Terug naar het overzicht

Naam: Melske
Leeftijd: 36
Mijn wens

Ik wens op korte termijn over een hoop geld te beschikken dat ik mijn schulden af kan betalen en dat ik om een nieuwe bus kan want ik zit op het moment met een hoop zorgen over een andere bus en over mijn schulden dat ik er wakker van ga liggen. Ik wens: dat er geld beschikbaar komt voor mijn zoon zodat hij de juiste hulp krijgt voor zijn ADHD en PDD-NOS. Ik wens: dat ik een betere toekomst krijg met huidige partner en dat hij eindelijk zijn ex is net zo hard terug pakt als wat ze hem al jaren doet. Ik wens: dat mijn stiefzoon eindelijk is respect gaat krijgen voor mij en mijn kinderen en dat zijn vader hem is net zo gaat behandelen als mijn kinderen en dat hij dezelfde regels gaat hanteren.
Naam: Melanie
Datum: 14 september, 12u57
Reactie: Dankjewel Gerda maria ik ga ermee aan de slag. Het zijn goeie tips

Groetjes,
Melske
Naam: Gerda Maria
Datum: 11 september, 13u04
Reactie: Lieve Melske,

De basisvoorwaarde om nooit meer geldzorgen te hebben is:

Oprechte intenties van Liefde uiten tegenover élk facet en dus ook tegenover élke medemens.
En dit ongeacht de eerdere acties van anderen.

Immers...
Zuivere Liefde is de drager, zender en ontvanger van alles wat ons bevalt, dus ook van geld.

Dus...
Wijzelf en niemand anders zijn verantwoordelijk voor het aantrekken of afstoten van zowel Respect, Geld en andere gewenste fenomenen.


Vanuit eigen ervaring heb ik het volgende geleerd in het leven.
Ik kreeg pas ten volle respectvolle medewerking van mijn stiefdochter toen ik oprecht herkenbare tekenen van Liefde (zoals verbaal en non-verbaal respect en genegenheid tonen, complimentjes geven enz.) kon tonen tegenover zowel haar papa, mama, haar stiefpapa en stiefbroertje, alsook voor de rest van haar familie en vrienden.

Zolang ik één van hen bleef bekritiseren bleef ook zij mij op één of andere manier buitensluiten.

Oprechte tekenen van Liefde starten bij onze gedachten waarvan we vaak denken dat niemand ze ooit te weten komt.

En dat is nu de clou van het hele levensverhaal.
Via onze gedachten en de daaraan verbonden intenties activeren wij het soort hormonen die onze non-verbale tekens (onuitgesproken meningen) doorseinen naar het energieveld van anderen en anderen hun radarsysteem (hormonencircuit) reageert hier feilloos op.
Die anderen hoeven niet eens te begrijpen waarom ze plots zo lastig doen tegenover ons, het gebeurt gewoon omdat er nu eenmaal een feilloos registratie- en transformatiesysteem bestaat dat onze ware intenties (= de som van bewuste en onbewuste intenties) omzet in hetgeen wij onze leefwereld en/of onze werkelijkheid noemen.

We houden dus enkel onszelf voor de gek en we doen dus enkel onszelf tekort als we niet in staat zijn om, via oprecht Liefdevolle intenties tegenover élk facet van de schepping, het soort hormonen te activeren die ons wél brengen wat wij het liefst van alles willen.

Je hoeft mij niet te geloven maar sinds ik wél in staat ben om anderen vanuit mijn hart & ziel het Allerbeste te wensen leef ik op elk levensvlak rijkelijker dan ik ooit had durven dromen.

En wie tevreden is met wat die heeft die voelt zich sowieso Rijk.
En niet iedereen die weinig materiële zaken bezit is arm want sommige mensen voelen zich stukken beter met minder materiële zaken.

Doch, degene die innerlijk Rijk is aan zuiver Liefdevolle intenties die straalt dat verbaal en non-verbaal uit.

En wie Rijk is aan Liefdevolle intenties die hoeft nooit lang te wachten op welgekomen oplossingen van eender welke aard.

En Ja, aanvankelijk kan het er op lijken dat deze eenvoudige aanpak niet écht werkt maar dat is enkel schijn omdat we aanvankelijk nog meer angst, haat, onzekerheid, wantrouwen enz. activeren dan we ons bewust van zijn.

Vandaar dat het aanvankelijk nodig is om meermaals per dag bewust stil te staan bij hetgeen je bewust of onbewust hebt gewenst aan anderen of bij hetgeen je bewust of onbewust hebt gedacht over anderen.
Ja zelfs de gedachten die je krijgt bij het zien van een TV programma of het lezen van een geschreven artikel tellen mee in deze procedure.
Vandaar dat het zo belangrijk is dat je oplet welke informatie je toelaat in jouw intern transformatiesysteem want elk oordeel impuls zet ons systeem aan tot het activeren van hormonen die onze intenties omzetten in een ongewenste werkelijkheid.

Het helpt om de mondhoeken (glimlachen, gekken bekken trekken, kauwgom extreem knabbelen of op welke wijze ook) zo vaak mogelijk op te trekken want wanneer we dat doen dan activeren we eveneens het soort hormonen die een gewenste werkelijkheid activeren.
En het soort hormonen die we activeren via het optrekken van de mondhoeken zorgen er tegelijk voor dat we makkelijker in staat zijn om oprecht Liefdevol te denken aan en over anderen.

Ik ben het de Love-Laugh Lifestile gaan noemen en ik kan niet anders dan herhalen dat het mij veel meer gewenste aken heeft gebracht dan ik ooit kon vermoeden.

Neem dus vanaf NU de verantwoordelijkheid voor jouw eigen leefwereld en leer jezelf Liefde te voelen voor élk facet van de schepping.
Enkel zo kan je jezelf vrijwaren voor het ontwaken in een wereld vol ongewenste ervaringen.

Bedankt om via jouw wens zoveel inspiratie en motivatie tot Liefhebben op te wekken.

Het is ook Jou van harte gegund dat je in staat mag zijn om jezelf zowel letterlijk als figuurlijk Rijk te Lachen!!!

Liefs, Succes en Mega Big Smile van me

Gerda Maria
www.oriconet.com

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: