Terug naar het overzicht

mirjam Naam: mirjam
Plaats: Veldhoven
Leeftijd: 40
Mijn wens

Mijn wens is om mijn droom, anderen te helpen door mijn eigen verhaal te vertellen, in mei 2010 daadwerkelijk gestalte te gaan geven. De datum voor een zaaltje is geprikt, nu nog de echte stap durven zetten. Ik wens dat dit een startpunt zal zijn voor een andere richting in mijn loopbaan en priveleven.
Naam: Gerda Maria
Datum: 3 februari, 15u47
Reactie: Lieve Mirjam

Wauw ik ben best trots op jou.
Ik weet als geen ander hoe groot die stap lijkt te zijn wanneer je ervoor staat. Doch ik kan je garanderen dat het echt wel de moeite loont om die stap te zetten want het gevoel dat je daarvoor in de plaats krijgt is onbeschrijflijk én onbetaalbaar ook.

Maak jouw droom nog concreter kenbaar door er een naam/titel aan te geven en een vast tijdstip te bepalen voor de aanvang van die vertel-avond.

Ga er van uit dat 1 op de drie genodigden daadwerkelijk komen dus nodig meer mensen uit dan je kan plaatsen dan kan je zelden ontgoochelde partij zijn.
Ga er ook van uit dat een heel groot deel van de mensheid op jou en/of jouw verhaal zit te wachten om zelf de door hun gedroomde richting uit te gaan.

Ik droom alvast een succes versie van jouw wens en als jij dat nu ook doet dan stroomt de energie naar alle uithoeken van het universum.
Hopelijk ben je klaar voor de enorme weergalm van jouw eigen stem?

Het leven is een feest als jouw gedachten op 100% geloof in jezelf zijn afgestemd. De Glimlach verschijnt dan vanzelf op je gelaat en de rest is oefenen en blijven geloven in jezelf en in jouw wens of boodschap.

Geniet van de voorbereidingen en de beelden die je daarbij vormt, ik geniet met je mee.

Dank ook om mij er aan te herinneren dat ik voor 1 mei (Dag van de Glimlach) ook nog een locatie dien vast te leggen voor mijn eigen interactieve lezing.

Liefs en Big Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
www.oriconet.com
Naam: Mirjam van Wijngaarden
Datum: 4 februari, 21u53
Reactie: Beste Gerda Maria

Bedankt voor je enthousiaste reactie! Ik weet ook zeker dat ik deze droom ga verwezenlijken, alhoewel er natuurlijk ook een stemmetje binnenin mij zachtjes zegt:"wie zit er nu op jouw verhaal te wachten". Maar daar wil ik niet meer naar luisteren. Ik ga het in ieder geval proberen en dan maar ervaren wat men ervan vindt. Wordt het niets, dan heb ik het tenminste toch geprobeerd. En lukt het wel... dan is het meer dan de moeite waard geweest.

Ik ga morgen alles definitief vastleggen en vertrouw erop dat ook jij je locatie voor 1 mei a.s. op korte termijn vast zult gaan leggen!

Hartelijke groeten,

Mirjam van Wijngaardeb
Naam: Henk Smit
Datum: 28 oktober, 15u25
Reactie: Dag Mirjam. Volg je intuitie want dat is een godsgeschenk. Gebruik je verstand alleen om bv een datum te prikken. (ik heb voor hetzelfde gestaan).
Henk. (www.positievekant.nl)

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: