Terug naar het overzicht

Naam: AnneMarie
Plaats: Amsterdam
Leeftijd: 41
Mijn wens

22 juni 2003
Een paradijselijk moment aan de atlantische kust in Sierra Leone, het door oorlog en armoede geteisterde land van mijn man.
Amara speelde gitaar en zong: "Let us pray. Gloria. The truth is out there to be revealed".
Ons dochtertje Kadija schommelde in een hangmat.
Even later verdronk Amara op de plek waar hij vroeger zo graag zwom. 'Kabba is dead' kopte de kranten. Hij was een held. Bij zijn begrafenis hoorde je zijn lied 'Rastaman confront it' overal in de straten van Freetown.
Een half jaar later werd onze tweede dochter geboren Amaria Sunshine. En ik wilde doorgaan met het werk, de muziek die Amara deze wereld heeft achtergelaten. De kinderen, Shain band, Studio One pro, in 2005 richtte ik een stichting op Shain foundation, Amara Kabba's legacy from Sierra Leone to the world.

Ik heb al veel geprobeerd en gedaan, gehoopt en vertrouwd, maar ik voel me mistroostig en moe. Wanneer ik me afvraag hoe ik de strijd weer oppak, floept Vrouwenpower van Christine Pannebakker op mijn beelscherm?! Dat zal een teken zijn en ik kan niet anders dan bestellen. Ook de kabbalist heb ik er weer bij gehaald. Het wensenboek. Ik voel me weer geïnspireerd.

22 juni 2013
Internationaal Shain Music festival in Freetown Sierra Leone!!
Commentaar

www.shainfoundation.nl
Naam: Gerda Maria
Datum: 10 februari, 23u50
Reactie: Lieve Anne Marie


Ik heb jouw reactie aandacht gelezen en herlezen. Ik jubel want ik 'weet' dat alles goed is zoals het is.
Weet dat doodgaan in wezen niet bestaat en dat het slechts het tijdelijk heengaan van de doodgewaande veroorzaakt wordt door het bewusteloos raken van ons spreekwoordelijk geheugen. Dit werkt tijdelijk in beide richtingen. De doodgewaande waant jou dood en jij gelooft dat de doodgewaande echt dood is.

Wetenschappers zijn het er al jaren over eens. Niets maar dan ook niets gaat ooit verloren in dit energetisch veld waarin elk kleinste onderdeeltje een bewustzijn heeft.

Volgens de door mij vergaarde informatie beschikt elk kleinste onderdeeltje over evenveel bewustzijn als alle andere onderdeeltjes, doch het waak-bewustzijn van elk onderdeeltje kan op een andere eigenschap of op andere informatie gefocust zijn.

Via de Glimlach kunnen we ons gezamenlijk en tegelijkertijd focussen op zowel elkaars waak-bewustzijn als op elkaars onderbewustzijn of intuïtie dat een kopij is van het bewustzijn van het Globaal Kosmisch Brein of Geheugen dat door Wetenschappers als een informerend veld, ook wel Akasha-veld wordt benoemd.

Vertrouw er op dat al het verloren gewaande weer tevoorschijn komt en nog veel mooier tot uiting zal komen wanneer we ons met meerderen tegelijk focussen op de Glimlach, op onze eigen wensen alsook op andermans wensen.

Ik begeleid nu al geruime tijd mensen via de Glimlach-Communicatie-Methode en het 100%-Denken en de contacten met hetgeen sommigen 'gene zijde' noemen worden steeds duidelijker en zuiverder.

Vanuit ervaring weet ik dus dat het wensenboek van Geert een enorme hulp is op weg naar het opnieuw zichtbaar worden van alles wat we al die tijd reeds hadden en altijd zullen hebben, doch waarvan we vergeten waren hoe we het waarneembaar konden houden.

Ik wens heus niet toevallig zo vaak als mogelijk met iedereen mee hoor. Het is onontkoombaar om het op een gegeven moment allemaal te doen als we 'samen' van de pracht en de kracht van 'Het Leven' willen genieten. We hebben die wens-uitwisselingen nodig om elkaars bewustzijn uit de gehele of gedeeltelijke bewusteloosheidstoestand te halen.

We gaan er samen door en we gaan er samen voor, zo helpe ons de Glimlach ;-)

Liefs en Big Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
www.oriconet.com
Naam: Lieneke
Datum: 19 februari, 14u35
Reactie: Ga door pas je stappen aan als het nodig is. Zodra mijn uitkering geregeld is koop ik een cd Vooral "Confront it" is ZO'N MOOI NUMMER.
Ga door, zijn muziek is fantastisch en wat jij doet ook.

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: