Dankjewel Nona Brenda, voor je lieve en gelijkluidende reactie. Ik lees dat je vergelijkbare gevoelens en verlangens hebt als ik en ook het gevoel dat je je kinderen - kennelijk - erg veel verdriet hebt gedaan. Hoe herkenbaar en toch, hoe onbegrijpelijk ook.
Ja, ik hou van mijn kinderen, zal ik altijd blijven doen. Liefde en het verlangen hen terug te zien, is dan ook het enige wat me - in dat opzicht - op de been houdt!

Voor jou ook heel veel sterkte!!!

Lieve groet,
Aceituna
Naam: aceituna
Datum: 3 januari, 12u24
Reactie: Hallo Truus,

Ik ken familieopstellingen en heb er verschillende gedaan. Desalniettemin, dank voor je reactie en goedbedoelde advies!!
Lieve groet,
Aceituna
Naam: aceituna
Datum: 21 mei, 17u16
Reactie: Lieve Rita Van België

Wat lief van je dat je weer terugkomt bij mij en de vraag die je me stelde.
Ik ben heel blij dat jij en je zoon in elk geval weer goed kontakt hebben. Geweldig!!
Inmiddels heb ik een 2-tal korte contacten gehad met één van mijn dochters. Heel hoopgevend, maar tevens heel fragile natuurlijk. Ik ben er erg blij mee en wacht rustig af hoe het zich ontwikkelt.
De ander zie, noch hoor ik. Jammer, maar ik blijf vertrouwen op die éne dag, dat éne moment, waarop ook zij en ik weer contact zullen hebben.
En ja, met Liefde en heel veel geduld :-))

Nogmaals dank en heel fijn dat je me nog niet vergeten bent!

lieve groetes,
Aceituna
Naam: Rita
Datum: 20 mei, 00u30
Reactie: hEY Aceituna,
Ik hoop dat je wens ondertussen al vervult is.
Moest het nog niet zo zijn,dan wens ik jouw alle geluk en succes toe wensen.
Ik weet het het als moeder heel erg is,ik heb zo iets gelijksaardig mme gemaakt met mijn zoon. ik ben constant liefde naar hem blijven toe zenden.En gevisualiseerd dat alles goed was , en het is nu weer allemaal koek en ei. Dus volhouden meisje , de liefde overwint alles.
Lieve groetjes van mij Rita Van Belgie
Naam: Gerda Maria
Datum: 2 december, 23u21
Reactie: Lieve Aceituna

Soms is het 'nodig' om in het ongewisse gehouden te worden over het welzijn van je kinderen.
Uit het oog blijft met grote zekerheid IN het Hart.

Ik ben zelf zo'n 'verloren' dochter die het af en toe heel erg nodig heeft om afstand te nemen van haar fysieke aard-ouders.

Wij 'weten' ondertussen dat het ons ALTIJD ten goede komt.

Heb dus Vertrouwen en leef je leven alsof er nooit iets anders dan Liefde was.

Bedankt om deze herkenbare wens met ons te delen.
Heb je er al eens aan gedacht om jouw dochters een BEDANK-kaartje te sturen?
Zomaar Bedanken omdat ze jou de ruimte geven om met anderen in contact te komen?
Zomaar Bedanken omdat ze jou bewust doen worden van datgene waar jij je anders nooit zo snel en intens bewust geworden was?

Dit is wat ik zou doen als ik dochters had... vandaar mijn reactie... als dochter van een andere 'vertwijfelde' moeder zijnde ;-)

Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
www.oriconet.com
Naam: Ann
Datum: 11 oktober, 13u44
Reactie: Lieve Aceituna,
Hopelijk is je wens ondertussen uitgekomen en zoniet geef niet op. Blijf geloven in het moment dat jullie elkaar terug zullen zien.
Knuffel
Naam: Aceituna
Datum: 19 oktober, 18u51
Reactie: Lieve Gerda Maria,

Wat een bijzondere en liefdevolle reactie van iemand die - figuurlijk gesproken - een dochter van me had kunnen zijn gezien je behoefte tot afstand..

Mooi je suggestie mijn meisjes eens te bedanken.
En nog mooier dat ik dat al eens gedaan heb, maar zij dit niet hebben kunnen ontvangen op een manier die ik graag gezien had.
En dus...blijf ik vertrouwen dat ook zij, net als ik ooit, tijd nodig hebben te dealen, te leren en te healen van datgene waar zij mee worstelen.
En ja...ik blijf de hoop en het verlangen hebben, hen ooit (sneller dan nu ;-) ), weer in mijn armen te mogen sluiten.

Dankjewel voor je prachtige en bemoedigende woorden en advies.
Ik zal ze koesteren!

Veel liefs,
Aceituna
Naam: Aceituna
Datum: 19 oktober, 18u53
Reactie: Lieve Ann,

Dankjewel voor je lieve reactie en nee, ik heb hen nog niet mogen ontmoeten jammergenoeg!
Maar wat ik al eerder schreef en waar ik in blijf geloven is dat ik hen snel weer mag zien en sowieso van hen mag houden, zónder hen te zien :-)

Veel liefs,
Aceituna
Naam: chantal
Datum: 3 februari, 12u59
Reactie: heel mooie wens, ik ken de omstandigheden niet en wil zeker geen oordeel vellen maar welke stap zou jij kunnen zetten in de richting van je wens?
Naam: Tilly
Datum: 7 februari, 21u02
Reactie: U kinderen dat nu volwassen geesten met hun eigen levens wandel laat ze los en denk aan u zelf je kan geen mens bezitten alleen maar van ze houden heb het ook met mijn dochter ik geef mijn kinderen de vrijheid om te doen en te laten wat ze graag doen heb ze met liefde groot gebracht en er zijn er zoveel die hun kinderen en kleinkinderen niet zien dus kop op en vrienden zoeken leef in het nu....

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: