Terug naar het overzicht

Naam: margarita
Plaats: Deventer
Leeftijd: 47
Mijn wens

zwemmen met dolfijnen!
Naam: Manolita
Datum: 27 februari, 23u00
Reactie: dit is ook een droom van mij!! misschien kunnen we hem samen verwezenlijken. Ik heb gelezen dat dit een fantastische ervaring kan zijn voor je bewustzijn.
Naam: margarita
Datum: 28 februari, 13u51
Reactie: Goh mooi! spreek je verlangen uit en de verbinding met de dolfijn waarmee jij contact gaat maken is al gerealiseerd, voelbaar. De rest volgt, heel veel succes met je verlangen!
Naam: solveig
Datum: 4 april, 11u06
Reactie: newspirittravel organiseert deze reizen; succes!
Naam: solveigh
Datum: 26 april, 12u24
Reactie: Dolfijnen en Walvissen
door: Gaby Buiskool
Op 20 januari 2004 berichtte Greenpeace dat de dolfijnen aan het uitsterven zijn. Ik was in de keuken bezig toen ik het hoorde, en wist tegelijkertijd dat er ook iets anders aan de hand is.
Later op de avond heb ik contact gemaakt met de dolfijnen om hun versie van het verhaal te horen.
Ik kreeg het beeld te zien van dolfijnen die uit het water naar een andere dimensie springen. Tijdens hun sprong bouwen ze aan een gouden trap naar die andere dimensie. Iedere dolfijn die uit het water springt draagt bij aan het steviger en zichtbaarder worden van deze trap.
Bovenaan de trap staan ze te wachten, maar nu in hun gedaante van lichtwezen, om degenen te verwelkomen die de trap opkomen.
Het viel me op dat de eersten die de trap opkomen dieren zijn. Allerlei soorten dieren: vogels, landdieren, dieren van het water. Pas dan volgen de mensen.
Overigens kwamen de dolfijnen die de trap opgingen niet meer terug naar de aarde, maar deden ze hun werk vanaf dat moment van bovenaan de trap.
Mijn interpretatie van dit beeld was dat de overgang van de aarde naar een ander bewustzijnsniveau nu niet heel erg lang meer op zich laat wachten. Vervolgens is het aan het individu om al dan niet mee te gaan, de trap op. Blijkbaar maken de dieren die keus sneller en makkelijker dan de mensen.
In de zomer van 2004 nam ik weer contact op met de dolfijnen. Ik zag dat de trap die ze in het voorgaande beeld bouwden af was. Het zag er nu uit als een poort. Wat ik van de andere kant achter de poort kon zien, deed me verlangen naar meer. Prachtige kleuren, licht, muziek. Het voelde vrij, harmonieus, liefdevol en uitnodigend. Alsof daar vele kwaliteiten lagen te wachten om tot uitdrukking te worden gebracht.
Vele dieren gingen inmiddels door de poort en werden aan de andere kant opgewacht en begeleid door de dolfijnen. Op mijn vraag of ook mensen al door de poort mochten gaan, werd bevestigend geantwoord. "Als dat zo is wil ik daar ook graag een kijkje nemen." Het werd me geweigerd. Ik begreep het niet.
Daarop lieten de dolfijnen me zien dat door deze poort geen weg terug is. Om deze wereld te kunnen betreden moet je het fysieke lichaam afleggen. Ze verwezen me door naar de walvissen.
De reis die de walvissen met me maakten, maakte een enorme indruk op me. Alsof ik dwars door de hemelen werd meegevoerd naar nooitgedachte plaatsen en oorden.
Ik kwam terecht op een plaats van gouden licht. Overweldigend, stralend, transparant gouden licht.
Het was de plaats waar de walvissen oorspronkelijk vandaan kwamen, voordat ze besloten de planeet Aarde onder hun hoede te nemen.
De walvissen lieten me zien dat de hogere niveau's van Bewustzijn, Licht en Liefde aan ons mensen ter beschikking staan. Dat we daarvoor ons lichaam niet hoeven af te leggen. Het is een kwestie van verschuiving van bewustzijn. Dat we heen en weer kunnen "pendelen" tussen deze hele hoge dimensies en ons aardse niveau. Dat we, door ons licht vanuit de hogere dimensies mee te nemen naar de aardse sferen, hiermee steeds meer "hemel op aarde" kunnen brengen. Dat de dolfijnenpoort slechts een tussenstadium is.
Kort hierop overleed de moeder van een vriendin van me. Deze vriendin en collega-therapeute had de Healing Arts lichtremedies (*) ingezet om het stervensproces van haar moeder te verlichten.
Na haar moeders dood zagen wij dat haar moeder door de dolfijnenpoort ging. De moeder liet ons zien dat ze als het ware een instant healing kreeg van een ongelooflijke intensiteit. Ze transformeerde vrijwel direct naar haar Goddelijke aard.
Voor het eerst zag ik een mens door de dolfijnenpoort gaan en kon ik het effect aanschouwen van deze nieuwe manier van transformatie door de dood. En daarnaast hadden de walvissen me laten zien dat sterven niet langer noodzakelijk is.
(*) Healing Arts Liquid Light remedies zijn lichtremedies met een zeer hoge trilling. Ze werken rechtstreeks in op het spirituele aspect (Hoger Zelf) van mens, dier, plant en aarde en helpen om de verbinding met de goddelijke oorsprong te herstellen.
De remedies zijn geïnspireerd door de Opgevaren Meesters, aartsengelen en andere hogere lichtwezens. Werken met Healing Arts lichtremedies is werken vanuit het Christusbewustzijn, vanuit heelheid en liefde.
Naam: Mirie
Datum: 7 november, 18u08
Reactie: Jouw wens was ook de mijne. Mijn wens is al een paar keer vervuld. In de Algarve en Curacao heb ik met dolfijnen gezwommen. Deze leefde echter in gevangenschap. Eind december mag ik naar Hawaii en zal ik met wilde dolfijnen zwemmen. De reis ernaar toe is prijzig, maar ik ben dankbaar dat ik het me kan veroorloven. Geloof erin dat jij dat ook kunt en trek het in vol vertrouwen naar je toe. Vraag de kosmos om hulp en denk alleen aan wat je wenst en zie het voor je. Wonderen bestaan.

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: